PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №99

Status
Not open for further replies.
Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Illegal Faction Leader
Igrač
Kavaški klan
Reaction score:1
- Vaš in-game nickname
Murat Bulic
- Vaš ID
234-418
- ID prekršioca
370-715
- Vreme prekršaja
02:20
- Opis situacije
ostavio afk tu s desne strane, alt tabo sam i cujem neko govori napusti vozilo ovo ono ja ulazim i vidim ovu dvojcu hoce da me kidnapuju, nit znaju da sam bio u autu nit ista po RP-u, + ih je samo dvojca a ovo su namerno uradili jer mi bozo zna ID i zna koje auto vozim i jer smo ga kidnapovali sinoc + ubili...
- Dokazi
https://youtu.be/deljbB4Wjd8
- Koju odluku smatrate pravednom
po pravilniku
.

P

popovicuu

Batonga
Igrač
Reaction score:0
kao prvo ti nemozes po rp da znas da se ja zovem boza jer menjam autvit svaki dan drugo nosio sam masku trece 2 nas je a ti sam cetvrno kad vec pominjes rp sta je onda id i to videli smo te na putu random i dosli da te opljackamo

B

Bogdan Maksimuskin | Gemas

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav, sa tobom je Forum Admin Gemas
Zalba je na RAZMATRANJU!

Potreban mi je duzi POV od situacije.
Imas rok 12h da dostavis isti.​

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Illegal Faction Leader
Igrač
Kavaški klan
kao prvo ti nemozes po rp da znas da se ja zovem boza jer menjam autvit svaki dan drugo nosio sam masku trece 2 nas je a ti sam cetvrno kad vec pominjes rp sta je onda id i to videli smo te na putu random i dosli da te opljackamo
momak, van IC-a smo smiri se treba vas biti troje minimum, sta ako ste me videli na putu kako blejim AFK treba da me jebete dok spavam ili nbtn sta radim?

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Illegal Faction Leader
Igrač
Kavaški klan
pa cak koliko znam nije moguce u RL da se vidi kroz zatamljeno staklo

S

Seksi DiLauro

Gost Prestolnice
Illegal Faction Leader
Igrač
Voždovački klan
Kao prvo ovo je Forum . Kao drugo dvojica vas je (treba da vas je 4 na njega 1-og).Kao trece kidnapujes lice bez dovoljnog RP razloga. Kao cetvrto ne oduzimate mu komunikaciju. Kao peto kidnapujes lice njegovi su ti za petama bezis u HQ (RP2WIN) .
I sve to radis jer si izbacen sa njihove strane iz Fakcije.
Realno za ovo zasluzujes BAN.

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Illegal Faction Leader
Igrač
Kavaški klan
, imam i ovo, ovde se vidi kako je usao u bazu, pre tog sam poslao pomoc jer mi nije oduzeo komunikaciju pomocu ME i DO komandi, i da razlog kidnapovanja moze biti jer je izbacen iz FAKCIJE pritom ubijen kako se ne bi secao da je bio u toj istoj.

P

popovicuu

Batonga
Igrač
, imam i ovo, ovde se vidi kako je usao u bazu, pre tog sam poslao pomoc jer mi nije oduzeo komunikaciju pomocu ME i DO komandi, i da razlog kidnapovanja moze biti jer je izbacen iz FAKCIJE pritom ubijen kako se ne bi secao da je bio u toj istoj.
kad vec pricas o nekom mg i svemu onda smanji taj diskord i kad vec dajes info svojima preko dc jer smo dosli u bazu da uzemmo vezice i sve a ti konstatno na svakom klipu mgas i dajes im info desi preko dc

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Illegal Faction Leader
Igrač
Kavaški klan
kad vec pricas o nekom mg i svemu onda smanji taj diskord i kad vec dajes info svojima preko dc jer smo dosli u bazu da uzemmo vezice i sve a ti konstatno na svakom klipu mgas i dajes im info desi preko dc
momak postoji dgme preko kog mogu da posaljem pomoc posto ti meni nisi uzimao komunikaciju preko /me i /do komandi, a i da MG-am ti si ovde prekrsio 10x vise nego ja, dosao si da me kidnapujes jer si popusio kick... :p

S

Seksi DiLauro

Gost Prestolnice
Illegal Faction Leader
Igrač
Voždovački klan
Jel vidis ti po snimcima gde ste napravili failove?
Il treba da ti se nacrta?

deerimzaaklan

deerimzaaklan

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:2
Jel ovo zalba na samog sebe ili

B

Bogdan Maksimuskin | Gemas

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
Reaction score:4
Zalba je ODBIJENA!

Snimak da si bio AFK nije dostavljen.
Savezi se ne smeju sprovoditi van Pljacke/transporta isporuka.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom