Gabo Jovanovic | 237-029

Gabo

Gabo

Batonga
Igrač
Reaction score:0
1. Prezime i ime + Statičan (ID): Gabo Jovanovic | 237-029
2. Godine i datum rođenja: 32 Godina | 31.03.1993
3. Fotografije lika:
4. Pol:
Muški
5. Religija: Hrišćanin
6. Nacionalnost: Srpski/Mađarski
7. Roditelji: Otac Ognjen Jovanovic, Majka Miroslava Jovanovic
7.1. Braća / sestre: Daniel Jovanovic, Deni Jovanovic, Maksim Jovanovic
8. Izgled: Visok oko 185cm. Frizura duga da fade-om. Brada gusta uredno oblikovana (duga full brada). Tetovaže po telu manje tetovaža iza ledja i sa strane trbuha.
9. Stil oblačenja: Oblačim se jako moderno imam na sebi jedan sako crno beli i nosim tozu kapu na glavi i bele TN patike. Te imam Opasac na desnoj nozi.
10. Obrazovanje: Završio sam srednju medicinsku. Hteo sam dalje ali nisam imao planove ni ti uslove za to, pa sam morao da počnem da radim nešto drugo.
11. Stil života: Ja moj zivot vodim veoma mirno i polako sa puno discipline, ne volim da se pravi gužva ni nepotrebna svadja, više mi prija rutina i neki svoj ritam. Poreklom sam iz Srpske Nacionalnosti ali zivim u Madjarskoj vec duze i zato mu je ime Gabo Jovanovic. Duze vreme redovno Treniram zato sto kad treniram se opustim i sve emocije mi izadju iz glave a i zato sto drzim fokus na svom izgledu i da bih sav nemir i stres izbacio iz sebe. Nije mi cilj da preterujem ali gledam da budem u formi i fizički spreman. U moje slobodno vreme provodim sa drugarima i popricamo se malo. Ne izlazim često sa drugarima, više volim opuštenu atmosferu nego klubove i gužvu.

11.1. Rano detinjstvo (0–3 godine)
Gabo je odrastao u prosečnoj porodici. Njegov otac radio je kao vozač kamiona, dok je majka bila zaposlena u trgovini. Porodica nije bila bogata, ali je živela pošteno. Još kao dete naučen je da ništa ne dolazi preko noći i da se za sve mora raditi.

11.2. Detinjstvo (3–12 godina)
Kao dete bio je veoma stidljiv i povučenije dete, više je posmatrao nego što se nametao. Kada je bio mali je odrastao u 1 gradu gde se sve desava i imalo je dosta krivih ljudi, majka i otac su ga naucili da ne vjeruje svakome. Otac ga je učio kako da razmišlja, ne samo kako da radi i da posmatra stvari. Nije donosio odluke na brzinu, uvek je prvo gledao i slušao.
Čak je i tako mlad naucio da ima slocestih ljudi i dobrih ljudi. Brže je skapirao u tim Godinama kakav je život nego mnoga druga deca.

11.3. Tinejdžerske godine (12–18 godina)
Gabo se tokom skole nije pravio lud i zlocest vec je bio miran i smiren. Tokom skole je naucio da ne treba da se druzi sa losim drustvom koji pusi psuje, vec je nasao drustvo koje se zabavlja igra i druzi.
Sto je vise stariji postao je upoznavao mnogo vise ljudi iz kraja, ali nikada bez razmišljanja. Prvo posmatra, pa tek onda reaguje. Dolazi u kontakt sa starijim momcima koji su radili razne poslove, neke i van zakona. Nije odmah ulazio u to, ali je kroz njih naučio kako stvari funkcionišu.
Jednog dana su bili napolju i uradili 1 problem i svi su bas Gabu okrivili za to, od tog trena je Gabo naucio da pazi malo vise i da posmatra jos vise nego pre. Sa vremenom je postao smireniji i pretaje da reaguje agresivno i bahato i shvatio je da nije svaki problem i svaka situacija za dokazivanje tko je najbolji.

11.4. Mladost (18–30 godina)
Nakon završetka škole prihvata različite poslove. Radio je fizičke poslove, dostave i vožnju, zbog čega je dobro upoznao grad i naučio da se brzo snalazi u raznim situacijama. Vremenom, preko poznanika, dolazi do poslova koji su bili na granici zakona. U početku su to bili jednostavni zadaci – prevoz robe i prenošenje paketa bez mnogo pitanja. U takve poslove nije ulazio zbog želje za rizikom, već zbog zarade i prilike koja mu se ukazala. Ipak, nikada nije donosio odluke nepromišljeno i svaki korak je pažljivo procenjivao. Kako su godine prolazile, stekao je više iskustva i bolje razumevanje ljudi. Naučio je kome može da veruje, a od koga treba da se drži po strani. Jedan ozbiljan događaj, u kojem je zbog tuđe neodgovornosti umalo imao velike posledice, promenio je njegov pogled na takav način života. Od tada je postavio jasne granice i mnogo pažljivije birao ljude i poslove sa kojima će biti povezan.

12. Sadašnje vreme — kako lik sada živi
Danas vodi mirniji život i ne voli da privlači pažnju. Ipak, u svom kraju važi za osobu koja ume da pronađe rešenje kada nastanu problemi. Sarađuje sa nekoliko manjih lokala i privatnih poslova, gde pomaže u održavanju reda i rešavanju različitih nesuglasica. Bilo da se radi o konfliktima među gostima, dugovanjima ili organizacionim pitanjima, nastoji da situaciju dovede pod kontrolu. Najčešće se oslanja na razgovor, iskustvo i ugled koji je stekao tokom godina. Veruje da se većina problema može rešiti bez nepotrebnih sukoba. Pažljivo bira ljude sa kojima radi i ne prihvata svaki posao koji mu se ponudi. Drži se dogovora i očekuje isto od drugih. Ne traži probleme niti želi nepotrebne konflikte, ali je spreman da zaštiti svoje interese kada smatra da je to potrebno. Iskustvo ga je naučilo da su smirenost i dobra procena često jači od sile. Oko sebe ima mali krug ljudi kojima veruje i poverenje pruža tek kada neko pokaže da ga je zaslužio.

13. Planovi za budućnost
Ne zanima ga brza zarada, već dugoročna stabilnost. Novac ulaže pažljivo i postepeno u legalne poslove, bez nepotrebnog rizika. Plan mu je da razvije manje biznise, a kasnije uđe u veće projekte. Svestan je da za to trebaju vreme, iskustvo i pravi ljudi, zato ide korak po korak. Cilj mu je da izgradi siguran posao koji može da funkcioniše bez stalnih problema i neizvesnosti.

14. Zaključak (šta lik zna, sme itd.)
Suština ličnosti:

Smiren, strpljiv i proračunat. Ne donosi odluke na brzinu.

Strpljiv, Smiren i Proračunat. Treba mu vremena da donese odluku, ne donosi odluku na brzinu.

Zna:
  • da proceni ljude i situacije
  • da rešava konflikte bez nepotrebne buke
  • da organizuje i isprati dogovore
  • da funkcioniše u poslovima gde je potrebna diskrecija

Sme:
  • da preuzme odgovornost kada ima kontrolu
  • da uđe u rizične situacije ako postoji plan
  • da zaštiti sebe i svoje ljude

Ne sme:
  • da reaguje impulsivno
  • da ulazi u nepoznate i nekontrolisane situacije
  • da veruje neproverenim ljudima
  • da se dokazuje silom

SAŽETAK (SUŠTINA)
Gabo Jovanović je osoba koja ne traži pažnju, već vremenom gradi svoje ime kroz dela i način na koji se ophodi prema ljudima. Poznat je po tome što ostaje smiren i pribran čak i kada su okolnosti teške. Ne donosi odluke na brzinu i ne voli nepotrebne rizike. Svaki potez pažljivo proceni i trudi se da uvek razmišlja nekoliko koraka unapred. Iskustvo ga je naučilo da su strpljenje i dobra procena važniji od ishitrenih poteza. Zbog toga mu je cilj da kroz rad i legalne poslove izgradi stabilan i siguran život. Njegov put možda nije najbrži, ali veruje da se pravi uspeh postiže postepeno i na čvrstim temeljima, što smatra svojom najvećom prednošću.

Image
Image
Image

Personalize

Top Bottom