[IGRA] Velika rečenica...

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Igrač
Reaction score:72
Juče podjoh na pijacu da kupim povrće i da platim dugove drugarima koji stalno kukaju kako nemaju za kifle i moram pobeći od lopova koji me dodiruju po glavi prljavim rukama, posle sam isao do javnog parka gdje imaju tetke sa velikim kerovima lutalicama

Rikavella

Rikavella

Mangup
Igrač
Reaction score:3
Juče podjoh na pijacu da kupim povrće i da platim dugove drugarima koji stalno kukaju kako nemaju za kifle i moram pobeći od lopova koji me dodiruju po glavi prljavim rukama, posle sam isao do javnog parka gdje imaju tetke sa velikim kerovima lutalicama i

Smith

Smith

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Juče podjoh na pijacu da kupim povrće i da platim dugove drugarima koji stalno kukaju kako nemaju za kifle i moram pobeći od lopova koji me dodiruju po glavi prljavim rukama, posle sam isao do javnog parka gdje imaju tetke sa velikim kerovima lutalicama i malim

Kiosk

Kiosk

Kralj asfalta
Igrač
Reaction score:78
Juče podjoh na pijacu da kupim povrće i da platim dugove drugarima koji stalno kukaju kako nemaju za kifle i moram pobeći od lopova koji me dodiruju po glavi prljavim rukama, posle sam isao do javnog parka gdje imaju tetke sa velikim kerovima lutalicama i malim guskama

Wikler

Wikler

Batonga
Igrač
Reaction score:1
Juce podjoh na pijacu da kupim povrce i da platim dugove drugarima koji stalno kukaju kako nemaju za kifle i moram pobeci od lopova koji me dodiruju po glavi prljavim rukama, posle sam isao do javnog parka gde imaju tetke sa velikim kerovima lutalicama i malim guskama nasih

Kiosk

Kiosk

Kralj asfalta
Igrač
Juce podjoh na pijacu da kupim povrce i da platim dugove drugarima koji stalno kukaju kako nemaju za kifle i moram pobeci od lopova koji me dodiruju po glavi prljavim rukama, posle sam isao do javnog parka gde imaju tetke sa velikim kerovima lutalicama i malim guskama nasih predaka

Luca Salieri | lukv

Luca Salieri | lukv

Batonga
Igrač
Juce podjoh na pijacu da kupim povrce i da platim dugove drugarima koji stalno kukaju kako nemaju za kifle i moram pobeci od lopova koji me dodiruju po glavi prljavim rukama, posle sam isao do javnog parka gde imaju tetke sa velikim kerovima lutalicama i malim guskama nasih predaka koji

Kiosk

Kiosk

Kralj asfalta
Igrač
Juce podjoh na pijacu da kupim povrce i da platim dugove drugarima koji stalno kukaju kako nemaju za kifle i moram pobeci od lopova koji me dodiruju po glavi prljavim rukama, posle sam isao do javnog parka gde imaju tetke sa velikim kerovima lutalicama i malim guskama nasih predaka koji bi

Luca Salieri | lukv

Luca Salieri | lukv

Batonga
Igrač
Juce podjoh na pijacu da kupim povrce i da platim dugove drugarima koji stalno kukaju kako nemaju za kifle i moram pobeci od lopova koji me dodiruju po glavi prljavim rukama, posle sam isao do javnog parka gde imaju tetke sa velikim kerovima lutalicama i malim guskama nasih predaka koji bi gledali

Kiosk

Kiosk

Kralj asfalta
Igrač
Juce podjoh na pijacu da kupim povrce i da platim dugove drugarima koji stalno kukaju kako nemaju za kifle i moram pobeci od lopova koji me dodiruju po glavi prljavim rukama, posle sam isao do javnog parka gde imaju tetke sa velikim kerovima lutalicama i malim guskama nasih predaka koji bi gledali u

Luca Salieri | lukv

Luca Salieri | lukv

Batonga
Igrač
Juce podjoh na pijacu da kupim povrce i da platim dugove drugarima koji stalno kukaju kako nemaju za kifle i moram pobeci od lopova koji me dodiruju po glavi prljavim rukama, posle sam isao do javnog parka gde imaju tetke sa velikim kerovima lutalicama i malim guskama nasih predaka koji bi gledali u zvezde

Kiosk

Kiosk

Kralj asfalta
Igrač
Juce podjoh na pijacu da kupim povrce i da platim dugove drugarima koji stalno kukaju kako nemaju za kifle i moram pobeci od lopova koji me dodiruju po glavi prljavim rukama, posle sam isao do javnog parka gde imaju tetke sa velikim kerovima lutalicama i malim guskama nasih predaka koji bi gledali u zvezde jer

Luca Salieri | lukv

Luca Salieri | lukv

Batonga
Igrač
Juce podjoh na pijacu da kupim povrce i da platim dugove drugarima koji stalno kukaju kako nemaju za kifle i moram pobeci od lopova koji me dodiruju po glavi prljavim rukama, posle sam isao do javnog parka gde imaju tetke sa velikim kerovima lutalicama i malim guskama nasih predaka koji bi gledali u zvezde jer su

A

almir.

Batonga
Igrač
Juce podjoh na pijacu da kupim povrce i da platim dugove drugarima koji stalno kukaju kako nemaju za kifle i moram pobeci od lopova koji me dodiruju po glavi prljavim rukama, posle sam isao do javnog parka gde imaju tetke sa velikim kerovima lutalicama i malim guskama nasih predaka koji bi gledali u zvezde jer su sanjali

Kiosk

Kiosk

Kralj asfalta
Igrač
Juce podjoh na pijacu da kupim povrce i da platim dugove drugarima koji stalno kukaju kako nemaju za kifle i moram pobeci od lopova koji me dodiruju po glavi prljavim rukama, posle sam isao do javnog parka gde imaju tetke sa velikim kerovima lutalicama i malim guskama nasih predaka koji bi gledali u zvezde, jer su sanjali kako

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
Juce podjoh na pijacu da kupim povrce i da platim dugove drugarima koji stalno kukaju kako nemaju za kifle i moram pobeci od lopova koji me dodiruju po glavi prljavim rukama, posle sam isao do javnog parka gde imaju tetke sa velikim kerovima lutalicama i malim guskama nasih predaka koji bi gledali u zvezde, jer su sanjali kako padaju sa neba

Kiosk

Kiosk

Kralj asfalta
Igrač
Juce podjoh na pijacu da kupim povrce i da platim dugove drugarima koji stalno kukaju kako nemaju za kifle i moram pobeci od lopova koji me dodiruju po glavi prljavim rukama, posle sam isao do javnog parka gde imaju tetke sa velikim kerovima lutalicama i malim guskama nasih predaka koji bi gledali u zvezde, jer su sanjali kako padaju sa neba krave

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
Juce podjoh na pijacu da kupim povrce i da platim dugove drugarima koji stalno kukaju kako nemaju za kifle i moram pobeci od lopova koji me dodiruju po glavi prljavim rukama, posle sam isao do javnog parka gde imaju tetke sa velikim kerovima lutalicama i malim guskama nasih predaka koji bi gledali u zvezde, jer su sanjali kako padaju sa neba krave i konji sa jahacima

Kiosk

Kiosk

Kralj asfalta
Igrač
Juce podjoh na pijacu da kupim povrce i da platim dugove drugarima koji stalno kukaju kako nemaju za kifle i moram pobeci od lopova koji me dodiruju po glavi prljavim rukama, posle sam isao do javnog parka gde imaju tetke sa velikim kerovima lutalicama i malim guskama nasih predaka koji bi gledali u zvezde, jer su sanjali kako padaju sa neba krave i konji sa jahacima zbog

OTTO1234

OTTO1234

Batonga
Igrač
Juce podjoh na pijacu da kupim povrce i da platim dugove drugarima koji stalno kukaju kako nemaju za kifle i moram pobeci od lopova koji me dodiruju po glavi prljavim rukama, posle sam isao do javnog parka gde imaju tetke sa velikim kerovima lutalicama i malim guskama nasih predaka koji bi gledali u zvezde, jer su sanjali kako padaju sa neba krave i konji sa jahacima zbog nevremena

Personalize

Top Bottom