PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №617

Status
Not open for further replies.
P

Petar Uskokovic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Petar Uskokovic
- Vaš ID
872-102
- ID prekršioca
Roksi
- Vreme prekršaja
9/8 03:41
- Opis situacije
Zbog zapazenih nepravilnosti kod jednog zenskog pripadnika BIA-e i najave tuzbe kao i interne istrage, direktor BIA-e Dejan Lukovic je napravio sobu u kojoj je pozvao mene i pripadnika suda pod nazivom "Roksi" koji mi je iskopirao gomilu nekih pravila koja navodno stite pripadnike te agencije i daje im bezuslovna prava iznad zakona, tako da je razgovor vise bio informativan bez ikakvih tenzija, u prvu ruku bi se reklo razuman, cak sam i zavrsio na normalan nacin kao sto se vidi iz priloga i otisao iz sobe, da bih se za njih neocekivano vratio zeleci jos nesto da dodam, i bio sokiran procitavski psovku koju mi je uputio upravo taj pripadnik suda koji navodno treba da "zbori i besedi" o zakonu i pravilima. Zatim je brze bolje obrisao ali bio sam brzi i preduhitrio ga napravivsi snimak kao dokaz. Kada sam im nakon toga saopstio da cu tek sad da ih gazim preko suda kao i ovih gore misleci na admine, Dejan Lukovic mi je na to napisao "mozes da nam popusis kurac" sto nazalost nemam snimljeno, ali nije tesko ni poverovati nakon ovakvog ponasanja njegovog kolege kao sto se i najsladje nasmejao na njegovu psovku sto mozete videti na osnovu smajlija kao dokaz.. Samo da napomenem da mi je pre 2 godine majka umrla od raka, tako da najmanje sto mogu traziti je najstroziju kaznu, a po mogucnosti i neki duzi ban da malo razmisli o svojoj funkciji, da ne pominjem postovanju drugih kao i odgovornosti prema svemu sto izjavi s obzirom na datu poziciju u sudu, a nakon svega da bude svestan kako pravila tako i posledica nepostovanja istih pri buducim dolazenjima na ovaj server.
- Dokazi
https://imgur.com/a/TNAMmrV
Psovanje majke

Ilija Ikac | Ilija

Ilija Ikac | Ilija

Batonga
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 4 & Forum Administrator | Ilija Ikac | Ilija
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: Navedena grupa ne nalazi se u vezi sa oficijalnim diskord serverom i samim tim DM ne podleze pravilima projekta izuzev kada su ukljucene "Pretnje vezane za Real life ili narusavanje i povrede necije privatnosti.!

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom