Krstich_
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Prezime i ime + Statičan (ID): Hugo Carter 672-024
- Godine i datum rođenja: 20.08.1999
- Fotografije lika (Celo lice, levi profil, desni profil)
- Pol: muskarac
- Religija: Katolik
- Nacionalnost: Americka
- Roditelji (puno ime): Emilly Carter, Jogn Carter
7.1. Braća / sestre (ako postoje + kratak opis odnosa): Nemam Brata ni sestre, jedinac sam - Izgled (stil oblačenja, frizura, crte lica) : /
- Izgled (stil oblačenja, frizura, crte lica): /
- Obrazovanje: zavrsio sam osnovnu skolu Harvard University, a srednju skolu skolu sam zavrsio FBI academy, i zavrsio sam potom fakultet John Jay College of Criminal Justice
- Stil života: volim policiju, otac mi je bivsi veteran u policiji, a majka mi je radila kao kuvarica u restoranu. Kad sam odrastao dobio sam zelju i priliku da odem u srbiju da radim kao inspektor, naucio sam jezik i zaposlio se. Otac mi je umro pre 2 godine a majka pre 5..
11.1. Rano detinjstvo (0-3 godine): u ranom detinjstvu sam se tek upoznavao sa svetom i tad mi je tata i dalje bio u policiji u americi
11.2. Detinjstvo (3-12 godina): sa 12 godina sam skupljao slicice policajaca, a moj tata je nakon nekog vremena otisao u penziju
11.3. Tinejdžerske godine (12-18 godina): kao tinejdzer sam mnogo nastavio da volim policiju i zavrsio sam srednju skolu za policajca
11.4. Mladost (18-30 godina): potom sam zavrsio i fakultet za policajca, dobio priliku da naucim jezik i imam dobru platu u srbiji kao visi inspektor.
11.5. Zrelost (30-60 godina): veoma sam zreo i profesionalan na svom poslu, cak i dobijam nagrade za to
11.6. Starost (60–80 godina): planiram oko 38 godine da napravim dete i postanem veteran sa mnogim medaljama i uspesima.Dok moja zena i deca budu srecni
11.7. Starost (80+ godina)