PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №776

Status
Not open for further replies.
Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
MuKky Obama
- Vaš ID
234-418
- ID prekršioca
Zemunski Klan
- Vreme prekršaja
02:46
- Opis situacije
PG DB, prvo ide brdom da mi idemo brdom nama bi jebali od do drugo krenuo iz kombija da puca okej zatim sam ja krenuo da udaram jer su imbecili, kad vec oni mogu da krse mozemo i mi valjda?
- Dokazi
https://youtu.be/l_Hhv3IA1lw
- Koju odluku smatrate pravednom
warn.
.

Mustafa Alizabegovic

Mustafa Alizabegovic

Batonga
Igrač
Po tvom, kad neko drugi govna jede i ti bi ih pojeo? Unbelievable deckic..

Tedi Cortex

Tedi Cortex

Batonga
Igrač
Druze jedino mi nije jasno kad ste vi bili prvi nije imalo ni jedna forum zalba , izmisljavate svoja pravila samo da bi bili prvi. Izgubite to ne mozete biti sad prvi i odma poces da se zalis i da places. Puno puta se desava da slucajno ti locka da izadzes na metar van zone ali drugo je da te puca on van zone. Prestani mukky da places ljubi te brat i igraj ako igras

Tedi Cortex

Tedi Cortex

Batonga
Igrač
Druze jedino mi nije jasno kad ste vi bili prvi nije imalo ni jedna forum zalba , izmisljavate svoja pravila samo da bi bili prvi. Izgubite to ne mozete biti sad prvi i odma poces da se zalis i da places. Puno puta se desava da slucajno ti locka da izadzes na metar van zone ali drugo je da te puca on van zone. Prestani mukky da places ljubi te brat i igraj ako igras
Puno puta i vi ste krsili pravila i nismo toliko plakali za to prvo mesto za da bi vas okacivali 50 puta na forum celu fakciju

S

Stefke Kastelo

Početnik
Igrač
Al si decko naporan vise, stvarno pokusavas da nam nabijes warnove makar prste odsekao jebo sebe, kad god otvorim forum zalbe ti se zalis na nas, mene samo zanima kako to magicno vi ne krsite pravila 🫣

B

Brale.buranija

Početnik
Igrač
Psovanje je vredjanje

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
pa kako smo krenuli da se zalimo isto tako su krenuli i banovi za cheat, pocevsi od Marin-a

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
Al si decko naporan vise, stvarno pokusavas da nam nabijes warnove makar prste odsekao jebo sebe, kad god otvorim forum zalbe ti se zalis na nas, mene samo zanima kako to magicno vi ne krsite pravila 🫣
kaciste sta da vam kazem

Mustafa Alizabegovic

Mustafa Alizabegovic

Batonga
Igrač
pa kako smo krenuli da se zalimo isto tako su krenuli i banovi za cheat, pocevsi od Marin-a
Uros silni typing... Ne smaraj momak idi u pazaru prodaji mantije i da te ne cujem vise

Tedi Cortex

Tedi Cortex

Batonga
Igrač
ti se zalis za naj minimalnije stvari ne za cheat ajde da ne razgustim celu temu da ne pokazuem prstom ko sta sve ima ajde

Mustafa Alizabegovic

Mustafa Alizabegovic

Batonga
Igrač
warn na forumu za mesanje u zalbe ne vezane za tebe.
Kako ne vidis da te niko ne voli? kako ne vidis da si najveca sprdnja na cijelom serveru? kad ces sazreti?

G

Gavrilo!

Gost Prestolnice
Igrač
gospodin covek mi prica o warnu :D

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom