ODBIJENO Hugo Uciha 764-321

Status
Not open for further replies.
N

Nikola Nikolic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:1
1. Prezime i ime + Statičan (ID):

Hugo Uciha | 764-321

2. Godine i datum rođenja:

28 godina | 14.06.1998.

3. Fotografije lika:
(Fotografije karaktera.)
1000008309
1000008310
1000008311

4. Pol:

Muški

5. Religija:

Pravoslavna

6. Nacionalnost:

Srbin

7. Roditelji:

Otac: Kenji Uciha
Majka: Milica Uciha (rođ. Petrović)

Kenji je rođen u Japanu u gradu Osaka. Kao mladić se zbog posla preselio u Srbiju gde je upoznao Milicu. Nakon nekoliko godina veze venčali su se i odlučili da ostanu u Beogradu. Hugo je nasledio očevo prezime Uciha, dok je odrastao uz srpski jezik i običaje, ali je od oca naučio i dosta o japanskoj kulturi, disciplini i poštovanju.

7.1. Braća / sestre:

Nemam braće ni sestara.

8. Izgled:

Visok oko 187 cm, atletske građe i težak oko 88 kilograma. Ima tamnu kratku kosu sa fade frizurom, uredno oblikovanu kratku bradu i tamne oči. Na levoj ruci ima nekoliko tetovaža koje predstavljaju uspomene iz života, dok na vratu nosi diskretan lančić koji je dobio od oca za osamnaesti rođendan.

9. Stil oblačenja:

Najčešće nosim trenerke, dukseve, majice tamnijih boja i patike. Ne volim da privlačim pažnju skupom garderobom. Smatram da čoveka ne čini odeća već njegovi postupci, zbog čega mi je udobnost uvek bila važnija od izgleda.

10. Obrazovanje:

Osnovnu školu završio sam u Beogradu kao vrlo miran učenik. Nakon toga upisao sam srednju saobraćajnu školu koju sam uspešno završio. Planirao sam da nastavim školovanje, ali zbog finansijske situacije u porodici odlučio sam da počnem da radim i pomognem roditeljima. Tokom tih godina stekao sam radne navike, odgovornost i iskustvo na različitim poslovima, od rada u magacinu do dostave i privatnog obezbeđenja. Naučio sam da se oslonim na sebe i da nijedan posao nije sramota ako se pošteno radi.

11. Stil života:

Vodim miran i organizovan život. Ne volim nepotrebnu pažnju niti da budem u centru dešavanja. Slobodno vreme provodim u teretani, trčeći ili sa nekoliko bliskih prijatelja kojima verujem. Otac me je od malena učio da poštujem druge, da držim reč i da se svaka odluka donosi hladne glave. Zbog toga retko reagujem impulsivno i uvek prvo pokušavam da rešim problem razgovorom.

11.1. Rano detinjstvo (0–3 godine)

Rođen sam u Beogradu, gde sam odrastao sa roditeljima. Otac je često pričao o Japanu i svojoj porodici, dok je majka brinula da imam normalno i bezbrižno detinjstvo. Još kao mali naučio sam da poštujem starije i da cenim ono što imam.

11.2. Detinjstvo (3–12 godina)

Bio sam mirno dete koje nije volelo svađe ni probleme. Više sam voleo da posmatram ljude nego da budem u centru pažnje. Otac mi je često govorio da se čovek ne meri po tome koliko je jak, već koliko može da kontroliše sebe. Zbog neobičnog prezimena često su me ispitivali odakle potičem, ali sam uvek govorio da sam rođen i odrastao u Beogradu i da Srbiju smatram svojim domom.

11.3. Tinejdžerske godine (12–18 godina)

Tokom srednje škole upoznao sam razne ljude i shvatio da svako bira svoj put. Počeo sam ozbiljnije da treniram i stekao radne navike. Nekoliko drugova iz kraja krenulo je lošim putem, ali sam iz njihovih grešaka naučio da svaka loša odluka kad-tad dođe na naplatu. Tada sam shvatio koliko je važno imati kontrolu nad sobom i pažljivo birati društvo.

11.4. Mladost (18–28 godina)

Posle završene škole radio sam razne poslove kako bih pomogao roditeljima i postao samostalan. Radio sam u magacinu, kao dostavljač i u privatnom obezbeđenju. Kroz posao sam upoznao mnogo ljudi i stekao iskustvo u rešavanju konflikata bez nasilja. Vremenom sam stekao ime kao neko ko drži svoju reč i kome može da se veruje. Naučio sam da je ugled mnogo vredniji od brzog novca.

12. Sadašnje vreme — kako lik sada živi

Danas živim u Beogradu i trudim se da vodim miran život. Imam mali krug ljudi kojima verujem i ne ulazim u poslove bez dobrog razloga. Uvek prvo pokušavam da rešim problem razgovorom, ali znam da zaštitim sebe i ljude do kojih mi je stalo kada je to potrebno. Želim da me ljudi pamte po poštenju, disciplini i tome da stojim iza svojih reči.

13. Planovi za budućnost

Moj cilj je da izgradim legalan posao i obezbedim sebi stabilan život. Želim da jednog dana otvorim firmu i stvorim ime koje će ljudi poštovati. Novac mi nije jedini cilj – važnije mi je da izgradim dobru reputaciju i ostanem dosledan svojim principima.

14. Zaključak

Suština ličnosti:
Smiren, disciplinovan i odgovoran. Razmišlja pre nego što donese odluku i retko reaguje impulsivno.

15.SAŽETAK

Hugo Uciha je rođen u Beogradu, a prezime je nasledio od oca koji je poreklom iz Japana. Odrastao je uz srpsku kulturu, ali je od oca usvojio disciplinu, poštovanje i samokontrolu. Kroz život je naučio da se ugled gradi delima, a ne rečima. Danas želi da izgradi stabilan život, razvije legalan posao i stekne poštovanje ljudi oko sebe, ostajući veran svojim principima i porodici.

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Šmeker
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:70
Tvoja biografija NIJE PRIHVACENA
Razlog odbijanja: Dosta AI

Ime i prezime nisu usklađeni sa poreklom karaktera. Prezime Uciha predstavlja naziv iz poznatog anime/manga serijala (Naruto) i nije realno prezime. Biografije moraju koristiti realna imena i prezimena, bez referenci na poznate izmišljene likove ili franšize. Potrebno je promeniti prezime u realno.
Ime oca takođe nije usklađeno sa pravilima. Ukoliko se zadržava japansko poreklo, potrebno je koristiti realno japansko prezime.
Zaključak je nepotpun. Potrebno je dopuniti deo "Šta karakter zna, sme i ne sme", a ne ostaviti samo opis ličnosti. Jasno navesti sposobnosti i ograničenja karaktera.
Biografiju je potrebno blago proširiti. Veći deo biografije je korektan, ali je životni put dosta jednostavan. Bilo bi dobro dodati nekoliko značajnijih događaja koji su oblikovali karakter kako bi biografija bila sadržajnija.

Prijavu poslati ponovo za 7 dana.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom