M
Marcus Marcuez
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
3. Pol: Muški1. Prezime i ime + Statičan (ID): Marcus Marquez | 407-590
2. Godine i datum rođenja: 38 godina | 08.08.1988
4. Religija: Pravoslavna
5. Nacionalnost: Srbin
6. Roditelji: Otac Filippo Marquez, Majka Petra Marquez
6.1. Braća / sestre: Imam mladju sestru Sofija.
7. Izgled: Visok oko 184cm atletske gradje. Frizura fade seda kosa (skin fade sa strane), gore srednje dužine stilizovana i zalizana. Brada gusta uredno oblikovana seda (kratka full brada).
8. Stil oblačenja: Oblačim se uglavnom kratke pantalone,prsluk,duks,nekada i duze pantalone,trenerke.
9. Obrazovanje: Zavrsio sam pekarsku skolu u Italiji,za pizza majstora,posto mi otac drzi piceriju u italiji.
Doselio sam se u grad Beograd,posto su mi se roditelji rastali dok smo ziveli u Italiji,pa sam ja uzeo i preselio se kod majke da se staram o njoj,otvorio sam 5 picerija u gradu,i vodim vrlo uspesan biznis,jezik sam naucio od majke dok smo ziveli zajedno u Italiji,i zavoleo sam Srpski jezik i kulturu,obicaje,a pogotovu hranu,npr sarmu,pasulj,gibanicu i da ne nabrajam sta sve jos.
Vodim skroz miran zivot,povucen sam,druzim se samo sa odabranim ljudima,biram ko mi odgovara,volim da sedim u kaficu na Beogradu na vodi,i da svako jutro pijem kaficu i citam novine,nekada izadjem malo na reku da pecam,da se opustim,idem malo i do prirode,posto je priroda bas lepa,uzmem svoj offroad dzip koji sam sredio lepo za neravan teren,i odem i slusam zvizduke ptica,uzivam u lepoj prirodi.
Jednostavno receno vodim povucen zivot,ne isticem se,ne gledam brzu zaradu,gledam da budem dobar prema ljudima,i da pomazem,kao sto pomazem svojim radnicima,da imaju lep i ugodan zivot u gradu.