PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №854

Status
Not open for further replies.
Z

Zoran Venue

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Zoran Venue
- Vaš ID
175-789
- ID prekršioca
134-343
- Vreme prekršaja
02:25
- Opis situacije
Kolega je zvao podrsku jer je video 2 lika u plavom audiju da imaju oruzja i mi smo poceli da ih pratimo, u jednom trenutku je skocio u vodu namerno jer je danas u toku dana isto to uradio (ovo mu je drugi put da to radi), bio je u vodi 6 minuta i 3 sekunde tacno, nakon cega je izasao iz vode i pozvao auto, poceo sam da ga jurim, i kada smo ga pitovali izasao sam i ranio ga. Dosao je bolnicar digao ga je, spakovao sam ga u auto i pukao je LTA
- Dokazi
https://youtu.be/ZOYWs9vN_1M
Inace da napomenem, da jesam pricao na radio pod vodom i da jesam ga vredjao samo zato sto je on uradio RP2WIN (skakanje u vodu sa autom i blejanje u vodi 6 minuta i 3 sekunde i voznja namerno po safe zoni). Ako hocete stavite mene za PG ne zanima me apsolutno ali lik ovo radi drugi put i pun mi ga je kurac, ne samo njega nego i drugih ljudi sto pucaju LTA i rade RP2WIN. U nekim delovima zabode video jer imam instant replay i kada klipujem, zapocne se novi video i onda sam spojio 4 videa u jedan ali svakako imate ceo RP.

Nemanja Cvijić | Beli

Nemanja Cvijić | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:1,001
Pozdrav, sa vama je Deputy Head Curator & Chief of Forum Team | Nemanja Cvijić | Beli
Vaša žalba je PRIHVACENA.
Autor žalbe pod ID-em 175-789 će biti kažnjen po Pravilu osnovna pravila legalnih organizacije 1.6.
Igrač pod ID-em 134-343 će biti kažnjen po Pravilu Projekta 4.8.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom