M
Milos Cakarevic
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Milos Cakarevic
- - Vaš ID
- 785-978
- - ID prekršioca
- 186-311
- - Vreme prekršaja
- 17:32h, 17:33h
- - Opis situacije
- Pozdrav,Radim u PU na poziciji inspektor tacnije radim u UKP-u imamo nalog da mozemo da legitimisemo i pretresamo lica ispred Nananasa sto smo i uradili dokaz vam prilazem. Stavili smo lisice liku zbog moje i njegove bezbednosti pretrzio ga i kad saam pretrazio auto nasao sam mu nelegalne stvari. kaad je video d amu se auto pretresa poceo je da mesa ic i oc gde je poceo da psuje i da mi prica kako ce daa me kaci kako ja nemam nalog kako on treba da mi dozvoli. Gde sam ga ja priveo i dok smo poceli da se vozimo poceo je da psuje tacnije jebao mi je i oca i majku gde cu isto da vam prilozim dokaz i trazim najostriju kaznu za ovog coveka. i mimo toga ja sam rp nastavio i kad sam ga stavio u sobu za ispitivanje i otisao da otvorim kapiju javnom tuziocu kad sam se vratio lik je opalio latinicu i nije se vracao.
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Za ovakve stvari treba da dobije ban mesec dana, jer neko mozda nema majku i oca! inace je udario i LTA ali me mega mrzi da kacim a i ovo mu je dovoljno...
Pozdrav,Radim u PU na poziciji inspektor tacnije radim u UKP-u imamo nalog da mozemo da legitimisemo i pretresamo lica ispred Nananasa sto smo i uradili dokaz vam prilazem. Stavili smo lisice liku zbog moje i njegove bezbednosti pretrzio ga i kad saam pretrazio auto nasao sam mu nelegalne stvari. kaad je video d amu se auto pretresa poceo je da mesa ic i oc gde je poceo da psuje i da mi prica kako ce daa me kaci kako ja nemam nalog kako on treba da mi dozvoli. Gde sam ga ja priveo i dok smo poceli da se vozimo poceo je da psuje tacnije jebao mi je i oca i majku gde cu isto da vam prilozim dokaz i trazim najostriju kaznu za ovog coveka. i mimo toga ja sam rp nastavio i kad sam ga stavio u sobu za ispitivanje i otisao da otvorim kapiju javnom tuziocu kad sam se vratio lik je opalio latinicu i nije se vracao.