PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №804

Status
Not open for further replies.
Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
MuKky Obama
- Vaš ID
234-418
- ID prekršioca
Zemunski Klan
- Vreme prekršaja
17:20
- Opis situacije
Lepo smo se dogovorili da se ne ide sa strane sto je nama i najvise puta receno nema sa strane dok smo bili u savezu krenuli smo sa ledja da im idemo nama su odma spamali /sms nema tog nema sa strane, rekli smo okej i sad ovo?, dokle vise ova krsenja pravila., nisam uspeo pronaci pravilo za to ali moze da se svrsta u pravilo prevare igraca, s time sto smo mi napravili dogovor oni su ga prekrsili i tjt.
- Dokazi
1. https://medal.tv/games/gta-v/clips/m3fHgrlAfpAA5mYpo?invite=cr-MSxYZDUsMzAwODExMDU0&v=111 2. https://youtu.be/YXU3G6UQ6l0
- Koju odluku smatrate pravednom
warn.
.

Daki

Daki

Gost Prestolnice
Igrač
Murate, aj neka žalbu postavi taj lik koji je snimao, a ne ti.

mirsad

mirsad

Batonga
Igrač
Zasto ste prvi opalili metak

J

John Gotti

Gost Prestolnice
Igrač
Napomena: Autor zalbe mora biti i autor samih snimaka.

mirsad

mirsad

Batonga
Igrač
Napomena:ukoliko je potrebno pokazati i priloziti snimak u kojem ste vi opalili metak prije samog open fire naravno da cu to ispostovat da se vidi koje prvi fejlo!!!

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
Napomena:ukoliko je potrebno pokazati i priloziti snimak u kojem ste vi opalili metak prije samog open fire naravno da cu to ispostovat da se vidi koje prvi fejlo!!!
a k'o je prvi failo? ovde su bili dogovori i ovo sto ste vi prekrsili ne me zanima

mirsad

mirsad

Batonga
Igrač
Pa sto nisi odma nego si ga pokrivo?

mirsad

mirsad

Batonga
Igrač
Ja cu vam iskreno sad rec da vi kako ste oslabili samo zalbe kacite na nas i ja sam mogo okaciti zalbu jer ste zapucali, vi niste zeljeli postaviti to sto je vas opuck

S

Stefke Kastelo

Početnik
Igrač
pa ako je moj clan mogu i ja da postavim.
Ne mozes, nije tvoj clan nisi lider organizacije vec si zamenik, i ponovo, autor zalbe mora biti i autor snimaka, ne bih sa se svadjam ili slicno, samo hocu da bude posteno, slazes li se ???

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
Ne mozes, nije tvoj clan nisi lider organizacije vec si zamenik, i ponovo, autor zalbe mora biti i autor snimaka, ne bih sa se svadjam ili slicno, samo hocu da bude posteno, slazes li se ???
posteno je jer sam zamenik i ne zanima me sta drugi kazu Bojan Scekic je rekao da mogu.

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
a bgm i moj snimak je tu njegov je samo da se vidi da se on dogovarao

B

Banjac Panic | watcher

Batonga
Administrator Team
Igrač
Sam si rekao da pravilo nisi mogao da nadjes i ti se na to zalis? Ako nesto nije definisano kako ja to mogu da prekrsim? To sto vi imate taj "dogovor" okacite macku o rep. Dokle vise plakanja po forumu sa nebuloznim zalbama, "moze da se svrsta u prevare igraca" HAHAHAHA o cemu ti pricas druze. Ja sam vas pobio sa ledja, pravilo nigde ne postoji niti je definisano, ja za taj vas dogovor ne znam niti me interesuje, zalba odbijena i pozdrav!

B

Banjac Panic | watcher

Batonga
Administrator Team
Igrač
PS
Takodje te savetujem da pre nego sto uzmes da sastavljas zalbu malo obnovis pravila gramatike, reci ti se gube u vremenu i prostoru, a i ovi zarezi posle tacaka i upitnika su diskutabilni, nemoj da se brukas. :/

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom