V
vlada1991
Početnik
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Vladimir Milosevic
- - Vaš ID
- 855-480
- - ID prekršioca
- 932-992
- - Vreme prekršaja
- 12:30
- - Opis situacije
- Ubistvo bez razloga dok sam radio kao vozac ELektrobusa
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Iskreno sto stroza
Vozio sam Elektrobus ,dalke radio na poslu i to dobro znate da se treba otkljucati lvl 25 da bi to vozio sto u prevodu znaci da sam ozbiljan u tome. Naisao sam na raskrsnicu koja se vidi na klipu gde je bio igrac na samom semaforu stajao i drao se da izadjem iz autobusa. Nisam koristio mikrofon mada i da jesam ne bih mu nista rekao prosao bih pored i iskulirao kao sto radim svaki dan jer je ovakvih igraca pun server koji ne znaju ni pravila servera gde jasno pise da se ne sme dirati niti pljackati igraci na poslovima sem Vozaca Kamiona i Transportera novca. Dakle stao sam na crveno i covek me je pistoljem ubio ispao sam iz autobusa i tek onda ukljucio snimanje ,kliknuo sam pozovi hitnu i sve vreme snimao kako me je :"overio" Unapred se izvinjavam sto se na pocetku video klipa cuje pozadina sa youtubea koju sam ubrzo ugasio i gde se cuje on kako izgovara : "Sta radis ?", verovatno misleci da trebam da se plasim . Ovo je prvi koga reportujem a bilo ih je dosta ,molim i apelujem da se sto stroze reaguje.