ODBIJENO Hugo Carter

Status
Not open for further replies.
Krstich_

Krstich_

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
  1. Prezime i ime + Statičan (ID): Hugo Carter 672-024
  2. Godine i datum rođenja: 20.08.1999
  3. Fotografije lika (Celo lice, levi profil, desni profil)
  4. Pol: muskarac
  5. Religija: Katolik
  6. Nacionalnost: Americka
  7. Roditelji (puno ime): Emilly Carter, Jogn Carter
    7.1. Braća / sestre (ako postoje + kratak opis odnosa): Nemam Brata ni sestre, jedinac sam
  8. Izgled (stil oblačenja, frizura, crte lica) : /
  9. Izgled (stil oblačenja, frizura, crte lica): /
  10. Obrazovanje: zavrsio sam osnovnu skolu Harvard University, a srednju skolu skolu sam zavrsio FBI academy, i zavrsio sam potom fakultet John Jay College of Criminal Justice
  11. Stil života: volim policiju, otac mi je bivsi veteran u policiji, a majka mi je radila kao kuvarica u restoranu. Kad sam odrastao dobio sam zelju i priliku da odem u srbiju da radim kao inspektor, naucio sam jezik i zaposlio se. Otac mi je umro pre 2 godine a majka pre 5..
    11.1. Rano detinjstvo (0-3 godine): u ranom detinjstvu sam se tek upoznavao sa svetom i tad mi je tata i dalje bio u policiji u americi
    11.2. Detinjstvo (3-12 godina): sa 12 godina sam skupljao slicice policajaca, a moj tata je nakon nekog vremena otisao u penziju
    11.3. Tinejdžerske godine (12-18 godina): kao tinejdzer sam mnogo nastavio da volim policiju i zavrsio sam srednju skolu za policajca
    11.4. Mladost (18-30 godina): potom sam zavrsio i fakultet za policajca, dobio priliku da naucim jezik i imam dobru platu u srbiji kao visi inspektor.
    11.5. Zrelost (30-60 godina): veoma sam zreo i profesionalan na svom poslu, cak i dobijam nagrade za to
    11.6. Starost (60–80 godina): planiram oko 38 godine da napravim dete i postanem veteran sa mnogim medaljama i uspesima.Dok moja zena i deca budu srecni
    11.7. Starost (80+ godina)
    Screenshot 2026 05 16 221602
    Screenshot 2026 05 16 221550
    Screenshot 2026 05 16 221556

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Šmeker
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:65
Tvoja biografija NIJE PRIHVACENA
Razlog odbijanja:

Najveći problem predstavlja to što je priča veoma površna i veliki broj stvari nije realistično ili logično objašnjen.
Potrebno je ozbiljnije razraditi životnu priču karaktera jer trenutno većina životnih perioda sadrži svega jednu kratku rečenicu bez detalja, razvoja lika i konkretnih događaja.

Takođe postoje i nerealni delovi biografije koji moraju biti ispravljeni: „Harvard University“ nije osnovna škola, „FBI academy“ nije srednja škola niti obrazovanje za maloletnike, potrebno je realnije napisati obrazovanje karaktera.
Pored toga, nije dovoljno objašnjeno: zbog čega karakter dolazi baš u Beograd, kako je naučio jezik, kako stranac dobija posao „višeg inspektora“ u Beogradu, kako funkcioniše njegovo zaposlenje i status u državi.
Trenutno deo vezan za posao i policiju deluje nerealno i nedovoljno objašnjeno.

Takođe: potrebno je popuniti deo izgleda karaktera koji je trenutno ostavljen prazan, detaljnije opisati detinjstvo, školovanje, život i razvoj karaktera, smanjiti površne i previše kratke opise.

Biografija treba više da deluje kao realna životna priča osobe, a manje kao kratak sažetak bez detalja i logičnog razvoja.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom