Bandzi
Šmeker
Igrač
Reaction score:2
Discord: perun_perunovic
Id:343244
1.Priča vođe - Perun Perunovic
Rođen i odrastao u Inđiji u trošnoj kući na rubu sela, tamo gde asfalt prestaje i počinje prašina.Njegova majka je radila tri posla, a oca je znao samo sa izbledelih slika i priča koje su mirisale na alkohol i nasilje.
Već sa deset godina znao je kako se pregovara sa dilerima, a sa dvanaest je bio kurir. Nikada nije bio glup – bio je brz, promišljen i znao je kada da ćuti. U školi je bio "onaj tihi", u kraju a među starijima – "onaj klinac koji zna da ne pravi greške".
Sa šesnaest je prvi put pao, ali je ćutao, i to mu je otvorilo vrata ka većoj igri.
Do trenutka kada nije pao u zatvor sa 18 godina do izlaska iz zatvora sa 27 godina dolazi u Beograd u potrazi za srećom.
2.Viši činovi:
Slobodan Petrović proračunat, nikad ne podiže ton. Ne pije, ne drogira se. Sve vidi kao partiju šaha. Ne veruje nikome ko nije od ranije poznat.Boris Crni ljubazan, šarmantan, ali hladnokrvan. Ljude koristi kao figure – uvek se smeje, čak i kad planira najgore.
3.Mesto sastanka
Nekada su se sastanci održavali u parkićima i praznim parkinzima, danas se sastanci održavaju u napustenim garažama ne daleko od Beograda.
4.Zašto ste odlučili da osnujete familiju?
"Zašto sam osnovao familiju? Zato što sam shvatio jednu stvar – ovde niko ništa ne poklanja. Ako hoćeš poštovanje, moraš da ga uzmeš. Ako hoćeš sigurnost, moraš da je stvoriš sam.
5.Tip familije:
Kriminalna5.1 Ako je kriminalna, navedite detaljan opis RP-a i opišite i legalne i ilegalne aktivnosti.
ilegalne aktivnosti:
Legalne aktivnosti:
- Uvoz vozila iz inostransva
- preprodajom nekretnina
- privatno obezbeđenje
6. Trenutno stanje organizacije
Ulaz na noćnu scenu – sarađujemo sa klubovima i splavovima, prodaja droge ide uz muziku
Povezali se sa manjim izvođačima i promoterima – reklama bez pucanja
Minimalan policijski pritisak – još uvek "nismo bitni" za velike istrage
7. Ciljevi i motivacije vaše organizacije:
Cilj naše organizacije je da se stvori neko ime i ugled u ovom gradu, a pored toga da se stvori miran i normalan život za našu decu i unuke i buduće narađtaje.
Stvari koje nas motivišu su
- Poštovanje i reputacija
- Moć i kontola
- Prekid siromaštva
- Osiguranje budućnosti
8.Zaključak, rezime, poruka,
Familija "Inat" nije klasična mafijaška grupa. Mi nismo u prvom redu zbog para, već zbog ponosa i tvrdoglavosti — kao da nam je ceo svet rekao "ne možete", pa smo rešili da pokažemo suprotno, pod svaku cenu.U "INAT" svima!!!