ZATVORENO [GIVEAWAY] 100€ giveaway (real cash, steam wallet...) - Promocija BMRP community-ja! [ZAVRSENO]

Status
Not open for further replies.
David Moretti

David Moretti

Mangup
Igrač
Reaction score:88
Pozdrav svima postovani clanovi i igraci BMRP zajednice!

Odlucio sam se da napravim mali giveaway u kojem mogu svi ucestvovati, nevezano za status na serveru, poziciju i slicno.

Dakle, poenta jeste da u ovome "thread-u" (objavi) odgovorite kako ste to reklamirali BMRP community, koliko ljudi ste pozvali i napisete kratku objavu o tome zasto vam se svidja bas ovaj community i zasto se odlucili igrati ovde. Takodje, napisite kako ste culi za BMRP community (promotivni videi, drustvene mreze, drugari...)
Bitno pravilo jeste da svoju pricu potkrijepite dokazima (skrinsoti, slike, videi itd.) koji ce potvrditi da ste bas vi zasluzni za dolazak odredjenog broja ljudi na community.

Pravila ucesca :
1) Morate lajkati ovu objavu (thread)
2) Morate biti clan oficijalnog BMRP discorda
3) Morate biti dnevno aktivni na BMRP Discord serveru i ovome forumu.
4) Ne smijete biti banovani na discordu niti forumu za vrijeme trajanja giveaway-a (bice provjereno) !

Pobjednik ce biti onaj ko bude imao najvise lajkova/reakcija na svom komentaru (odgovoru) na ovoj objavi do 25.09.2025. u 00:00h.
Sam giveaway traje od objavljivanja ovog post-a do 25. Septembra, 2025. godine u 00:00h.

VAZNO! : Ko god da bude pobjednik, ovde ce biti objavljeno da je novac stvarno poslat sa svim dokazima i slicno.

Nagrada je kao sto pise u naslovu : 100e real cash, steam wallet.. Sta god pobjednik izabere, dogovoricemo se.

Sneak peak : Sledeci giveaway (ako ovaj dobro prodje i bude dobar odaziv), bice drugom polovinom 11tog ili pocetkom 12tog mjeseca gdje cu nekome od vas pokloniti Samsung Galaxy S23 Ultra telefon u perfektnom stanju.

Pozovite drugare, svi su dobrodosli i zelim vam mnogo srece svima!

UPDATE : Nas dragi kolega i clan community-a, Marko je odlucio da se pridruzi ovom giveaway-u kao donator i da doda 50e od sebe kao nagradu, tako da je ukupna nagrada podignuta sa 50e na 100e!!!!!
Razlog vise da se potrudite i ucestvujete u sto vecem broju. Marko, jedno veliko HVALA i ogromno ♥ za tebe!
(https://forum.bmrp.rs/members/marko-keksic.45100/) - Discord username : muirino (Marko Keksic na main BMRP discordu)

Last edited:
Kiosk

Kiosk

Kralj asfalta
Igrač
Reaction score:78
e pa odakle da pocneeem? nemam pojma iskreno :D Pozvao sam ih vise al odazvali su se 5 mada sam turio i linkove foruma i discorda na insta de imam lep broj pregleda al cini mi se niko se ne peca :(
Izasla su troje sa servera jer su pacovi...salim se ne mogu nikoga ja da teram de ce da igra jednostavno im se ne svidja i tjt. A cuo sam za vas tu preko shortsa na yt preko vaseg naloga. A zasto mi se svidja ovaj server??

Server mi je zapao za oko jer ima unikatan stil. Nisam do sada vidjao da se neko ovoliko trudi oko sistema i mapa! Svi ostali kolko sam video samo kopiraju jedni od drugih i malo nesto preuredjuju fore radi, ali ovde je to skroz druga prica. Verujem da se sve radi od 0 iako sam primetio da rade i stranci na serveru ali brate moj ne mozes sve ni sam i cenim i rad i trud i verujem da je mnogo novca ulozeno. Zelim serveru svu srecu od od opena pa na dalje da zivi i radi sto duze <3

A tebi brate moj zelim svu srecu! i hvala ti za ovo malo nekome mnogo sto dajes ljudima :alien:🥵🥵💕

gankalot

gankalot

Mangup
Igrač
Reaction score:33
Pozdrav,
Na discordu sam upisan kao Toma.
Za Vas server sam cuo putem reklame na instagramu i posle nekolko dana prijatelj mi je poslao discord link pa reko ajde da vidim o cemu se radi 😀
Na prvi pogled delovalo mi je ok kao i svaki drugi server ali kako sam dnevno provodio vreme na Vasem discordu i pratio slike, predloge i pitanja vidim da je ovo ozbiljna prica kakvu jos nisamo imali na balkanu 🏆 😉
Igram igrice preko 20 godina, do skoro sam drzao internet caffe a pored toga se bavim i drugim aktivnim poslom pa tako i imam dosta prijatelja gejmera. Pozvao sam dosta ljudi putem doscord linka isto tako su i neki delili moj discord link pa trenutno imam 100+ koji ce se pridruziti Vasem serveru.
To je to ukratko🫡 Pozdrav

Attachments

• Screenshot_20250915-084706_Discord.jpg
    Screenshot_20250915-084706_Discord.jpg
    332.9 KB · Views: 40
Last edited:
Coa74

Coa74

Šmeker
Igrač
Reaction score:25
Pa zdravo dobri ljudi,generalno server se vidi da je kvalitetan i da ce da istraje i zato sam samim tim i odlucio da igram na njemu i podrzim ovaj projekat.Ne pisem ovo zbog nagrade nego jer mi je stalo do servera,do danasnjeg dana sam bio banovan (banovan sam prvi dan cim sam usao) jer sam napravio gresku koju sam i sam prizano ali nisam imao nikakvu losu namjeru.Ali eto dobio sam unban i nastavljamo dalje.Sto se tice toga kako sam reklamirao server,jeste tako sto sam verifikovani streamer na kicku i da sam prepoznatljiv po roleplay strimovima i da me dosta ljudi zna na fivem serverima.Kao sto sam rekao proveo sam samo jedan dan na discord serveru 😅,ali za taj jedan dan sam skupio 30 invitova sto mi je i drago.I tek cu se truditi oko promovisanja server kada se otvori jer ovakav server to i zasluzuje,idemo samo jakooooo ❤️

1756249375523

N

Nedeljko123

Šmeker
Igrač
Reaction score:3
Pozvoa sam negde oko 10ljudi na discord vas,i na forum,al na forum su se prijavili petoro,a na discord isto oko 5,cuo sam za BMRP tako sto sam gledao tiktok i izasoa mi video i svideo mi se server i jedva cekam open.Izbacio sam isto linkove i neke vase vide-e sa tiktoka na facebook-u da bi uslo sot vise ljudi.i voleo bih stvarno da dobijem tu nagradu

sakeflou

sakeflou

Mangup
Igrač
Reaction score:14
Sportski pozdrav,

ja sam sake na društvenim mrežama poznatiji kao ( Bazake ), za server sam čuo preko svog drugara Louisa, server mi se svidio zbog autentičnosti i pozitivnih ljudi koji čine ovaj community. Nalazim se u top 10 promotera ovoga servera. Reklamirao sam server preko svog community-a i skupio se odredjeni broj ljudi koji takodjer zele da igraju ovdje, kako zbog mene tako i zbog unikatnosti servera.

Zelim ovim putim poželiti sreću svim učesnicima giveawey-a i ugodnu igru na serveru.

1756405578156

Last edited:
Androx

Androx

Mangup
Igrač
Reaction score:7

Odlucio sam se da napravim mali giveaway u kojem mogu svi ucestvovati, nevezano za status na serveru, poziciju i slicno.

Dakle, poenta jeste da u ovome "thread-u" (objavi) odgovorite kako ste to reklamirali BMRP community, koliko ljudi ste pozvali i napisete kratku objavu o tome zasto vam se svidja bas ovaj community i zasto se odlucili igrati ovde. Takodje, napisite kako ste culi za BMRP community (promotivni videi, drustvene mreze, drugari...)
Bitno pravilo jeste da svoju pricu potkrijepite dokazima (skrinsoti, slike, videi itd.) koji ce potvrditi da ste bas vi zasluzni za dolazak odredjenog broja ljudi na community.

Pravila ucesca :

Pobjednik ce biti onaj ko bude imao najvise lajkova/reakcija na svom komentaru (odgovoru) na ovoj objavi do 25.09.2025. u 00:00h.
Sam giveaway traje od objavljivanja ovog post-a do 25. Septembra, 2025. godine u 00:00h.

VAZNO! : Ko god da bude pobjednik, ovde ce biti objavljeno da je novac stvarno poslat sa svim dokazima i slicno.

Nagrada je kao sto pise u naslovu : 100e real cash, steam wallet.. Sta god pobjednik izabere, dogovoricemo se.

Sneak peak : Sledeci giveaway (ako ovaj dobro prodje i bude dobar odaziv), bice drugom polovinom 11tog ili pocetkom 12tog mjeseca gdje cu nekome od vas pokloniti Samsung Galaxy S23 Ultra telefon u perfektnom stanju.

UPDATE : Nas dragi kolega i clan community-a, Marko je odlucio da se pridruzi ovom giveaway-u kao donator i da doda 50e od sebe kao nagradu, tako da je ukupna nagrada podignuta sa 50e na 100e!!!!!
Razlog vise da se potrudite i ucestvujete u sto vecem broju. Marko, jedno veliko HVALA i ogromno ♥ za tebe!
(https://forum.bmrp.rs/members/marko-keksic.45100/) - Discord username : muirino (Marko Keksic na main BMRP discordu)
Pozdrav ekipa 😁
Za BMRP sam prvi put čuo preko TikToka – slučajno mi je iskočio klip i odmah sam pomislio: ‘Okej, ovo moram da probam’. I stvarno nisam pogrešio. ❤️

Pozvao sam 6 drugara da krenu sa mnom – 3 su i dalje aktivni, 2 su batalila jer kazu da ce RP biti ‘previše ozbiljan’ 😂, a jedan još gleda tutorijale kako da uopšte pokrene Server ali ne zna da server jos nije up😂.
Meni se BMRP svideo jer je community baš zdrav – nema nepotrebnih svađa, svi su normalni, a staff ekipa mi je ostavila najbolji utisak do sad i Menadzer @Willa. 🙏

BMRP za mene nije samo server, već ekipa koja ti dođe kao familija. 🚀

Zato sam i odlučio da ga reklamiram svuda gde mogu, jer ovakav community stvarno zaslužuje da raste.
Veliki respect svima i nadam se da ćemo još dugo praviti dobre priče zajedno! ♥🔥

M

Milannn132

Šmeker
Igrač
Reaction score:3

Pravila ucesca :

ja sam zadovoljan i gta sto sam dobio od vas

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom