PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №80

Status
Not open for further replies.
M

Milan_Simic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Milan Simic
- Vaš ID
984-137
- ID prekršioca
390-821
- Vreme prekršaja
29.11.2025. 21:40h
- Opis situacije
Uhapsen i dobio dosije a nevin sam.
- Dokazi
https://youtu.be/Nghg76B75Yg?si=9E3x2WxH5JwRgGxJ
- Koju odluku smatrate pravednom
Smatram da je pravedno da mi se izbrise dosije.
Pozrav,

Ovaj thread pisem na savet jednog od moderatora.

Naime, situacija u kojoj sam se zatekao je po njegovim recima slucaj za administratora. Tako da cu ovde obrazloziti problem.

Zaticem se ispred zgrade, ulazim u nju sa namerom da obijem stan. Ispred vrata shvatam da nisam poneo lockpick. Vracam se do auta, ulazim, shvatam da su neki igraci u crnom opkolili zgradu. Jedan od njih staje ispred mog automobila sa uperenim oruzijem ka meni. Izlazim iz kola, i u tom trenutku sam upucan taser pistoljem. Shvatam da je to policija, koja mi se nije ni na sekund obratila niti predstavila.

Klipovao sam situaciju, i link mozete videti u prilogu.

Nakon situacije sa snimka, bivam prebacen u policijsko vozilo, i sedim narednih 10 minuta ( nisam hteo da kvarim momcima RP ).

Posle prepucavanja policije i nekih igraca, konacno sam prebacen u zatvor na 20 min sa dosijeom. Osudjen na (ingame) 3 godine, razlog: 43.

B

Bogdan Maksimuskin | Gemas

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav, sa tobom je Forum Admin Gemas
Zalba je na RAZMATRANJU!

Da li imas slucajno POV od samoh hapsenja?
Da li su ti rekli sto su te uhapsili i slicno?

Zamolio bih te da mi odgovoris u roku od 12h, kako bih mogao da imam sto jasniju sliku.
Hvala​

M

Milan_Simic

Gost Prestolnice
Igrač
Pozdrav, sa tobom je Forum Admin Gemas
Zalba je na RAZMATRANJU!

Da li imas slucajno POV od samoh hapsenja?
Da li su ti rekli sto su te uhapsili i slicno?

Zamolio bih te da mi odgovoris u roku od 12h, kako bih mogao da imam sto jasniju sliku.
Hvala​
POV samog hapsenja je na snimku. 10 minuta sam ja nakon toga sedeo u policijskim kolima, zatim odveli u stanicu, da bi me po 'kratkom postupku' osudili. Juce sam ceo dan pokusavao da saznam od policije sta znaci razlog: 43, jer sam po tome osudjen, a niko mi nije rekao ni rec ni juce ni u trenutku hapsenja.

Izmedju ostalog, u vasim pravilima stoji da neko mora da se predstavi/obrati pre haspsenja/ ili bilo kakvog koriscenja oruzija.

M

MrArminZ

Batonga
Igrač
Pod broj 1 privden si bio i rekli smo ti vise puta da izadjes al posto je voicechat zbagan ponekad nisi nas cuo uhapsen si zato jer si imao ilegalne stvari kod sebe Pod broj 2 Masku sto si makao dok si vezan ocu isto da se razmatra i da se kazni izaso si iz zgrade gde se pljacka stan maskiran i imamo puno pravo da te privedemo ali i sam vidis koji se haos napravio zbog mga ovih belih. a poslna si na brzi postupak jer niko iz suda nije buio dostupan MG
https://medal.tv/games/gta-v/clips/lBKHLs1jzf_cUSYPy
(996-110) | MG |

M

Milan_Simic

Gost Prestolnice
Igrač
Pod broj 1 privden si bio i rekli smo ti vise puta da izadjes al posto je voicechat zbagan ponekad nisi nas cuo uhapsen si zato jer si imao ilegalne stvari kod sebe Pod broj 2 Masku sto si makao dok si vezan ocu isto da se razmatra i da se kazni izaso si iz zgrade gde se pljacka stan maskiran i imamo puno pravo da te privedemo ali i sam vidis koji se haos napravio zbog mga ovih belih. a poslna si na brzi postupak jer niko iz suda nije buio dostupan MG
https://medal.tv/games/gta-v/clips/lBKHLs1jzf_cUSYPy
(996-110) | MG |
Ajde da ti odgovorim u slicnom maniru.

Pod broj 1, nisi mi rekao ni jednom. Ako je voicechat zbagan, video bih bar zelenu ikonicu mikrofona koja se aktivira da si nesto hteo da kazes. Kao sto se vidi na snimku, nema ikonice... Takodje bilo vas je dvojica, i bas vam je obojici u tom trenutku 'izbagao' voice, a pre tog trenutka i nakon tog trenutka voice radi kako treba.
Napisao si 'imao si ilegalne stvari kod sebe'. Da nisam imao ilegalne stvari kod sebe, to mozes da vidis na mom snimku na 0:27. Znaci ispada da lazes.

Pod broj 2, nadji mi pravilo gde ne sme maska da se skida dok sam priveden. Izmedju ostalog, ja sam pod 'Koju odluku smatrate pravednom?' naveo samo da mi se izbrise delo koje nisam pocinio, cak sam napomenuo da ne zelim da te kazne.

Pod broj 3, nisi imao nikakve oznake koje upucuju da si sluzbeno lice, kao npr na panciru ili sl. (Mozda i ne moras da imas po pravilima, ali kako ja da znam ko si, sta si, ako mi se nisi obratio...)

M

Milan_Simic

Gost Prestolnice
Igrač
Ajde da ti odgovorim u slicnom maniru.

Pod broj 1, nisi mi rekao ni jednom. Ako je voicechat zbagan, video bih bar zelenu ikonicu mikrofona koja se aktivira da si nesto hteo da kazes. Kao sto se vidi na snimku, nema ikonice... Takodje bilo vas je dvojica, i bas vam je obojici u tom trenutku 'izbagao' voice, a pre tog trenutka i nakon tog trenutka voice radi kako treba.
Napisao si 'imao si ilegalne stvari kod sebe'. Da nisam imao ilegalne stvari kod sebe, to mozes da vidis na mom snimku na 0:27. Znaci ispada da lazes.

Pod broj 2, nadji mi pravilo gde ne sme maska da se skida dok sam priveden. Izmedju ostalog, ja sam pod 'Koju odluku smatrate pravednom?' naveo samo da mi se izbrise delo koje nisam pocinio, cak sam napomenuo da ne zelim da te kazne.

Pod broj 3, nisi imao nikakve oznake koje upucuju da si sluzbeno lice, kao npr na panciru ili sl. (Mozda i ne moras da imas po pravilima, ali kako ja da znam ko si, sta si, ako mi se nisi obratio...)

Zaboravio sam da dodam jos nesto.

Bas si dobar snimak prilozio, gde se ne vidi to tvoje imaginarno obracanje, niti dokaz da ste nasli nesto ilegalno kod mene...

M

MrArminZ

Batonga
Igrač
Zaboravio sam da dodam jos nesto.

Bas si dobar snimak prilozio, gde se ne vidi to tvoje imaginarno obracanje, niti dokaz da ste nasli nesto ilegalno kod mene...
Moze da cujes kako pricam kad sam rekao "Stani" a ne pokazuje se zelena ikona porded mog imena nema logike da stojim ispred tvog auta i da te gledam a ceo snimak nemam jer sam ga isekao radi Reporta ovog belog sto MG'a uhapsen si zbog ilegalnih stvari ako nisi nista imao onda je doslo do nesporazumevanja mene i kolege zbog cele situacije kao sto mozes da vidis i na snimku doslo je do pucnjave covek koji je bio uhapsen je mgo i zvao celu bandu da dodju da ga spasavaju preko discorda sigurno. Zato se ovako se i odigralo A za masku masku ne smes da skidas dok si vezan niti mozes.

B

Bogdan Maksimuskin | Gemas

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
Reaction score:4
Zalba je ODBIJENA!

Policija je postupila po pravilu i po njihovom prirucniku.
Imao si masku na mestu zlocina, sa ilegalnom maskom.

Mozes da se zalis IC putem.​

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom