PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №834

Status
Not open for further replies.
B

Banjac Panic | watcher

Batonga
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Banjac Panic
- Vaš ID
184-763
- ID prekršioca
586-677 i 604-181
- Vreme prekršaja
19:50
- Opis situacije
Cekali smo da prodje dostava koju je radila policija. Na 00:45 vidi se gde vozac (id 586-677) oklopljenog vozila namerno zakucava u clana moje fakcije, posle toga i dalje nastavlja sa namernim udaranjem gde mu se na 01:05 pridruzuje kolega (id 604-181) sa skodom gde namerno udara mene, a neposredno nakon toga i gazi vozilom.
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/m3I5DVMNXne_yHeK_?invite=cr-MSxtRFgsNDk0Nzg0NzA0&v=103
- Koju odluku smatrate pravednom
Ja bih ovo sve banovao, jer je u pitanju toxic visokog stepena.
a

Sumadinac97

Sumadinac97

Batonga
Igrač
Samo da kazem da sam ja svoju kaznu odsluzio od strane admina Belog i Relje u vezi ove situacije , elem i da se nadovezem za ovu situaciju da je delimicno tacna stim da su dosta vozila ove ORG pratila i mesala se u transport od RLS orbite do ovog mesta da gospodin nije nastavio za nama i da se gura ne bi doslo do mnogo veceg problema ali dobro kako god

I uzgred da napomenem da na snimku od gospodina njegov glas je iskljucen sto mogu dokazati da se na njegovom snimku na minutazi 01:23 vidi da jasno prica a on se ne cuje tim snimak nije validan hvala.

Aleksandar Jakovljevic | stefkee

Aleksandar Jakovljevic | stefkee

Šmeker
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator level 1 / Forum Administrator | Stefkee
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: Državni zaposleni/kriminalne organizacije mogu udarati vozila državnih/kriminalnih organizacija ako jasno ometaju kretanje konvoja bez presretanja isporuke/pljačke.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom