PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №643

nemanja15

nemanja15

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Mihajlo Spasojevic
- Vaš ID
181-240
- ID prekršioca
Zemunac Klan
- Vreme prekršaja
13:14
- Opis situacije
GSF familija je startala objekat, zemunci su dosli ubili ih i zavrsili pljacku i jedan kombi je izasao iz objekta i stao i ja sam krenuo da ga vadim gde je on opet krenuo da bezi i dolazi jos jedan kombi koji me zamalo udara i onda i on bezi , zatim dolazi auto iz koga izlaci zemunac i ubija me. Oni su izasli bez konvoja i krenuli iako moraju da imaju konvoj.
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/njnEY0kfOpQLM-qIO?invite=cr-MSxzb0ssNjQ2MzMyNjE2
GSF familija je startala objekat, zemunci su dosli ubili ih i zavrsili pljacku i jedan kombi je izasao iz objekta i stao i ja sam krenuo da ga vadim gde je on opet krenuo da bezi i dolazi jos jedan kombi koji me zamalo udara i onda i on bezi , zatim dolazi auto iz koga izlaci zemunac i ubija me. Oni su izasli bez konvoja i krenuli iako moraju da imaju konvoj.

Ilija Ikac | Ilija

Ilija Ikac | Ilija

Batonga
Junior Forum Administrator
Technical Supporter
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 4 & Forum Administrator | Ilija Ikac | Ilija
Vaša žalba se PREGLEDA.

Zamolicu da ne brisete nikakve video dokaze niti da pisete ista dodatno u zalbi!

R

Redzi

Batonga
Igrač
Ne treba konvoj ako nismo mi startali,nauci pravila

Marcus Jabari 891-102

Marcus Jabari 891-102

Batonga
Kliper I
Igrač
I da treba konvoj prvi kombi je stao cim je vidio da nema konvoj
bila su dva kombija sto znaci trebaju dva auta za konvoj, i ako je stvarno cekao zasto je otisao kad je ovaj opalio metak ako je cekao konvoj

R

Redzi

Batonga
Igrač
bila su dva kombija sto znaci trebaju dva auta za konvoj, i ako je stvarno cekao zasto je otisao kad je ovaj opalio metak ako je cekao konvoj
Nece sigurno da stane ispred njega i da ga pusit da ga ubija,a svakako on kad je krenuo da ide drugi put dosao je drugi kombi

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Head of Legal Factions
Igrač
Pozdrav, Sa vama je Deputy Head Curator & Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton

Vaša žalba je
PRIHVAĆENA

Igrač sa ID-em 485-253 će biti kažnjen po Pravilu Pljacke i Isporuke 5.3.

Personalize

Top Bottom