PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №668

Status
Not open for further replies.
V

VICCKOO

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
vicko zemunac
- Vaš ID
284-898
- ID prekršioca
214-545,876-613
- Vreme prekršaja
27.01.2026 13:10
- Opis situacije
dosli smo na galenikar i bilo nas je troje, bilo ke dvoje zelenih,e sada svi znamo da je pravilo da koga ima vise na teritoriji taj zauzima teritoriju,medjutim retardi mali su uzeli i startali i ako je njih bilo dvoje,sada mi smatramo da smo imali puno pravo da ih ubijemo jer nisu ispostovali pravilo grada i namerno su to uradili kako bi nas isprovocirali i treba im se nadodati kazna za baiting,kao sto se vidi mi smo lepo pricali sa njima a oni su nam se kurcili i baitovali nas kako bi smo ih ubili,mada mi nebismo to uradili ali posto su nam startali teritoriju a njih je manje mi smo ih morali ispucati
- Dokazi
https://youtu.be/bPc1E0-80Jw?si=0rHuS1GaQdBOHq1X
- Koju odluku smatrate pravednom
smatram da admin odluci sta ide za to startanje i ako ih je bilo manje , i zahtevam da se da warn za org , i da im se poveca kazna za baiting,i takodje zahtevam da se meni i "Vicko Zemunac" skloni pacifist mod jer ja smatram da smo mi postupili kako smo trebali
x

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 3 i Forum Administrator | Bojan Scekic
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: Zeleni su dosli pre vas. U slucaju da dodjte u isto vreme onda se prebrojavate a u ovom slucaju je ocigledno da su zeleni dosli prvi.

Content

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom