P
Petar Uskokovic
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Petar Uskokovic
- - Vaš ID
- 872-102
- - ID prekršioca
- 171-206
- - Vreme prekršaja
- 11/8 16:00
- - Opis situacije
- To sto se na silu ugurao i pomerio me u stranu cime je stekao prednost je jednako nepravilno kao i kad bih ga udario i time pretekao, sto sam naravno mogao na osnovu njegovog postupka ali nisam zeleo na taj nacin da steknem prednost iako sam vec bio na lokaciji pre njega, dok je on to iskoristio. Zahtevam da se stan preinaci na moje ime ili da se i njemu oduzme, da ovo ponasanje ne bi postala praksa sirom grada. Toj situaciji je usledila svadja na ulici i s razlogom sam se drao i vredjao doticnog, sto nije nikakav ni kriminal ni prestup, vec prirodna reakcija ne prethodni nemoralan, bezobrazan i nefer postupak, da bi mi neocekivano stavio lisice i uhapsio sa optuzbom za vredjanje sluzbenog lica, sto je meni bilo van svakog znanja. Doticni je bio obucen u civilno odelo sa ilegalnom maskom preko lica, tako da nisam imao pojma ko je, ni da pripada organima reda, jer je bio u civilnom odelu i sa ilegalnom maskom preko lica. Incident je dalje usledio procesuiranjem i pritvoru BIA-e i pakovanju krivice za vredjanje i pretnje, podizanje optuznice od strane pripadnika suda koji su me osudili bez advokata jer je on odustao od odbrane i otisao samo na moju prozivku zasto me ne brani nego samo cuti i stoji dok ja sam sebi moram glumiti advokata. Onda su zeleli da mi nasilno nametnu krivicu koju trebam navodno priznati, sto sam ja naravno odbio kao i bilo kakvu komunikaciju sa njima trazeci advokata. Doticnog agenta BIA-e sam argumentovano optuzio za nepostovanje protokola sluzbe, zloupotrebu polozaja iskoriscavanjem privatne svadje jer ga poznajem kao prodavca auta sa pijace a ne policajca. Niti me je ijednog trenutka upozorio pre privodjenja, niti se identifikovao, pretresao me i uzeo baterijsku lampu jer nista ilegalno nisam ni imao kod sebe, jos sam bio i na duznosti postara, tako da je hapsenje i primena sluzbene duznosti na osnovu privatnih nesuglasica totalno nedozvoljeno i pogresno, jer niti sam mu se obracao kao sluzbenom licu, niti ga ometao u bilo kakvom sprovodjenju sluzbene duznosti, niti je ista na sebi imao da lici na policajca sto bi mu koristilo kao argument. Nazalost, sve te argumente koje sam izneo i predstavnicima suda nisu bili dovoljni, i osudjen sam na 22 godine dok je on prosao bez ikakvih posledica, i to sa otetim stanom, cime sam totalno izgubio volju za bilo kakvim RP-om i izasao iz grada. Time je usledila nova kazna demorgana od 24h sto je po meni prestrogo dok doticni agent nema nikakvih posledica, a smatram da svime ovim gore navedenim itekako treba da snosi posledice a i da mu se oduzme znacka zbog banditskog ponasanja i neprimerenog sprovodjenja sile. Osim preotetog stana cu ostati i bez odradjenih BP zadataka sto me dodatno kosta i poena, tako da smatram da je moja cena svega toga previsoka dok on koristi privilegiju bez ikakvih posledica po svoje skandalozno ponasanje jednog BIA agenta. Ako pregledate ovo u skorije vreme, bio bih zahvalan da mi se ukinu preostalih 5h od zatvora kako bih stigao makar da zavrsim BP zadatke.
- - Dokazi
- https://youtu.be/WX1JSHZJvsA
Otimanje stana na prevaru nasilnim izguravanjem za vreme trcanja ka vratima, sto je usledilo privatnom raspravom na ulici sto je iskoristio da me uhapsi bez znanja o njegovoj funkciji, i na kraju sam zbog izazvanih reakcija bio osudjen bez advokata i ikakve odbrane, sto me je navelo da izadjem iz grada, a to mi je tek donelo demorgan od 24h sto smatram prestrogim u poredjenju sa doticnim koji nema nikakvih posledica zbog zloupotrebu sluzbenog polozaja