PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №670

Status
Not open for further replies.
Petar_Mihajlovski

Petar_Mihajlovski

Šmeker
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Pero DiLauro
- Vaš ID
724-182
- ID prekršioca
PU
- Vreme prekršaja
16:44
- Opis situacije
Napisano
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/m0mBQa2t3tBpOruxv?invite=cr-MSxZenQsNDM5NTEzNzcy&v=172
- Koju odluku smatrate pravednom
Warn fakcije.
Ulazim IG i izlazim iz stana, cujem se sa ortacima da vidim sta kako. Pogledam policajac radi pretres auta u safe zoni i idem da vidim sta se desava, kad vidim ja "Mladji Vodnik Policije" i to je odma prvi sus. Nakon toga pozovem viseg cina u policiji jer smo ostali dobri u kontaktu da mu prijavim sta se desava, u momentu naseg razgovora ja se nadjem kod "Stikle" gde mi policajac "Vodnik" vadi pusku i daje mi naredbu da izadjem jer sam ja pucao, ja samo pitam sta radite i nazvao ih retardima jer ocigledno ne znaju da procitaju pravila servera. Ovo je smejanje.

Boban Krkic | bobi

Boban Krkic | bobi

Šef
Igrač
Ja sam policajac koji je digao pusku na njega. Prije toga ( na istom tom mjestu gdje je on "slucajno" dosao ) smo se pucali sa likovima isto obucen kao on ( prvi su pucali na nas ). Imam da pruzim dokaze koji stoje iza toga sto ja govorim. Kada smo ga izbacili iz vozila on je imao pancir i pusku u rukama i zato je priveden inace bi bio pusten da smo utvrdili da nije pucao.

Boban Krkic | bobi

Boban Krkic | bobi

Šef
Igrač
Mozete da vidite o cemu pricam samim tim sto je toliko vozila policije i toliko policije tu. Da nije kriv sigurno se ne bi citava policija okrenula na njega.

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 3 i Forum Administrator | Bojan Scekic
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: nije doslo do krsenja pravila.

Content