cika Laki
Batonga
Igrač
Reaction score:0
Zovem se Lazar Lakić, ali me gotovo niko ne poznaje po tom imenu. Još od mladosti u kraju sam stekao nadimak “Čika Laki”, koji je vremenom postao moj glavni identitet. Nadimak “Čika” nisam dobio bez razloga — uvek sam bio neko ko pomaže drugima, daje savete i rešava probleme, pa su mlađi počeli tako da mi se obraćaju iz poštovanja. Vremenom je to preraslo u ime po kojem me svi znaju. Laki dolazi od mog imena Lazar, što dodatno daje realnu osnovu ovom imenu i čini ga prirodnim nastavkom mog pravog identiteta. U poslu i svakodnevnom životu ljudi me oslovljavaju isključivo kao Čika Lakija, bilo da je u pitanju prijateljski razgovor ili ozbiljniji dogovori. Ovo ime nije izabrano nasumično, već ima svoju priču i težinu. Predstavlja karakter koji je već izgrađen u zajednici, nekoga ko ima reputaciju, iskustvo i odnos sa ljudima oko sebe. Smatram da ime “Čika Laki” odmah daje do znanja kakav je lik u pitanju i kakvu ulogu ima u gradu.
U gradu gde ima puno ljudi, nadimak “Čika Laki” se lako pamti i brzo širi, pa sam vremenom postao poznat baš po tom imenu. Nije izmišljeno na silu, već je nastalo spontano kroz odnose sa ljudima i ostalo kao moj identitet. Hvala na razumevanju.
U gradu gde ima puno ljudi, nadimak “Čika Laki” se lako pamti i brzo širi, pa sam vremenom postao poznat baš po tom imenu. Nije izmišljeno na silu, već je nastalo spontano kroz odnose sa ljudima i ostalo kao moj identitet. Hvala na razumevanju.