ODBIJENO Latuta Vercetti

Status
Not open for further replies.
L

Latuta Vercetti

Batonga
Kliper II
Igrač
Reaction score:0
. Prezime i ime + Statičan (ID): Latuta Vercetti 166-586
2. Godine i datum rođenja: 29 godina | 07.07.1997
3. Fotografije lika:
Pravo
Desno
Levo

4. Pol:
Muški
5. Religija: Pravoslavac
6. Nacionalnost: Srbin
7. Roditelji:
Otac

Francesco Vercetti

Majka
Sofija Knezevic
7.1. Braća / sestre: Nemam braće ni sestara.
8. Izgled: Visok oko 182cm atletske gradje. Osisana kosa sa strane, sa pustenim srednjim delom koji se zalizuje prema zadnjem delu glave.
9. Stil oblačenja: Oblacenje je u vecini slucajeve u gospodskom stilu. Kaput, dzemper, pantalone i cipele.
10. Obrazovanje: Pohadjao sam samo osnovnu skolu zbog toga sto sam se mnogo selio sa mojom majkom i nismo se predugo zadrzavali u istim gradovima
11. Stil života: Pokusa da svoj zivot zivi sto sporije moguce, da se ne nervira previse i da se bavi sportom

11.1. Rano detinjstvo (0–3 godine)
Rodjen u malom podrucju na Sardiniji, Nuoro. U tom periodu je imao lepo detinjstvo. Roditelji su imali para i ziveli su srecno.

11.2. Detinjstvo (3–12 godina)
U ovom periodu dolazi do naglog propadanja njegove porodice. Otac je krenuo da pije, imali su sve manje novca. Majka nije imala posao i doslo je do razvoda izmedju njih. Latuta koji je dobio ime po ocevom ocu, vise nije mogao da ga gleda i krenuo je sa majkom. Obilazili su gradove po Sardiniji, a mladjani Latuta je gledao kriminal i besparicu koja se desavala u to vreme po Italijanskim ulicama. Skolu je pohadjao samo osnovnu, majka nije imala toliko novca da mu kupuje knjige, a i cesto su se selili zbog njenog posla.

11.3. Tinejdžerske godine (12–18 godina)
U školi je bio dobar ali usled cestog menjanja prebivalista i prelaska u druge gradove, odlucio je da nece nastaviti da uci dalje. Kako bi pomogao majci, krenuo je sa sitnim kradjama, dzeparenjem po ulicama. Nerviralo ga je to kako je nekom dato sve a nekom nista. Cesto puta je bivao uhvacen, lezao je u zatvorima svih gradova, gde god se kretao. Naucio je mnogo u tim zatvorima i mnoge je ljude upoznao i naucio iz njihovih prica. Kada je postao punoletan, pozeleo je da se vrati u majcinu zemlju, Srbija i da pokusa da napravi neki normalan zivot.

11.4. Mladost (18–30 godina)
Stigavsi u Srbiju, konacno je pomislio da ovde moze da uspe. Radio je svakakve fizicke poslove kako bi pomogao majci. Videvsi da od toga nema nista, dosao je u auto servis na Vozdovcu kako bi uhvatio neki zanat. Tu je mnogo naucio od svog gazde koji ga je prihvatio kao da je njegov. Latuta je njega krenuo da zove Deda i oni su brzo razvili jedan topli odnos poverenja. Jos mlad i pun snage, Latuta je sve poslove zavrsavao Dedi, nema tog posla koje on nije mogao da zavrsi.

12. Sadašnje vreme — kako lik sada živi
Danas se zivi lepo, majka je srecna zbog toga sam obezbedio ono sto sada imamo. Nije svesna kroz sta sam sve prolazio i sta prolazim. Mnogo sam prosao i vidim da je mozda moje vreme ovde gotovo, odradio sam mnogo prljavih poslova za Dedu i mozda razmisljam da se povucem? Kako to da mu saopstim. Zbog njega sam postao ovo sto vidite sad. Ranije nisam imao nista, a danas nosim sakoe i skupa odela, izlazim iz skupih automobila i odsedam u skupim apartmanima.

13. Planovi za budućnost
Zanima ga brza zarada ali i stabilnost.
Novac koji je zaradio, gleda da ulaze u nekretnine i u vozila. Pokusava da ocisti sto vise para i da izadje sa sto vecim kapitalom. Krenuo je da ulaze u kamione i u prevozna sredstva, smatra da tu leze pare i da to nije istrazeno trziste. Planira da osnuje svoju firmu, kako bi se prebacio na legalu u potpunosti.

14.
Karakter zna dosta ljudi koji imaju uticaj u ovoj drzavi. Sa mnogima je dobar, jako se plasi smrti tako da pokusava da sve radi iz senke.

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Šmeker
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:68
Tvoja biografija NIJE PRIHVACENA
Razlog odbijanja:

Potrebno je detaljnije objasniti poreklo lika i dolazak u Srbiju. Navedeno je da je rođen u Italiji, ali razlog dolaska i proces prilagođavanja nisu dovoljno razrađeni.
Obrazovanje nije logično objašnjeno. Nije realno da je lik završio samo osnovnu školu, a kasnije uspešno vodi ozbiljne poslove i investicije bez dodatnog obrazovanja ili zanata.
Deo biografije koji govori o zatvorima u više gradova i kriminalnoj prošlosti je previše površan i nedovoljno objašnjen.
U sadašnjem vremenu se pominju "prljavi poslovi za Dedu", skupi automobili, apartmani i velika količina novca bez jasnog objašnjenja kako je do toga došao.
Planovi za budućnost sadrže formulacije poput "čišćenje para", što nije primereno za RP biografiju i mora biti preformulisano.
Biografija sadrži dosta gramatičkih i pravopisnih grešaka koje je potrebno ispraviti.

Prijavu poslati ponovo za 7 dana.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom