PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №804

Status
Not open for further replies.
Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
Reaction score:0
Sam si rekao da pravilo nisi mogao da nadjes i ti se na to zalis? Ako nesto nije definisano kako ja to mogu da prekrsim? To sto vi imate taj "dogovor" okacite macku o rep. Dokle vise plakanja po forumu sa nebuloznim zalbama, "moze da se svrsta u prevare igraca" HAHAHAHA o cemu ti pricas druze. Ja sam vas pobio sa ledja, pravilo nigde ne postoji niti je definisano, ja za taj vas dogovor ne znam niti me interesuje, zalba odbijena i pozdrav!
lepo je nama receno da nema iza ledja i sa strana, sad mene boli patka cim su nama govorili iz high staffa onda mora i vama da su rekli, + jebes ga prekrsili ste dogovor, naravno da moze da se svrsta u prevaru igraca nisi ti taj koji odbija zalbe.
PS
Takodje te savetujem da pre nego sto uzmes da sastavljas zalbu malo obnovis pravila gramatike, reci ti se gube u vremenu i prostoru, a i ovi zarezi posle tacaka i upitnika su diskutabilni, nemoj da se brukas. :/
malo me zabole.

Stefan Castello

Stefan Castello

Batonga
Igrač
lepo je nama receno da nema iza ledja i sa strana, sad mene boli patka cim su nama govorili iz high staffa onda mora i vama da su rekli, + jebes ga prekrsili ste dogovor, naravno da moze da se svrsta u prevaru igraca nisi ti taj koji odbija zalbe.

malo me zabole.
Ako je RP simulacija stvarnog zivota, da li je moguce da u stvarnom zivotu da ukoliko pravis blokade preko radija kazes "budite spremni sa te i te pozicije na pucanj da ih ocistite, nalaze se na toj i toj lokaciji". Sad mi reci, kako je to "prevara igraca" ako je radjeno po RP-u. Znaci stvarno 🙄

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
Ako je RP simulacija stvarnog zivota, da li je moguce da u stvarnom zivotu da ukoliko pravis blokade preko radija kazes "budite spremni sa te i te pozicije na pucanj da ih ocistite, nalaze se na toj i toj lokaciji". Sad mi reci, kako je to "prevara igraca" ako je radjeno po RP-u. Znaci stvarno 🙄
prevara, bio je dogovor cuje se u snimci, ako je po rp-u da udarate kombije kao rocket league onda cu ija pocet cao zdravo

S

Stefke Kastelo

Početnik
Igrač
prevara, bio je dogovor cuje se u snimci, ako je po rp-u da udarate kombije kao rocket league onda cu ija pocet cao zdravo
Niko ne prica o udaranju kombija, urpavo ovaj tvoj reply na moj komentar dokazuje koliko si inteligentan, udaranje kombija je DB, ovo je kako ti kazes "prevara" koja se moze desiti i u stvarnom zivotu ukoliko pricamo o RP-u, znaci ja preko radija javim urpavo to sto sam ti napisao gore.Molio bih te da stisnes te mozdane vijuge i razmislis a u isto vreme i protumacis sta si procitao, HVALA 😉

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 4 i Forum Administrator | Bojan Scekic
Vasu zalbu ce preuzeti hendler organizacije.

Napomena
: Svaki vid vredjanja na forumu ce biti sanksionisan Mustafa Alizabegovic ce biti banovan sa foruma!
Upozoravam sve da se pridrzavaju forum pravila.

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 4 i Forum Administrator | Bojan Scekic
Vasu zalbu ce resiti HENDLER organizacije.
Content

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom