PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №561

Status
Not open for further replies.
M

ManjaNe

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Nemanja Mardeljano
- Vaš ID
609196
- ID prekršioca
678686
- Vreme prekršaja
17:21 22.01.2026
- Opis situacije
Vozim kamion, izgubio kontrolu u krivini, nije mi bila namera da se zabodem u njega, ali kocnice su slabe, gde mi na keca klinac psuje sve mrtve....
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/lXU6gCjyskHA_z6IM?invite=cr-MSxtbVgsNDg2MjM3MzM4&v=7
- Koju odluku smatrate pravednom
ban!
.

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 3 i Forum Administrator | Bojan Scekic
Dostavite duzi video dokaz.
Imate 12h rok da postavite novi snimak.

M

Mateja_

Gost Prestolnice
Igrač
Buraz nisam imao nameru da te uvredim niti tvoju rodbinu odrzavali smo man hunt mi medjusobno za 500k jednostavno sam zurio iznervirao sam i samo mi izletelo znam da to nije validan razlog a ti pritom radis NRD ali okej opet ti kazem izvini

M

ManjaNe

Gost Prestolnice
Igrač
Buraz nisam imao nameru da te uvredim niti tvoju rodbinu odrzavali smo man hunt mi medjusobno za 500k jednostavno sam zurio iznervirao sam i samo mi izletelo znam da to nije validan razlog a ti pritom radis NRD ali okej opet ti kazem izvini
Prvo nismo mi nikakva braća da mi se obraćaš tako, drugo stariji sam ima da mi se obraćaš sa Vi, kad te roditelji nisu vaspitali, takve psovke imaju svoju težinu. Boli me ceo kurac gde si ti žurio i šta ste radili, da li postoji u životu razlog da psuješ tako?Toksični napaljeni klinci koji mafijaju samo u gta, nikad ne znaš na kakvu budalu ćeš naići i ko sedi iza tog karaktera u igrici. Vaspitanje dolazi iz kuće a vidim tvoju je zaobišlo…. Evo ti snimak okači za NRD :) ps. Vidim ni gramatika nije sjajna, taman dok si na banani razlisli o svom ponašanju i pokaži roditeljima kao se ponašaš, sigurno će biti jako ponosni!

M

Mateja_

Gost Prestolnice
Igrač
Prvo nismo mi nikakva braća da mi se obraćaš tako, drugo stariji sam ima da mi se obraćaš sa Vi, kad te roditelji nisu vaspitali, takve psovke imaju svoju težinu. Boli me ceo kurac gde si ti žurio i šta ste radili, da li postoji u životu razlog da psuješ tako?Toksični napaljeni klinci koji mafijaju samo u gta, nikad ne znaš na kakvu budalu ćeš naići i ko sedi iza tog karaktera u igrici. Vaspitanje dolazi iz kuće a vidim tvoju je zaobišlo…. Evo ti snimak okači za NRD :) ps. Vidim ni gramatika nije sjajna, taman dok si na banani razlisli o svom ponašanju i pokaži roditeljima kao se ponašaš, sigurno će biti jako ponosni!
Dobro ja sam ti se izvinuo a zabole me mnogo dal ces ti da me kacis ili ne

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 3 i Forum Administrator | Bojan Scekic
Vaša žalba je PRIHVAĆENA.

Igrač pod ID-em 678-686 će biti kažnjen po Pravilu projekta 3.2.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom