iammkd
Batonga
Igrač
Reaction score:2
Mario Makedonski
"Sve što imam u životu je familija."
"Sve što imam u životu je familija."
OSNOVNE INFORMACIJE
| Ime i prezime: | Mario Makedonski |
| Godine: | 25 |
| Mesto rođenja: | Kumanovo, Makedonija |
| Visina: | 1.87 m |
| Težina: | 90 kg |
| Boja očiju: | Kafena |
| Boja kose: | Crna |
BIOGRAFIJA
Rođen u srcu Kumanova, Mario Makedonski je odrastao među ljudima koji su poštovanje i lojalnost stavljali iznad svega.
Kroz teške godine naučio je jedno pravilo – u životu moraš biti jak da bi preživeo.
Sa 90 kila čiste snage i stava koji ne prašta, Mario je poznat kao "PUZO" Kumanova – čovek koji stoji iza svojih reči i svojih ljudi.
S vremenom je izgradio poštovanje na ulicama, vodeći Kumanovski Klan čvrstom rukom.
Za njega, familija nije samo krv, to je svetinja.
Nema kompromisa kada je u pitanju poštovanje i čast.
Crvena boja simbolizuje njegovu krv, njegovu lojalnost i njegovu borbu.
Mario ne govori puno, ali kada progovori – svi slušaju.
Njegovo ime nosi težinu, a njegov pogled jasno kaže: *"Ne diraj moje, ako želiš da ostaneš svoj."*
1. Rano detinjstvo (0–3 godine)
Rođen u Kumanovu, u porodici koja je naučila da preživi bez mnogo reči. Još kao dete osetio sam težinu ulice i hladnoću betona — naučio sam da ćutanje ponekad govori više od reči.
2. Detinjstvo (3–12 godina)
Dok su drugi učili da igraju fudbal, ja sam učio kako da čitam ljude. Ulica me vaspitala — nije bilo igračaka, samo prašina, buka i borba za svoje. Naučio sam da verujem samo porodici i onima koji su spremni da stoje iza svojih reči.
3. Tinejdžerske godine (12–18 godina)
Vreme kad sam prvi put shvatio šta znači poštovanje. Počeo sam da se krećem među starijima, da učim kako funkcioniše “posao”. Svaka greška tada je mogla biti poslednja.
Zato sam učio brzo — bez suza, bez žaljenja.
4. Mladost (18–30 godina)
Ulazak u ozbiljne vode. Počeo sam da stvaram ime, da gradim reputaciju i okupljam ljude koji razumeju šta znači čast. Tada je nastao Kumanovski Klan — ne kao banda, već kao familija.
Svaka odluka od tada nosi težinu, a svaka reč mora biti promišljena.
SADAŠNJE VREME
Danas živim sa jasnim ciljem — da održim Kumanovski Klan na vrhu.
Okružen sam ljudima od poverenja, braćom koji znaju šta znači reč data pod zakletvom.
Ulice me poštuju, a neprijatelji me se sećaju.
Novac i moć nisu sve — poštovanje je ono što traje.
Vodim život u senci, ali sa stilom — crna i crvena boja su moj potpis, a ime Klan-a moj štit.
PLANOVI ZA BUDUĆNOST
Planovi su jasni — proširiti uticaj Kumanovskog Klana, učvrstiti veze i stvoriti stabilnu mrežu ljudi koji razumeju lojalnost.
Cilj je da familija ostane poštovana, da se ime prenosi sa generacije na generaciju.
Da svako zna — Kumanovski Klan nije samo organizacija, to je krv, ponos i način života.
Dok imam dah, braniću boje Klana i sve što smo izgradili.
CITAT
"Ne biram put, biram lojalnost. Sve što imam u životu je familija."
"Ne biram put, biram lojalnost. Sve što imam u životu je familija."
INFORMACIJE O LIKU
| Nacionalnost: | Makedonac |
| Mesto boravka: | Beograd |
| Zanimanje: | Vođa familije "Kumanovski Klan" |
| Status: | Don |
| Nadimak: | "Puzo" |
Last edited: