LA KURUKAI-RP PRICA

N

Novak

Šmeker
Igrač
Reaction score:3
1. Prica vodje: Moje ime je Novak Obilić. Odrastao sam na ulicama Beograda, mestu gde pošten čovek teško opstaje. Još kao dete naučio sam da svet ne prašta slabost. Dok su drugi jurili za lakim novcem i prolaznom slavom, ja sam posmatrao kako se ljudi izdaju zbog šake dinara. Tada sam sebi obećao da ću jednog dana okupiti ljude kojima će reč vredeti više od novca.
Godinama sam radio razne poslove, upoznavao ljude, učio kako funkcioniše podzemlje grada i kako razmišljaju najveće organizacije. Video sam kako mnoge propadaju zbog pohlepe, izdaje i lošeg vođstva. Tada sam shvatio da prava snaga nije u oružju niti u bogatstvu, već u ljudima koji stoje jedan uz drugog.
Iz tog razloga odlučio sam da stvorim nešto drugačije. Organizaciju u kojoj će disciplina, lojalnost i međusobno poštovanje biti iznad svega. Tako je nastala ideja o La Kurukai, porodici koja neće biti samo grupa kriminalaca, već bratstvo koje će ostaviti trag u istoriji Beograda.
2. Priče viših zaposlenih:
Ljudi koji danas čine vrh organizacije nisu slučajno izabrani. Svaki od njih prošao je težak put.
Neki su nekada radili kao vozači i obezbeđenje poznatih ljudi, drugi su bili mehaničari, trgovci ili obični radnici. Život ih nije mazio, ali ih je naučio da cene poverenje i zajedništvo.
Kroz godine smo zajedno prolazili kroz opasne situacije. Bilo je izdaja, pucnjava, gubitaka prijatelja i trenutaka kada smo mislili da je svemu kraj. Ipak, svaki put smo ustajali jači nego ranije.
Naši viši članovi danas imaju samo jedan zadatak, da štite organizaciju, vode mlađe članove i svojim primerom pokažu šta znači biti deo La Kurukai.
3. Kako i gde su se sastajali viši službenici:
Naši prvi sastanci nisu održavani u skupim vilama niti luksuznim restoranima.
Okupljali smo se na napuštenim dokovima, starim skladištima, zabačenim parking mestima i napuštenim fabrikama gde niko nije obraćao pažnju na nekoliko automobila parkiranih u mraku.
Svaki sastanak bio je pažljivo organizovan. Dolazilo se različitim rutama kako niko ne bi mogao da prati naše kretanje. Telefoni su bili ugašeni, a informacije su se prenosile isključivo licem u lice.
Na tim sastancima planirali smo svaki naredni korak, delili zadatke i donosili odluke koje će kasnije oblikovati budućnost organizacije.
Tek kada smo stekli dovoljno poverenja jedni u druge, počeli smo da koristimo sigurnije lokacije koje su postale naše privremene baze.
4. Zašto ste odlučili da osnujete familiju:
La Kurukai nije osnovana zbog novca.
Novac može doći i nestati, ali ime ostaje zauvek.
Odlučili smo da napravimo organizaciju jer smo želeli mesto gde će svaki član imati nekoga ko će stati uz njega kada je najteže.
Na ulicama Beograda svi govore o lojalnosti, ali retko ko je zaista poseduje.
Mi smo želeli da pokažemo da porodica nije krvno srodstvo već poverenje, poštovanje i spremnost da rizikuješ sopstveni život za ljude koji stoje pored tebe.
Naš cilj nije da budemo najveći po broju ljudi, već najjači po karakteru.
5. Tip familije:
La Kurukai predstavlja ozbiljnu kriminalnu organizaciju sa jasno definisanom hijerarhijom.
Svaki član zna svoje mesto i svoje obaveze.
Organizacija se bavi raznim poslovima – od zaštite sopstvenih teritorija, trgovine informacijama i robe, do organizovanih akcija koje donose korist celoj grupi.
Ne prihvatamo nepromišljene poteze niti članove koji svojim ponašanjem ugrožavaju ime organizacije.
Kod nas disciplina dolazi ispred svega.
6. Opis trenutnog stanja stvari u organizaciji:
Iako je La Kurukai relativno mlada organizacija, svakim danom postajemo sve jači.
Naši ljudi rade zajedno, međusobno se poštuju i konstantno napreduju.
Polako širimo svoj uticaj kroz grad, stvaramo nova poznanstva i gradimo reputaciju organizacije koja poštuje dogovore, ali nikada ne zaboravlja izdaju.
Imamo jasnu strukturu, pouzdane članove i ljude koji su spremni da ulože vreme kako bi organizacija napredovala.
Naravno, svesni smo da nas očekuju mnoge prepreke, ali upravo one nas čine jačima.
7. Ciljevi i motivacije organizacije:
Naš prvi cilj jeste da ime La Kurukai postane poznato širom Los Santosa.
Želimo da svaki građanin zna da iza tog imena stoje ozbiljni ljudi koji poštuju svoju reč.
Drugi cilj jeste širenje organizacije kroz pažljivo biranje novih članova. Ne tražimo brojnost već kvalitet.
Treći cilj jeste izgradnja stabilne organizacije koja će trajati godinama i biti primer drugim grupama.
Najveća motivacija nam je međusobno poverenje.
Dok god stojimo zajedno, nijedna prepreka neće biti dovoljno velika da nas zaustavi.
Zaključak / Rezime / Poruka:
La Kurukai nije nastala preko noći.
Nastala je iz godina iskustva, grešaka, borbe i želje da se napravi organizacija koja će biti drugačija od svih ostalih.
Naše ime predstavlja čast, disciplinu i lojalnost.
Ne obećavamo da ćemo biti najbrojniji niti najbogatiji, ali obećavamo da ćemo uvek braniti svoje članove i svoje ime.
Ko jednom postane deo La Kurukai, postaje deo porodice.
Na ulicama Beograda poštovanje se ne dobija na poklon – ono se stiče delima.
A naša priča tek počinje.

Personalize

Top Bottom