M
Milos Cakarevic
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Milos Cakarevic
- - Vaš ID
- 785-978
- - ID prekršioca
- Komplet konoba, ne znam ko je postavio automobile
- - Vreme prekršaja
- 22:42
- - Opis situacije
- Konoba je startovala Savsku oblast gde sam ja krenuo da je odbranim i kad sam dosao na glavni, lik me puca iza kola, ne razumem jel cover sme da se stavlja tj automobili ili nesme, smatram da ovo nije u redu, svaki dan smisljaju novu glupost. Molim vas da se kazne vise za ovo, pozivam se na pravilo 2.9 koje se odnosi na pravila isporuka i transporta jer smo dobili odgovor od admina da se ovo odnosi i na zone. Jasno se vidi da su kola tacno postavljena kao cover i da je lik uhvatio pik tu. HVALA
Konoba je startovala Savsku oblast gde sam ja krenuo da je odbranim i kad sam dosao na glavni, lik me puca iza kola, ne razumem jel cover sme da se stavlja tj automobili ili nesme, smatram da ovo nije u redu, svaki dan smisljaju novu glupost. Molim vas da se kazne vise za ovo, pozivam se na pravilo 2.9 koje se odnosi na pravila isporuka i transporta jer smo dobili odgovor od admina da se ovo odnosi i na zone. Jasno se vidi da su kola tacno postavljena kao cover i da je lik uhvatio pik tu. HVALA