PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №510

F

fiksi

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Zoran Krastic
- Vaš ID
263-320
- ID prekršioca
270-413, 247-643
- Vreme prekršaja
08.08.2026. 00:42
- Opis situacije
stajao sam ispred kazina pitali me za taoca prihvatio sam odveli me ispod mosta i robali na ne prikladan nacin
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/nh6lxMmU1LDim1qSZ?invite=cr-MSxTdnosNTM3MjM4NjYy
Stajao sam ispred kazina trebao sam da krenem ka drugu ali su stali pored mene dva lika trazila da budem taoc ja sam prihvatio odveli su me ispod mosta ja sam teo dobar rp vratio sam pare posle su mi jos trazili rekao sam da nemam onda su mi trazili odecu ja im nisam dao i tu su krenuli da smaraju kao ovo ti je kao real life kacimo te za ovo.Moram da priznam da sam pogresio i da sam drugu sa discorda rekao da dodje da me pokupi ili da udari da pobegnem i tu sam pogresio ali on to nije uradio i nista nije pokvarilo rp osim njih nista nije do mene.I na kraju videa se cuje kako me vredja i nadam se da ce biti kaznjeni po sto goroj kazni ako treba kazni te i mene jer sam uradio mg ali opet kazem to nije pokvarilo rp niti se ista desilo.

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Vaša žalba je PRIHVACENA.
Igrač pod ID-em 263-320 će biti kažnjen po Pravilu Projekta 4.22.
Igrač pod ID-em 247-643 će biti kažnjen po Pravilu Projekta 4.22.

Igrač pod ID-em 270-413 će biti kažnjen po Pravilu Projekta 4.22.
Igrač pod ID-em 553-390 će biti kažnjen po Pravilu Projekta 4.22.
Igrač pod ID-em 572-427 će biti kažnjen po Pravilu Projekta 4.22.

Personalize

Top Bottom