PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №945

Z

Zoran Venue

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Zoran Venue
- Vaš ID
175-789
- ID prekršioca
775-983 | 509-517
- Vreme prekršaja
19:20
- Opis situacije
Bila je pucnjava kod crvene garaze, kolege i ja smo se nasli tu slucajno, prisao je lik u zutom autu 775-983 i ja sam mu rekao da se odalji jer je mogao da nastane haos opet, on se pravio pametan i blejao je tu, odbijao je da ode, ranio sam ga pa je doslo jos njegovih, zvao ih je preko diskorda, kada je kolega poceo da ga dize, njegovi su poceli da pucaju, onda je dosao bolnicar, digao ga je, spakovao sam ga u auto i pukao je LTA, pogledao sam snimak da vidim gde je pukao LTA da znam da ga cekam, medjutim tu je bio jos jedan njegov koji je izbegavao RP jer je cutao i pravio se da je AFK (509-517) gde sam nakon vise opominjanja poceo da ga pucam i on je tek tada pobegao. 775-509 se vratio nazad gde nisam mogao da mu stavim ja lisice, bolnicar ga je digao i on je nekako bio odvezan, ranio je kolegu i ja sam ga tu ranio takodje, bolnicar je krenuo da ga dize i pukao je LTA opet.
- Dokazi
https://youtu.be/CfI8GgrTFeQ
509-517 je radio NON-RP i FearRP jer je izbegavao kumunikaciju sa mnom i pravio se da je AFK i takodje nije imao strah za svoj zivot i ako sam mu uperio pusku u glavu. Vreme njegovog prekrsaja 19:15
Zamolio bih za maksimalnu kaznu i za jednog i za drugog.
509-517 | MG, NON-RP i FearRP
775-983 | MG, FearRP i LTA

Jebiga dugacak je video dosta jer je lik bio bezobrazan i pucao LTA, nismo mogli da izadjemo na kraj sa zutima.
<3 za Admina koji resava :D

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Head of Legal Factions
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, Sa vama je Deputy Head Curator & Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton

Vaša žalba je
PRIHVAĆENA

Autor zalbe sa ID-em 175-789 će biti kažnjen po Pravilu Projekta 4.22.
Igrač sa ID-em 775-983 će biti kažnjen po
Pravilu Projekta 4.19.

Personalize

Top Bottom