ODBIJENO Ghetto

Status
Not open for further replies.
N

Nemanja Mokranjac

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
1. Priča vođe. Detaljna, sa motivacijom i ključnim tačkama.
Rodjen sam kao ciganin sa ulice, tamo gde te niko ne pita za prezime, vec te pamte po tome koliko drzis do reci.
Od malih nogu sam naucio da zivot nije fer da ako hoces hleb moras da ga zaradis, a ako hoćeš poštovanje, moras da ga zasluzis.
Nisam imao skolu ni vezu, imao sam samo ulice i ljude koji su mi verovali.
U toj prasini, na ivici grada, upoznao sam Teru Lazarevica brata po dusi, ne po krvi. Odrasli smo zajedno, delili isti hleb, iste tuce, i iste snove.
Kad smo obojica odrasli, shvatili smo da vise necemo da radimo za druge.
Hocemo da napravimo Familiju! Da se cuje za nas i da svaki covek sa nasih ulica zna da ima gde da dodje.
Ne da bismo pravili haos nego da nas niko vise ne gazi!
Motivacija nam je ta da napravimo pricu u kojoj brat drzi brata a ne da rec vredi vise od para!

2. Priče viših zaposlenih. Kratka, ali sa važnim detaljima.
Tera Lazarevic drugi vodja familije, brat kog nisam imao od majke, ali jeste sa ulice.
Tera je miran, ali svaka njegova rec ima tezinu. On je taj koji vodi razgovore, pravi dogovore i uvek zna gde je linija izmedu postovanja i problema.

3. Kako i gde su se sastajali viši službenici?
Nas dom je stara garaza iza napustenje fabrike, gde vise Romi i nasi ljudi koji su od pocetka tu.
Tu se kuva kafa, prica se o poslu, i planiraju se sledeci koraci.
Nikad bez postovanja svako ko udje, zna da je dosao medju familiju.
Kad je ozbiljan posao, sastajemo se kasno nocu, bez telefona, bez slika, samo mi!

4. Zašto ste odlučili da osnujete familiju?
Zato sto nas svet ne prima lako, ali zato smo mi naucili da prezivimo:
Da kad padnes, brat te digne.
Da kad imas, delis i kolac.
I da kad te neko spusti, cela FAMILIJA STANE UZ TEBE!
5. Tip familije: Kriminalna / Neutralna
Kriminalna

5.1 Ako je kriminalna, navedite detaljan opis RP-a i opišite i legalne i ilegalne aktivnosti.
Legalne aktivnosti: Pranje kola dolazimo na adresu i peremo kola gradjanima i seljacima, zavisi gde ko nas pozove!
Takodje imamo i druge legalne poslove poput lepljenje folija na automobil, staklo i farove! Zatamljivanje i ta prica!
Ponekad u nekim situacijama popravljamo kola ukoliko saznamo u cemu je kvar.
Ilegalne aktivnosti po nocu obijanje tudjih stanova, kola i bankomata i pljackanje sitnih prodavnica. Nista vise od toga!

6. Opis trenutnog stanja stvari u organizaciji.
Trenutno smo Nemanja Mokanjac i Tera Lazarevic, osnivaci familije. Imamo dva auta i radimo koliko mozemo dok nasa braca iz inostranstva ne stignu, jer planiraju da nam se uskoro pridruze.
Ako naiđemo na mladje klince iz kraja koji pokazu postovanje i lojalnost, pruzicemo im priliku, ali prvo prolaze test fazu da vidimo mogu li da stoje uz nas kad zatreba.
Za sad radimo tiho, drzimo se zajedno gradimo temelje nase familije korak po korak!

7. Ciljevi i motivacije vaše organizacije.
Ciljevi: Podici reputaciju kao familija koja zna za red i postovane.
Motivacija: Prosiriti biznis i otvoriti jos jedan legalan poput nekog bara kafica zajedno sa pumpom.

8. Zaključak / rezime / poruka.
Nismo tu da glumimo mafiju mi smo Cigani sa ulice koji su stvorili svoju familiju.

sofija

sofija

Šmeker
Igrač
Reaction score:9
ODBIJENO

Razlog: Nepotpuna prica.

Mozete pisati novu prijavu u skladu sa pravilima za 14 dana od odbijanja ove prijave. Svako spamovanje pre isteka 14 dana bice sankcionisano.​

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom