PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №908

F

Ficoo

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Filip Aleksic
- Vaš ID
971-038
- ID prekršioca
536698 (lider VJT-a)
- Vreme prekršaja
oko 23:50 , 25.08.2026.
- Opis situacije
Lider VJT-a nas trolla
- Dokazi
https://youtu.be/-WVvtThYMzM
Poštovanje , molim da žalbu pregleda neko vezan za LFM , po mogućnosti head menager za LFM ili zamenik .

Naime kao što se vidi na snimku 4 igrača dolazi do kapije i govore da su došli na kontrolu , to jest na inspekciju , izlaze iz auta maskirani i daju mi legitimacije 2 VJT-a , 1 sudija i random civil , što je očito zabranjeno pravilima za inspeckiju , jer po pravilu samo VJT , VLADA i BIA mogu da vrše inspeckiju . Kada su mi dali legitimacije izvršio sam kontrolu civila i nastavio razgovor sa njima , tokom razgovora lider se zajebava sa animacijom i tvrdi da nije dobro , kada sam ga pitao za nalog pokazuje mi preko animacije kao nalog i pravi se da ima dokument koji očito nema , stavlja pancir i kada ga pitam da li ima dozvolu tvrdi da nema , nakon toga mi traži legitimaciju i tvrdi da imam falsifikovan dokument i da nisam ja na slici ,na kraju samo odlaze .

ovo što sam vadio zastavu je bug sa keybindom pošo sam stavio na neko dugme i stalno se vadi kada slučajno kliknem

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Head of Legal Factions
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, Sa vama je Deputy Head Curator & Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton

Vaša žalba je
PRIHVAĆENA

Javno tuzilastvo ce dobiti warn [1/3] za situaciju u kojoj neozbiljno pristupaju poslom.

Personalize

Top Bottom