ODBIJENO Kompot

Status
Not open for further replies.
Salvatore "Lucky" Luciano

Salvatore "Lucky" Luciano

Batonga
Igrač
Reaction score:0
Picturetopeopleorg cc848d56ed307b69238a0019c74fd7ea5a0d864ab8736d7a30

Moje ime je Salvatore Luciano, iako me u tom Los Santosu, proklet bio, znaju samo kao Lucky. Eto, baš tako. Nisam ja tamo propao zbog nekog pravila, nego zbog one klasične budale, koja je mislila da je u kriminalu dovoljna čast. Shvatio sam ja da je jedina motivacija – nikad više ne ostati bez dinara, jer pare su, eto, jedina sveta stvar koju niko ne dira. Propao sam tamo ko Grčka banka, i umesto da odem u penziju, zgrabim ja pet najglupljih i najodanijih duša i pravac Beograd.

O nama i Našoj Neizbežnosti
Mi smo Porodica Kompot. Nismo mi birali kriminal, nego je kriminal izabrao nas – i to onaj najniži sloj, onaj s mirisom jeftinog alkohola. Odluka o osnivanju familije bila je puka nužda, da ne bismo završili pod mostom. Mi smo Kriminalna Porodica, bez ijedne legalne radnje. Trenutno smo na vrhuncu karijere: pljačkamo stanove na Savskoj oblasti, i to, sramota me da kažem, pljačkamo i one jadne Nepalce koji rade za minimalac. Ali eto, to je ta logika: znaju i oni i mi da onaj što krade od svog, neće zvati policiju. To nam je jedina strategija.

Naša snaga je u nevidljivosti. Naši ciljevi su da prestanemo s tom bedom i da se izvučemo. Zato ciljamo na skladište na Batajnici. To ti je, prijatelju, naš put u elitu. Ako to prođe, postajemo organizovani kriminal. Ako ne, eto nas nazad na nepalce.

Ključni Članovi i njihove Navike
Naših šest glava sastaje se u tajnosti po mračnim, vlažnim podrumima i na napuštenim parkinzima – jer tamo nam se ne naplaćuje parking. Nema tu nikakve "više službe", svi smo mi ista bagra.

Mujo Fazlinović (rođen 2000.) On ti je naš Mozak, samo što je malo retardiran. On je zadužen za planove, ali često zaboravi rutu za bekstvo jer se zagleda u neku glupost na bilbordu. Nasumičnosti u našem poslu je isključivo zbog Muje. Njegov najveći doprinos je što su tragovi koje ostavlja potpuno besmisleni, pa policija nikad ne bi poverovala da je to plan.

Neca Mišković (rođen 2001.) Više voli auto i štap za ribolov nego sopstvenu dušu. Neca više voli da priča o Dunavu nego o akciji. Kad god je frka, on usred bega pita može li stati kod pecaroša da vidi kakva je situacija.

Josip Shelby (rođen 2002.) Taj ti čuva naš novac i osigurava anonimnost, ali samo ako mu daš dobar T-Bone Steak. Jednom je, umesto adrese za prodaju robe, poslao spisak najboljih mesara u Beogradu. Na sreću, kupac je bio gladan.

Ilija Božović (rođen 2000.) Univerzalni. Radi sve, samo da mu ne bude dosadno. Njegov šarm radi i na muške i na ženske. Lojalan je, valjda, jer mu je Porodica jedina organizacija u kojoj ne mora da pere sudove.

Ivan Karaturović (rođen 2001.) On ti je top lik. Tih je, povučen, ali izuzetno topao lik. Njemu je Kompot svetinja jer mu daje svrhu, a njegova lojalnost je apsolutna. On je taj koji će te zaštititi, ali će ti usput i reći da bi trebao zvati majku.

Trenutna Oprema: Naše oružje? Ma kakvi. Sve što imamo su dva pištolja iz devedesetih, jedan je neispravan, a drugi koristi metke koje Josip mora da naručuje preko interneta jer ih u normalnim prodavnicama nema. Naš vozni park je gori od stanja u srpskim bolnicama: imamo jednu staru "Ladu" koja radi na tri cilindra i jedan kombi koji koristimo za selidbe koji nam je navodno legalan posao. Svaki put kad Lada upali, Mujo viče "Bingo!"

I to je najveći k*ac od svega. Mi smo toliko nebitni i mali da nas murija i ne registruje. Oni se bave onim velikim dilerima i švercerima, a mi smo za njih samo statistička greška, slučaj. To nas i je**e u mozak. Jednom nas je patrola zaustavila, i umesto da nas privedu, tražili su od Nece savet kako da poprave svoj službeni auto. To je taj nivo. Zato smo mi nevidljivi: nismo strašni, samo smo jadni.

Zaključak: Problemi za Sutra
Trenutno stanje nam je loše. Mujo je već dva puta izgubio plan za ulazak u Batajnicu, a Neca samo pita da li možemo da idemo čamcem. Ali mi imamo volju.

Zato smo tu. Luciano je pao u Americi, ali ovdje, u Beogradu. Ako nas ne ubiju, postat ćemo legende. Ali, eto, to je već problem za sutra.

Last edited:
BMRP Forum Admin

BMRP Forum Admin

BMRP Forum Admin
Forum Administrator
Igrač
Reaction score:10
ODBIJENO!

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom