Miksa Podjanini 426-374

M

mixaa

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
1. Prezime, Ime, Statičan (ID): Miksa Podjanini 426-374

2. Godine i datum rođenja:14. april 1996.

3. 3 Fotografije lika (Celo lice, Levi profil, Desni profil)
Miksa prvo lice 1
Miksa prvo lice 2
Miksa prvo lice 3

4. Pol:Muski

5. Religija:Srpska Pravoslavna

6. Nacionalnost:Srbin

7. Roditelji (Puno ime):Milan Podjanini,Dragana Podjanini Markovic

8. Izgled (stil odevanja, frizura, crte lica):Miksa ima kratku, tamno-smeđu kosu u modernom fade stilu, uredno oblikovanu bradu i tamnije oči koje mu daju ozbiljan, ali samouveren izraz.Njegov stil odevanja je urbani sportski — najčešće džins, patike i jednostavne majice sa jaknama.
Atletski je građen, visok oko 183 cm, sa čvrstim stavom i izraženim crtama lica.

9. Karakteristične osobine (mladeži, ožiljci,tetovaze,itd. - i njihovo poreklo):ima oziljak na levoj nozi od operacije kao dete i oziljak na levoj od kad sam bio dete preskako sam ogradu i raseko sam se i morao sam da se usivam i od tada imam taj oziljak,mladez imam na levoj strani face ispod oka i jos nekoliko mladeza na ledjima.

10. Obrazovanje:
Obrazovan sam.Zavrsio sam osnovni i srednju skolu u Beogradu,ali sam vrlo rano shvatio daa se stvarno znanje ne stice u ucionici.Moje obrazovanje dolazi sa ulice ucenje ljudi,citaanje namera,procena rizika i snalazenje u kriznim situacijama.

11. Živi skromno i aktivno. Većinu vremena provodi radeći ili sa društvom. Voli automobile i mehaniku, često vreme provodi oko kola – vožnja, održavanje i učenje o njima.
Izbegava probleme i trudi se da drži stvari pod kontrolom.

12.Brat/Sestra
Naum Podjanini(brat) moj straiji brat u kog imam najvise poverenja dok ja planiram postupke.Naum je taj koj drzi red u nasem kraju.Impulsivan je nema strah ni od cega i zaduzen je za dirketne operacije i kontrolu ljudi na terenu.

rano detinjstvo (0-3 godine):Rođen sam u Beogradu sa cak 3,6kg i 51cm i odrastao u stabilnoj porodici. Kao dete imao je operaciju na levoj nozi, nakon koje mu je ostao ožiljak. Period je obeležen brigom roditelja i jačanjem porodične povezanosti.

Detinjstvo(3–12 godina)
Mirno i aktivno detinjstvo. Voleo je igru napolju, sport i druženje. Već tada pokazuje interesovanje za automobile i mehaniku. Uči osnovne vrednosti — poštovanje, odgovornost i privrženost porodici.
Tinejdžerske godine (12–18 godina)
Ulaskom u tinejdžerski period, Miksa prestaje da bude samo posmatrač. Počinje da proverava ono što je godinama gradio u sebi — strpljenje, samokontrolu i sposobnost da ostane miran kada se sve oko njega ubrza. Ne traži uzbuđenje niti pripadnost. Ono što traži jeste granica, ali ne spoljašnja, već sopstvena. Greške se pojavljuju tiho. Ne kao dramatični padovi, već kao kratki trenuci u kojima shvati da je požurio ili dozvolio sebi da želi više nego što je razumno. Ti trenuci ga ne ljute. Ostavljaju ga u tišini u kojoj ponovo prolazi svaki potez, tražeći gde je misao bila brža od procene. U toj tišini uči više nego u bilo kojoj pobedi. Vremenom shvata da nije svaka prilika vredna rizika. Nauči da odbije, da se povuče, da ne reaguje. Dok drugi doživljavaju čekanje kao slabost, za njega ono postaje alat. Tišina više nije praznina, već prostor u kome odluka sazreva. Njegov odnos prema riziku postaje hladniji i precizniji. Počinje da prepoznaje signale u sebi pre nego što postanu problem — blago ubrzanje misli, potrebu da se ispravi greška odmah, tihu nelagodnost. Kada ih primeti, staje. Ne zato što se plaši, već zato što zna da bi sledeći korak bio vođen emocijom, a ne procenom. U ovom periodu prestaje da traži potvrdu drugih. Pobede ne doživljava kao trijumf, a poraze ne nosi kao teret. Oboje posmatra isto — kao posledicu izbora koji je svesno napravio. Njegov fokus se polako pomera sa ishoda na proces, sa dobitka na kontrolu. Pred kraj ovog razdoblja postaje svestan jedne jednostavne, ali teške istine: nijedna disciplina nije trajna ako se ne održava. Zna da je granica između kontrole i greške uvek prisutna. Upravo zbog toga ne žuri, ne forsira i ne dokazuje se. Njegov napredak je tih, ali stabilan. Tinejdžerske godine za Miksu nisu bile period pobune, već period oblikovanja. Iz njih izlazi bez velikih pobeda i bez velikih poraza, ali sa jasnim unutrašnjim pravilom koje će ga pratiti dalje.

Mladost (18–30 godina) – Trenutno 19 godina
Miksa sada vodi normalan i pristojan život. Zarađuje sam i ponosan je na svoja dobra kola. Voli putovanja, muziku i povremene noćne vožnje sa društvom, ali se trudi da sve drži pod kontrolom.
Usmeren je ka budućnosti — san mu je da ima uspešnu i složnu porodicu, sopstveni biznis vezan za automobile i stabilan, miran život bez briga.

Opišite samo one tačke koje su relevantne za godine lika.
13. Miksa trenutno vodi stabilan život u Beogradu i zarađuje sopstveni novac. Radi poslove vezane za automobile – pomaže u auto-servisu, bavi se sitnim popravkama i povremenom prodajom polovnih delova.
Prihodi su mu skromni, ali redovni i dovoljni za njegove potrebe. Vozi solidan auto koji sam održava i postepeno sređuje.
Slobodno vreme provodi sa društvom, najčešće u vožnji ili oko automobila. Fokusiran je na rad, učenje i postepen napredak, bez ulaska u nepotrebne probleme.

14. Planovi za budućnost:San mu je da vodi uspešnu i složnu porodicu, da ima svoj biznis vezan za automobile, i da obezbedi miran život bez briga.I da Miksini rodjitelji budu obezbedjeni u svakom slucaju.

15. Zaključak(Ovde ukratko napisete sta vas karakter zna, sme, sustina i sposobnosti):Miksa je svestan da moć i bogatstvo koje poseduje nisu štit, već odgovornost. Naučio je da se poverenje ne deli olako i da su lojalnost i čast retke vrednosti u svetu u kojem se kreće. Ne oslanja se na novac da mu reši život, već na sopstvene odluke, disciplinu i principe kojih se drži bez izuzetka. Veruje u pošten odnos i stoji iza svake date reči, ali izdaju ne prašta jer u njegovom svetu greške imaju cenu, a druga prilika nije nešto što se podrazumeva.

Personalize

Top Bottom