Rahman Mahmutović | justkemchy
Gost Prestolnice
Administrator Team
Kliper
Igrač
Reaction score:2
- - Vaš in-game nickname
- Rahman Mahmutović
- - Vaš ID
- 679-666
- - ID prekršioca
- Plavi
- - Vreme prekršaja
- 00:03 | 15.02.2026
- - Opis situacije
- Nakon utovara kamiona na RLS Orbiti, krenuli smo lagano prema PU, i vršio sam AirSupport, te sam uočio dosta plavih lica i izvještavao o njima ekipe na zemlji, nakon čega su otvorili svi vatru na kolonu.
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Uz konsultaciju sa drugim liderima, takodjer liderom vojske, PU-a i ostalih službi na transportu, smatram da je ovo za DISBAND, masovno kršenje roleplay-a, ne smatram ni warn ni strike ispravnom odlukom.
- Vaš in-game nickname: Rahman Mahmutović
- Vaš ID: 679-666
- ID prekršioca: Plavi
- Vreme prekršaja: 00:03 | 15.02.2026
- Opis situacije: Nakon utovara kamiona na RLS Orbiti, krenuli smo lagano prema PU, i vršio sam AirSupport, te sam uočio dosta plavih lica i izvještavao o njima ekipe na zemlji, nakon čega su otvorili svi vatru na kolonu.
- Dokazi: https://medal.tv/games/gta-v/clips/m7xB7KH5Fi_xKCT2V?invite=cr-MSxORUMsNTAyODYzMDcx&v=98
- Koju odluku smatrate pravednom: Uz konsultaciju sa drugim liderima, takodjer liderom vojske, PU-a i ostalih službi na transportu, smatram da je ovo za DISBAND, masovno kršenje roleplay-a, ne smatram ni warn ni strike ispravnom odlukom.
- Vaš ID: 679-666
- ID prekršioca: Plavi
- Vreme prekršaja: 00:03 | 15.02.2026
- Opis situacije: Nakon utovara kamiona na RLS Orbiti, krenuli smo lagano prema PU, i vršio sam AirSupport, te sam uočio dosta plavih lica i izvještavao o njima ekipe na zemlji, nakon čega su otvorili svi vatru na kolonu.
- Dokazi: https://medal.tv/games/gta-v/clips/m7xB7KH5Fi_xKCT2V?invite=cr-MSxORUMsNTAyODYzMDcx&v=98
- Koju odluku smatrate pravednom: Uz konsultaciju sa drugim liderima, takodjer liderom vojske, PU-a i ostalih službi na transportu, smatram da je ovo za DISBAND, masovno kršenje roleplay-a, ne smatram ni warn ni strike ispravnom odlukom.