PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №548

F

fiksi

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Zoran Krastic
- Vaš ID
263-320
- ID prekršioca
971-038 Filip Aleksic
- Vreme prekršaja
09.08.2026. 19:47
- Opis situacije
sedeo sam u kolima provocirali me rekao sam sta sam rekao
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/nhQa8NMLL79l-aba0?invite=cr-MSxia2osNTM3MjM4NjYy
Sedeo sam u kolima uhapsili su me,stajalo je njih 10,15 oko mene i svo vreme me provociralo onda sam ja isto to krenuo ali posle se jedan zatvorski policajac napravio pametan i digao albansku zastavu i rekao ajde poljubi malo bice ti bolje.Ja prezirem albance,hrvate i druge covek na sve to dize albansku zastavu vise puta i ne samo on nego vise njih bez razloga.Zelim da dobijem unban ili da mi se smanji kazna jer vam gospodin nije poslao ceo snimak dogadjaja nego samo deo gde ja psujem nije poslao gde me je provocirao i dizao zastavu.Posle kad su me pitali sto sam to radio (zatvorska policija) ja sam im rekao da mrzim albance jer su ubijali srbe i to dosta i opet vam kazen na sve to on dize albansku zastavu.Ja razumem da na vas server je svako dobro dosao ali imate ljude koji se ne gotive kao ja njih.Zelim da se izvinim svakom ako sam ga na bilo koji nacin uvredio ili povredio nije mi bila namera nego prosto nisam svoj kad me nego provocira namerno a zna da to ne volim.Zelim da mi se smanji kazna jer ja sam pre ovog bana bio banovan na 2 meseca posle tih 2 meseca opet sam se vratio da igram normalno evo vec mesec dana sve super ali jbg.Bitno mi je da dobijem unban ili demorgan da mogu da odlezim jer hocu da dodjem do 200 levela u bp a malo mi fali da dobijem zagarantovano vozilo.Zamisli te ovako da vi mesec dana i vise radite nesto i posle tih mesec dana sve padne u vodu.Ovde imate njegov snimak koji nema desavanje pre ovoga https://medal.tv/games/gta-v/clips/nhRfgfiZwKdOQJzTK?invite=cr-MSxYRnIsNTUxODA4NzE5.I pre ovoga me je provocirao govorio da cutim kad krenem nesto lepo da mu objasnjavam i svo vreme su oko mene i provociraju. Nadam se da ce te ovo resiti na pravedan nacin posto nije uredu da mene kaznite njega ne pogotovo sto je isekao sve i nije stavio zasto je doslo do toga sto sam rekao.Nadam se da ce te me razumeti.

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: Vi ste vec kaznjeni za ovo. Samo ste potvrdili da je prva odluka bila ispravna i ne vidim da vas je itko provocirao ili krsio pravila projekta nad vama.

Personalize

Top Bottom