S
Sinisa Smakaj
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Sinisa Smakaj
- - Vaš ID
- 103-473
- - ID prekršioca
- 666-999
- - Vreme prekršaja
- 00:30
- - Opis situacije
- ukratko krsenje rp pravila fear rp i provociranje drugih igraca
- - Dokazi
- nema samo vam savetujem da pazite ko vam sve igra na serveru i i ma sta god pozeli
ne zelim da dobijen un ban(103-473) ali zelim da samo posavetujem "admine" koji iskoriscavaju svoje pozicije zarad par ljudi jer smatram da nije bas to za neki "server" pogotovo koji ima u sebi ime "rp" posto ovo nije rp server al nema veze ljudi koji su tu duze vreme vidno sto imaju castm auta i to to me ne zanima ali konkretno ekipa od lika koji ima id 666-999 razumem iskurcenost kad neko nesto pita al ja dobijem ban jer mene ljudi provociraju ubiju me ispred pd stanice sto nema nikakav fear rp kako je moguce da nemaju strah u sred bela dana u centru grada 20m od stanice al aj moze se predje navikli su ljudi ali da dodju ispred hitne i da nastave da provociraju norlamno da ce covek puci ovo sam napisao ne zato sto zelim un ban boli me kurc isk za ban ali ipak sam i ja proveo puno vremena na ovom serveru i bas je jadno da ovako neki debili budu na njemu pogotovo sto to nisu deca ovo su malo zreliji ljudi 18+ nije bas za neko ponasanje al aje bas los koncept servera ekonomije igraca itd itd da sad ne serem puno al samo to da se posavetuje da se malo gledaju ljudi vise a ne samo sta se postavi na forum