Ajs95
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Ajs Zemunac
- - Vaš ID
- 116-935
- - ID prekršioca
- 173-526
- - Vreme prekršaja
- 06:41
- - Opis situacije
- Isao sam da resavam battle pass, sreo sam neka dva lika , jednog znam od ranije tog Zorana, pitao sam ih da se rukujemo jer mi je to potrebno, kada smo se rukovali dosao je u medjuvremenu ovaj kamiondzija i ubio me, razlog zbog kog me ubio ne znam, upalio sam kameru posle smrti..
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Odluku koju vi donesete smatracu korektnom, ako ista bar opomena.
- Vaš in-game nickname: Ajs Zemunac
- Vaš ID:116-935
- ID prekršioca: 173-526 (Gagi Devetak)
- Vreme prekršaja: 06:41
- Opis situacije: Isao sam da resavam battle pass, sreo sam neka dva lika , jednog znam od ranije tog Zorana, pitao sam ih da se rukujemo jer mi je to potrebno, kada smo se rukovali dosao je u medjuvremenu ovaj kamiondzija i ubio me, razlog zbog kog me ubio ne znam, upalio sam kameru posle smrti..
- Dokazi:
- Koju odluku smatrate pravednom: Odluku koju vi donesete smatracu korektnom, ako ista bar opomena.
- Vaš ID:116-935
- ID prekršioca: 173-526 (Gagi Devetak)
- Vreme prekršaja: 06:41
- Opis situacije: Isao sam da resavam battle pass, sreo sam neka dva lika , jednog znam od ranije tog Zorana, pitao sam ih da se rukujemo jer mi je to potrebno, kada smo se rukovali dosao je u medjuvremenu ovaj kamiondzija i ubio me, razlog zbog kog me ubio ne znam, upalio sam kameru posle smrti..
- Dokazi:
- Koju odluku smatrate pravednom: Odluku koju vi donesete smatracu korektnom, ako ista bar opomena.