ODBIJENO Joshua Sanders

Martin Alcatraz | Mafin

Martin Alcatraz | Mafin

SACRIFICE
Igrač
Reaction score:0
1. Prezime, Ime, Statičan (ID) : Joshua Sanders : //
2. Godine i datum rođenja: 19.02.2004
3. 3 Fotografije lika (Celo lice, Levi profil, Desni profil): / / /
4. Pol: Muski
5. Religija : Pravoslavac
6. Nacionalnost : Srpski Amerikanac .
7. Roditelji (Puno ime) : Michael , Emily
7.1. (Ako postoji brat/sestra, navedite ovde sa kratkim opisom) : Jedinac.
8. Izgled (stil odevanja, frizura, crte lica): Oblačim se opušteno, ali uvek uredno, najčešće u udobne komade poznatih sportskih brendova koje ne nosim da bih se hvalio, već zato što mi prijaju. Na poslu sam uvek u bolničkoj uniformi koja mi stoji besprekorno. Frizura mi je kratka i moderna, sa blagim fade-om sa strane, a lice mi je sa malo pegicama preko nosa i obraza koje mi daju mladalački šarm.
9. Karakteristične osobine (madeži, ožiljci itd. - i njihovo poreklo):Imam mali ožiljak na desnoj obrvi, jedva primetan, koji sam dobio kao klinac kad sam pao s bicikla i udario se o ivičnjak. Ostala je samo tanka bela crtica, ali je za mene podsetnik na to koliko sam uvek bio nemiran i radoznao.
10. Obrazovanje :Završio sam srednju medicinsku školu, smer medicinski tehničar, gde sam tokom prakse stekao osnovno iskustvo u bolnici i naučio da se snalazim u hitnim situacijama. Nakon mature odmah sam počeo da radim kao bolničar, uz plan da kasnije upišem višu medicinsku školu kako bih se dodatno usavršavao.
11. Stil života :Živim prilično aktivno i organizovano. Rad u smenama zahteva da budem disciplinovan, pa mi dan često počinje ranije nego većini mojih vršnjaka. Slobodno vreme koristim za trening u teretani ili vožnju bicikla, a vikendom se viđam s prijateljima ili odmorim uz muziku i filmove. Trudim se da balansiram između posla, druženja i malo vremena samo za sebe kako bih ostao fokusiran i energičan.
11.1. Rano detinjstvo (0-3 godine):Moje rano detinjstvo bilo je puno energije i neprestane radoznalosti. Već sa malo godina stalno sam istraživao svet oko sebe, penjao se po dvorištu i dodirivao sve što mi je privuklo pažnju. Često sam nailazio na male nezgode zbog svoje nemirne prirode, ali to me nije sprečavalo da nastavim da istražujem. U tom periodu sam mnogo vremena provodio napolju, upijajući sve što vidim i slušam, a svaka nova igra ili otkriće činila je da dani prolaze brzo i uzbudljivo.
11.2. Detinjstvo (3-12 godina):Tokom detinjstva postajao sam sve samostalniji i radoznaliji. Učio sam da istražujem i razmišljam sam, često provodeći sate napolju s prijateljima ili igrajući se raznih igara koje su podsticale moju maštu. Bio sam znatiželjan i često postavljao pitanja o svemu što me okružuje, što je ponekad nerviralo odrasle, ali me je učilo da razmišljam i primećujem detalje. U školi sam bio vredan i trudio se da razumem gradivo, iako mi ponekad pažnju odvlačile razne avanture i nestašluci sa vršnjacima.
11.3. Tinejdžerske godine (12-18 godina):Tinejdžerske godine bile su period u kojem sam počeo da razvijam svoje interesovanje za medicinu i pomaganje ljudima. Već oko 13. godine počeo sam da učim osnove prve pomoći i bio fasciniran načinom na koji medicinski radnici mogu da reše problem i olakšaju tuđe patnje. Kako sam stario, odlučio sam da svoju budućnost povežem s tim zanimanjem, pa sam u srednjoj školi upisao smer medicinski tehničar. Tamo sam učio kako funkcioniše bolnica, kako se brinuti o pacijentima i kako reagovati u hitnim situacijama. Srednjoškolski dani bili su ispunjeni kombinacijom teorije i prakse, od vođenja zdravstvenih kartona do učenja kako se pravilno koristi medicinska oprema. Pored škole, tinejdžerske godine proveo sam aktivno, baveći se sportom i družeći se s prijateljima, ali je medicina postajala sve veći deo mog identiteta i planova za budućnost.
11.4. Mladost (18-30 godina): U ovom periodu života fokus mi je na radu, ličnom razvoju i sticanju iskustva u različitim oblastima. Odmah nakon završetka srednje škole počeo sam da radim kao bolničar, što mi je pružilo osećaj odgovornosti i nezavisnosti. Pored posla vodim aktivan stil života, redovno vežbam, bavim se sportom i provodim vreme s prijateljima. Posebno uživam u vožnji motora, a trenutno vozim Yamaha R6, što mi pruža osećaj slobode i adrenalina, ali i priliku da se opustim i oslobodim stresa. Vikendi često koristim za izlete, kratka putovanja ili istraživanje novih interesovanja, od muzike i filmova do motorističkih avantura. U ovoj fazi života gradim svoje lične ciljeve, planiram dalje obrazovanje i trudim se da balansiram profesionalni i privatni život kako bih ostao energičan i motivisan.
11.5. Zrelost (30-60 godina): /
11.6. Starost (60–80 godina): /
11.7. Starost (80+ godina): /
12. Sadašnje vreme — kako lik sada živi :Imam 21 godinu i radim kao bolničar, što mi pruža osećaj odgovornosti i nezavisnosti. U slobodno vreme vodim aktivan život, vežbam, bavim se sportom i družim se s prijateljima. Veliku strast imam prema vožnji, posebno na Yamaha R6, koja mi pruža osećaj slobode i adrenalina. Takođe volim muziku i filmove, a vikendi koristim da se opustim i istražujem nova interesovanja. Planiram dalje obrazovanje i trudim se da balansiram profesionalni i privatni život kako bih ostao energičan i motivisan.
13. Planovi za budućnost :U budućnosti želim da nastavim da napredujem u medicini i stalno usavršavam svoje veštine. Moj cilj je jednog dana postati šef, preuzeti veću odgovornost i voditi tim ljudi, kako bih mogao da doprinosim ne samo pacijentima, već i celokupnom radu bolnice. Pored toga, planiram da nastavim sa obrazovanjem i sticanjem novih iskustava koja će mi pomoći da postanem bolji u svom poslu i u svakodnevnom životu.
14. Zaključak(Ovde ukratko napisete sta vas karakter zna, sme, itd...) : Moj karakter je energičan, radoznao i uporan. Znam kako da ostanem smiren u teškim situacijama, ali isto tako volim da se zabavim i uživam u slobodnom vremenu. Smejem se lako i često, posebno sa prijateljima, i trudim se da uvek zadržim pozitivan stav. Volim izazove i nova iskustva, a moja strast prema medicini i motorima pokazuje koliko sam posvećen stvarima koje volim i koliko težim da stalno napredujem.
Signature

Last edited by a moderator:
Viseslav Ilic | Ben

Viseslav Ilic | Ben

Intergalakticka Jebacina
Igrač
Reaction score:34
Dobar dan !

Tvoja biografija je pregledana i revidiraj sledece:

Kada se otvori server uslikaj svog karaktera iz 3 razlicite perspektive i dodaj slike na 3.3.

Kada uradis / revidiras, reply ovde da je uradjeno

Preporuceni Formular

Personalize

Top Bottom