ODBIJENO Marcus Marquez

Status
Not open for further replies.
M

Marcus Marcuez

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
1. Prezime i ime + Statičan (ID): Marcus Marquez | 407-590
2. Godine i datum rođenja: 38 godina | 08.08.1988
3. Pol: Muški
4. Religija: Pravoslavna
5. Nacionalnost: Srbin
6. Roditelji: Otac Filippo Marquez, Majka Petra Marquez
6.1. Braća / sestre: Imam mladju sestru Sofija.
7. Izgled: Visok oko 184cm atletske gradje. Frizura fade seda kosa (skin fade sa strane), gore srednje dužine stilizovana i zalizana. Brada gusta uredno oblikovana seda (kratka full brada).
8. Stil oblačenja: Oblačim se uglavnom kratke pantalone,prsluk,duks,nekada i duze pantalone,trenerke.
9. Obrazovanje: Zavrsio sam pekarsku skolu u Italiji,za pizza majstora,posto mi otac drzi piceriju u italiji.
Doselio sam se u grad Beograd,posto su mi se roditelji rastali dok smo ziveli u Italiji,pa sam ja uzeo i preselio se kod majke da se staram o njoj,otvorio sam 5 picerija u gradu,i vodim vrlo uspesan biznis,jezik sam naucio od majke dok smo ziveli zajedno u Italiji,i zavoleo sam Srpski jezik i kulturu,obicaje,a pogotovu hranu,npr sarmu,pasulj,gibanicu i da ne nabrajam sta sve jos.
Vodim skroz miran zivot,povucen sam,druzim se samo sa odabranim ljudima,biram ko mi odgovara,volim da sedim u kaficu na Beogradu na vodi,i da svako jutro pijem kaficu i citam novine,nekada izadjem malo na reku da pecam,da se opustim,idem malo i do prirode,posto je priroda bas lepa,uzmem svoj offroad dzip koji sam sredio lepo za neravan teren,i odem i slusam zvizduke ptica,uzivam u lepoj prirodi.
Jednostavno receno vodim povucen zivot,ne isticem se,ne gledam brzu zaradu,gledam da budem dobar prema ljudima,i da pomazem,kao sto pomazem svojim radnicima,da imaju lep i ugodan zivot u gradu.

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Šmeker
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:63
Prijava ODBIJENA
Razlog odbijanja:
Marcus Marquez + Srbin + pravoslavac → nije objašnjeno kako
Fali ozbiljno objašnjenje porekla i identiteta
Previše površna priča
Nema detinjstva, konflikata, razvoja
Sve je “lep život, uspešan biznis, miran lik”
Fale ključne stavke iz formulara
Fotografije
Stil života po fazama (11.1–11.7) NEMA
Sadašnje vreme (12) delimično, ali slabo
Planovi za budućnost (13) NEMA
Zaključak (14) NEMA
Sažetak biografije (SUŠTINA) NEMA
Powergaming / nerealizam
"otvorio sam 5 picerija u gradu" 5 picerija ozbiljan biznis nivo. nema objašnjenja kako, sa kojim kapitalom, koliko dugo

Prijavu poslati ponovo za 7 dana

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom