ČEKA ISPRAVKE Gudrijan Gudrinski

G

GUDRIJAN

Početnik
Igrač
Reaction score:0
1. Prezime i ime + Statičan (ID):
Gudrijan Gudrinski | Statičan ID: 413-116

2. Godine i datum rođenja:
29 godina | 14. septembar 1996.

3. fotografije lika

Screenshot 2026 05 28 111604
Screenshot 2026 05 28 111408
Screenshot 2026 05 28 111513

4. Pol:
Muški

5. Religija:
Pravoslavac

6. Nacionalnost:
Srbin

7. Roditelji:
Otac: Dragomir Gudrinski
Majka: Milena Gudrinski

7.1 Braća / sestre:

Imam mlađeg brata Vuka. Uvek smo bili u dobrim odnosima ali smo dosta različiti. On je vodio mirniji život dok sam ja više vremena provodio po ulici i oko automobila.

8. Izgled

Visok sam oko 188cm, kratko ošišan, tamnijeg tena,malo puniji, uglavnom nosim tamniju garderobu. Ne volim mnogo pažnje i uglavnom sam ozbiljan prema ljudima koje ne poznajem.

9. Poreklo

Porodica Gudrinski vuče slovenske korene sa severa Srbije i prezime se godinama vezivalo za ljude koji su radili fizičke poslove, radionice i prevoz robe. Odrastao sam u manjem mestu blizu Novog Sada u običnoj porodici koja nikada nije imala mnogo novca.

10. Obrazovanje

Završio sam srednju tehničku školu za automehaničara. Više sam naučio po garažama i servisima nego u školi jer su me automobili oduvek zanimali.

11. Stil života

11.2 (3-12) Kao klinac dosta vremena sam provodio po radionicama i sa ljudima sa ulice. Tokom tinejdžerskih godina počeo sam da radim sitne poslove, sređujem automobile i prodajem delove. Upao sam i u lošije društvo pa sam zbog novca učestvovao u sitnijim krađama vozila i prodaji trave, ali nikada nisam bio neki veliki kriminalac.

11.2 (12-18) Kada sam došao u grad krenuo sam ozbiljnije da se bavim kupovinom i preprodajom automobila. Uz pomoć poznanika sređivao sam vozila i prodavao ih dalje, pa sam vremenom napravio dosta dobrih kontakata.

12. Sadašnje vreme

Trenutno živim od poslova vezanih za automobile i većinu vremena provodim po garažama i auto placevima. Gledam da zaradim svoj novac i da se držim dalje od nepotrebnih problema.

13. Planovi za budućnost

Plan mi je da jednog dana otvorim svoj auto plac i proširim posao kako bih imao stabilan život i siguran prihod.

14. Zaključak

Dobro poznajem automobile i snalazim se u poslovima oko njih. Naučio sam kako funkcioniše ulica i kome može da se veruje, ali uglavnom gledam svoja posla i svoj interes.

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Šmeker
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:66
Biografija ima dobru i realističnu osnovu, međutim potrebno je još doraditi i proširiti određene delove kako bi priča bila potpunija i bolje povezana.

Potrebno je: detaljnije razraditi životne periode po formularu (0-3, 3-12, 12-18, 18-30), bolje opisati prelazak iz običnog života u sitan kriminal i poslove oko automobila, dodati više konkretnih događaja i iskustava kroz život karaktera
Takođe: biografija je trenutno dosta kratka i ostavlja utisak nedovršene priče, potrebno je dodati više detalja o životu u gradu, ljudima sa kojima je bio okružen i posledicama lošeg društva, deo vezan za sitne krađe vozila i prodaju trave treba malo ozbiljnije i realističnije razraditi.

Biografija ima potencijal i dobru RP osnovu, ali je potrebno više detalja, razrade i povezivanja životne priče.

Last edited:
G

GUDRIJAN

Početnik
Igrač
Reaction score:0
Biografija Karaktera

1. Prezime i ime + Statičan (ID):
Gudrijan Gudrinski | Statičan ID: 472

2. Godine i datum rođenja:
29 godina | 14. septembar 1996.

Fotografije lika:
Screenshot 2026 05 28 111604
Screenshot 2026 05 28 111408
Screenshot 2026 05 28 111513

3. Pol:
Muški

4. Religija:
Pravoslavac

5. Nacionalnost:
Srbin

6. Roditelji (puno ime):
Otac: Dragomir Gudrinski
Majka: Milena Gudrinski

7.1 Braća / sestre:

Imam mlađeg brata Vuka. U dobrim smo odnosima ali smo dosta različiti.
On je više išao mirnijim putem dok sam ja od malena više bio po ulici i oko automobila,
dok je on pošao za vozača malteroških kolica.

8. Izgled

Visok sam oko 188cm i uglavnom nosim tamniju garderobu, trenerke, jakne ili farmerke.
Kosu držim kratko ošišanu i nemam neki poseban stil, više gledam da mi bude udobno.
Često sam ozbiljan i ne volim previše da pričam sa ljudima koje ne poznajem.

9. Poreklo

Porodica Gudrinski vuče slovenske korene sa severa Srbije i prezime se godinama vezivalo za ljude koji su radili fizičke poslove,
radionice i prevoz robe. Odrastao sam u manjem mestu blizu Novog Sada u običnoj porodici koja nikada nije imala mnogo novca.

10. Obrazovanje

Završio sam srednju tehničku školu za automehaničara.
Škola me nikada nije previše zanimala ali sam voleo da učim oko automobila i svega što ima veze sa motorima i popravkama.

11. Stil života

11.1 Rano detinjstvo (0-3 godine)

Rođen sam u porodici koja nije imala mnogo novca.
Roditelji su radili koliko su mogli da obezbede normalan život meni i bratu.

11.2 Detinjstvo (3-12 godina)

Kao mali sam dosta vremena provodio po garažama i radionicama kod očevih poznanika.
Tu sam zavoleo automobile i počeo da učim osnovne stvari oko njih.
Voleo sam više da budem napolju nego kod kuće.

11.3 Tinejdžerske godine (12-18 godina)

Tokom škole sam počeo da radim sitne poslove kako bih imao svoj novac.
Pomagao sam po radionicama, sređivao automobile i prodavao delove.
Nisam pravio velike probleme ali sam dosta vremena provodio sa ljudima sa ulice.

11.4 Mladost (18-30 godina)

Kada sam došao u grad, radio sam razne sitne poslove da stanem na noge.
Posle nekog vremena uspeo sam da skupim prve ozbiljnije pare i tada sam počeo da se bavim preprodajom automobila.
Kupovao sam vozila, sređivao ih uz pomoć poznanika prodavao dalje.
Vremenom sam upoznao dosta ljudi iz tog posla i napravio kontakte koji mi i danas pomažu.

12. Sadašnje vreme — kako lik sada živi,

Trenutno živim od poslova vezanih za automobile.
Bavim se kupovinom i prodajom vozila i često provodim vreme po garažama i auto placevima.
Gledam da zaradim pošten novac i da izbegavam nepotrebne probleme.

13. Planovi za budućnost,

Plan mi je da jednog dana otvorim svoj auto plac i proširim posao.
Želim stabilan život i dovoljno novca da ne moram da zavisim ni od koga.

14. Zaključak

Dobro poznajem automobile i snalazim se u poslovima oko njih.
Znam da vozim, pregovaram i procenim vrednost vozila.
Nisam osoba koja voli pažnju i uglavnom gledam svoja posla i svoj interes.

Attachments

• Screenshot 2026-05-28 111509.png
    Screenshot 2026-05-28 111509.png
    212.9 KB · Views: 0
Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Šmeker
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:66
Detaljnije objasniti poreklo porodice i prezimena Gudrinski.
Precizirati kada i zbog čega je karakter napustio rodno mesto i došao u grad.
Dodati više konkretnih životnih događaja, prepreka i iskustava koja su oblikovala karakter.
Dodati nekoliko karakternih mana i slabosti kako bi lik delovao realističnije i prirodnije.
Blago proširiti životnu priču jer trenutno deluje dosta kratko u odnosu na godine karaktera.

Osnova biografije je dobra i uklapa se u RP okruženje, ali je potrebno još malo razrade i detalja.​

Personalize

Top Bottom