PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №584

Status
Not open for further replies.
D

Dare

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Darko Halilovic
- Vaš ID
776-692
- ID prekršioca
Zemunski Klan
- Vreme prekršaja
04:47
- Opis situacije
Sve sam rekao vec
- Dokazi
https://youtu.be/AjVUdrAkkKU
- Koju odluku smatrate pravednom
WARN na Fakciju jer nije prvi put plus su terali kombije pravo u bazu dok smo ih pratili a receno je da nema bezanja ako ima pratnja od drugih fakcija ne sme u bazu da se bezi
Isteravanje kombija pre kraja pljacke sto je receno vec 200 puta da je zabranjeno Fackija Zemunski Klan

Dante Moretti

Dante Moretti

Batonga
Igrač
Meni je najjači ovaj/ova što kaže "Jebaću te u usta" 😂😂.

D

Dare

Gost Prestolnice
Igrač
Meni je najjači ovaj/ova što kaže "Jebaću te u usta" 😂😂.
Jbg takve okolnosti kad su ljudi govna i tjt ne znaju da gube pa mora da isteravaju kombi pre vremena

Dante Moretti

Dante Moretti

Batonga
Igrač
Jbg takve okolnosti kad su ljudi govna i tjt ne znaju da gube pa mora da isteravaju kombi pre vremena
Treba dodati da je to lider izgovorio, a ne neki rendom lik iz fakcije

D

Dare

Gost Prestolnice
Igrač
Isto tako treba dodati da neki lider otvori novu familiju nakon 15 dana od gasenja prethodne plus mislim da treba da gledas svoja posla i svoje ljude da ne krsite toliko pravila mozda i ne bi bilo toliko toxic ljudi na serveru. Pokrij se usima najbolji savet sto mogu da ti dam...

A

Azzijatkinja

Gost Prestolnice
Illegal Faction Leader
Igrač
Voždovački klan
Pozdrav od ovaj/ona lidera,umesto sto se bakces ovde po forumu mogao bi malo da se pozabavis svojim ljudima.

D

Dare

Gost Prestolnice
Igrač
Inace tvoji ne krse pravila
Inace raspitaj se malo ko se najvise trudi da ispostuje rp a ko se trudi da napravi toxic server ono niko ne pravi blokade mi ih pravimo sve ti je jasno

V

Vaskela Obilic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:1
Isteravanje kombija pre kraja pljacke sto je receno vec 200 puta da je zabranjeno Fackija Zemunski Klan
Izreceno je od admina licno da nema veze ako se kombi prati moze da se ode u bazu, isti slucaj je bio sa nama i dilaurom i admin je rekao da moze da pobegne u bazu, ili admin gresi ili mi

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 3 i Forum Administrator | Bojan Scekic
Vasu zalbu ce preuzeti hendler organizacije.

Jankezito

Jankezito

Batonga
Igrač
Inace raspitaj se malo ko se najvise trudi da ispostuje rp a ko se trudi da napravi toxic server ono niko ne pravi blokade mi ih pravimo sve ti je jasno
Toliko ste ocajni da morate da izadjete iz zone da me ubiejte

R

Ruby Noir

Gost Prestolnice
Igrač
Zalba je neosnovana, jer na ovom snimku nije Zemunski klan. 🙃

D

Dare

Gost Prestolnice
Igrač
Zalba je neosnovana, jer na ovom snimku nije Zemunski klan. 🙃
To nije tvoj problem kaznice se drugi ljudi onda ili ti fakcija koja je prekrsila

R

Ruby Noir

Gost Prestolnice
Igrač
Naravno da je moj problem, jer si naveo Zemunski klan, koji nije na snimku, a ciji sam clan.
Sledeci put proveri osnovne stvari, pre nego sto lazno optuzis fakciju i trazis kaznu za istu.
Naravno, slazem se i treba da se kazne oni, koji su to uradili. GG

D

Dare

Gost Prestolnice
Igrač
Naravno da je moj problem, jer si naveo Zemunski klan, koji nije na snimku, a ciji sam clan.
Sledeci put proveri osnovne stvari, pre nego sto lazno optuzis fakciju i trazis kaznu za istu.
Naravno, slazem se i treba da se kazne oni, koji su to uradili. GG
Nije moj problem sto imate istu nijansu ili slicnu dosta kao mungosi i jos x familija ima istu boju kao klan to nije moj problem ja kacim a administracija resava nije tebe niko nista pitao iako si samo mali beznacajni clan koji 99% isto ovo radi kao i oni

S

Stefke Kastelo

Početnik
Igrač
Nije moj problem sto imate istu nijansu ili slicnu dosta kao mungosi i jos x familija ima istu boju kao klan to nije moj problem ja kacim a administracija resava nije tebe niko nista pitao iako si samo mali beznacajni clan koji 99% isto ovo radi kao i oni
Nemaš nikakvo pravo da osudjujes nekoga na osnovu toga u kojoj je familiji ili klanu i koji je rank, problem je nastao samo zato što nisi proverio koja organizacija ili fam je u pitanju na snimku pa si odmah čim si ugledao crveno napisao "zemunski klan" jer očigledno imaš nešto protiv , nebitno to, nego što još i napadas ljude koji ti nisu krivi, ovaj nacin "uvrede" smatram da si jako ljubomoran na tu organizaciju koju si napomenuo.

D

Dare

Gost Prestolnice
Igrač
Nemaš nikakvo pravo da osudjujes nekoga na osnovu toga u kojoj je familiji ili klanu i koji je rank, problem je nastao samo zato što nisi proverio koja organizacija ili fam je u pitanju na snimku pa si odmah čim si ugledao crveno napisao "zemunski klan" jer očigledno imaš nešto protiv , nebitno to, nego što još i napadas ljude koji ti nisu krivi, ovaj nacin "uvrede" smatram da si jako ljubomoran na tu organizaciju koju si napomenuo.
Iskreno ljubomoran sam na vase padanje iskreno samo ....

S

Stefan Castello

Početnik
Igrač
Iskreno ljubomoran sam na vase padanje iskreno samo ....
Pravopis i gramatika 5 !!!! Ako ne znas sta ces da pises ja bih iskulirao na tvom mestu. sad kako hoces 😜

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom