L
legi.i
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
1. Prezime i ime + Statičan (ID):
Milan Legi
2. Godine i datum rođenja:
23.08.2003
3. Fotografije lika (Celo lice, levi profil, desni profil):
4. Pol:
Muški
5. Religija:
Pravoslavni Hrišćanin
6. Nacionalnost:
Srbin Balkanac
7. Roditelji (puno ime):
7.1. Otac: Goran Čarkić
7.2. Majka: Anđela Čarkić
8. Izgled (stil oblačenja, frizura, crte lica):
8.1. Oblačenje je skoro svaki put jednostavno, uglavnom
stil oblačenja zavisi i od raspoloženja i zavisi takođe
i
od
situacije
do
situacije.
8.2. Frizura se menja s' vremena na vreme
ali uglavnom je ista kratka kao i inače.
9. Obrazovanje:
Završio sam Saobraćajno Tehničku Školu u Beogradu, smer "Vozač Motornih Vozila".
Imam uspesnu srednju školu završenu sa diplomom i sa vozačkom dozvolom za "B" i "C" kategoriju.
Takođe je uz to dobijena licenca za inostranstvo.
10. Stil života:
Jednostavan život bez mnogo ljudi u svom privatnom životu, povučeno živim
bez nekog tereta na meni sta zacrtam to uradim.
Introvertna osoba koja ne voli da ide na žurke, pre bih proveo vreme sam nego na žurci.
11. Rano detinjstvo (0-3 godine):
Novorođenče koje nije imalo nikakvih problema sa bilo čim.
Polako napredovao i naučio sa 2 godine da hoda sam.
11.1. Detinjstvo (3-12 godina):
To je bio period kada se kockice nisu toliko poklapale, otac je stalno bio neka loša figura na koju nisam mogao da se oslonim
često je bio pijan i bio je alkoholičar kome nije bilo pomoći, pravio je non stop sranja i često hteo da vrši nasilje u porodici.
Sa nekih 12 godina je bilo previse uzrujanosti jer sam već polako počinjao da vidim kakav je život kao što je i nekome Majka nekom Maćeha, kao što je sve to loše za dete od 12. Godina.
11.2. Tinejdžerske godine (12-18 godina):
U tinejdžerskim godinama je bilo takođe još bolnije i još veći stres na celu situaciju i ako je tada trajala
Osnovna Škola kao i Srednja Škola.
Bio je non stop sjeban, neko ga je ismevao i svašta su pričali, bile su i laži uključene u to kao i sranja.
Sranja su bila nekada mala, a nekada toliko velika da je dolazilo i do velikog stresa.
Sa 16 godina smo otišli Majka i ja od Oca jer je bio veliki alkoholičar, manipulator i lažov.
Bilo je baš teško u životu, ali je posle sve počelo da ide na bolje i da se kockice slažu.
Takođe je Legi našao i devojku koja ga je ostavila posle 10 veoma lepih meseci, kada ga je ostavila imao je samo 17. Godina i to je uticalo na njega
svega mesec dana.
Posle svega toga shvata kakav je život, bavi se muzikom i pokušava da uspe u istoj i da izgradi karijeru svoju.
11.3. Mladost (18-30 godina):
Sada ima 23 godine, miran je, staložen, izvidi situacije, hladan je kao led i pokušava sebe da pronađe u muzici.
Zaposlio se u Bezbednosno Informativnoj Agenciji sa svega 20. Godina, dok trenutno ima 23. Godine
Trudio se da izgradi nešto svoje dok se i još uvek trudi, pokazao se u svom poslu odlično i obavlja svakodnevno uspešno svoj posao.
12. Sadašnje vreme — kako lik sada živi:
Živi staloženo, pravi muziku, planira da se bavi u budućnosti muzikom, kao i da nastavi duži period da se bavi poslom Bezbednosno Informativne Agencije,
kao i što je hladan što mu pomaže da uspešno obavlja svoje poslove u Bezbednosno informativnoj Agenciji.
Ima svoju dobru platu, rešava kriminal po gradu, kao i što gleda da usavrši sve što radi.
13. Planovi za budućnost:
Planovi za budućnost su takvi da nastavi da se bavi pravljenjem muzike kao i pisanjem tekstova, ujedno da nastavi da radi u Bezbednosno Informativnoj Agenciji.
Hoće da pokrene možda i neki svoj privatan biznis od kog će imati para.
14. Zaključak(Ovde ukratko napisete sta vas karakter zna, sme, itd...):
Zna za granice
Zna da izvidi situacije
Zna da vidi ko je kakav
Itd...
Sme da se suprostavi
Sme da radi šta hoće
Sme da pokaže da je hladan
Itd...
Milan Legi
2. Godine i datum rođenja:
23.08.2003
3. Fotografije lika (Celo lice, levi profil, desni profil):
4. Pol:
Muški
5. Religija:
Pravoslavni Hrišćanin
6. Nacionalnost:
Srbin Balkanac
7. Roditelji (puno ime):
7.1. Otac: Goran Čarkić
7.2. Majka: Anđela Čarkić
8. Izgled (stil oblačenja, frizura, crte lica):
8.1. Oblačenje je skoro svaki put jednostavno, uglavnom
stil oblačenja zavisi i od raspoloženja i zavisi takođe
i
od
situacije
do
situacije.
8.2. Frizura se menja s' vremena na vreme
ali uglavnom je ista kratka kao i inače.
9. Obrazovanje:
Završio sam Saobraćajno Tehničku Školu u Beogradu, smer "Vozač Motornih Vozila".
Imam uspesnu srednju školu završenu sa diplomom i sa vozačkom dozvolom za "B" i "C" kategoriju.
Takođe je uz to dobijena licenca za inostranstvo.
10. Stil života:
Jednostavan život bez mnogo ljudi u svom privatnom životu, povučeno živim
bez nekog tereta na meni sta zacrtam to uradim.
Introvertna osoba koja ne voli da ide na žurke, pre bih proveo vreme sam nego na žurci.
11. Rano detinjstvo (0-3 godine):
Novorođenče koje nije imalo nikakvih problema sa bilo čim.
Polako napredovao i naučio sa 2 godine da hoda sam.
11.1. Detinjstvo (3-12 godina):
To je bio period kada se kockice nisu toliko poklapale, otac je stalno bio neka loša figura na koju nisam mogao da se oslonim
često je bio pijan i bio je alkoholičar kome nije bilo pomoći, pravio je non stop sranja i često hteo da vrši nasilje u porodici.
Sa nekih 12 godina je bilo previse uzrujanosti jer sam već polako počinjao da vidim kakav je život kao što je i nekome Majka nekom Maćeha, kao što je sve to loše za dete od 12. Godina.
11.2. Tinejdžerske godine (12-18 godina):
U tinejdžerskim godinama je bilo takođe još bolnije i još veći stres na celu situaciju i ako je tada trajala
Osnovna Škola kao i Srednja Škola.
Bio je non stop sjeban, neko ga je ismevao i svašta su pričali, bile su i laži uključene u to kao i sranja.
Sranja su bila nekada mala, a nekada toliko velika da je dolazilo i do velikog stresa.
Sa 16 godina smo otišli Majka i ja od Oca jer je bio veliki alkoholičar, manipulator i lažov.
Bilo je baš teško u životu, ali je posle sve počelo da ide na bolje i da se kockice slažu.
Takođe je Legi našao i devojku koja ga je ostavila posle 10 veoma lepih meseci, kada ga je ostavila imao je samo 17. Godina i to je uticalo na njega
svega mesec dana.
Posle svega toga shvata kakav je život, bavi se muzikom i pokušava da uspe u istoj i da izgradi karijeru svoju.
11.3. Mladost (18-30 godina):
Sada ima 23 godine, miran je, staložen, izvidi situacije, hladan je kao led i pokušava sebe da pronađe u muzici.
Zaposlio se u Bezbednosno Informativnoj Agenciji sa svega 20. Godina, dok trenutno ima 23. Godine
Trudio se da izgradi nešto svoje dok se i još uvek trudi, pokazao se u svom poslu odlično i obavlja svakodnevno uspešno svoj posao.
12. Sadašnje vreme — kako lik sada živi:
Živi staloženo, pravi muziku, planira da se bavi u budućnosti muzikom, kao i da nastavi duži period da se bavi poslom Bezbednosno Informativne Agencije,
kao i što je hladan što mu pomaže da uspešno obavlja svoje poslove u Bezbednosno informativnoj Agenciji.
Ima svoju dobru platu, rešava kriminal po gradu, kao i što gleda da usavrši sve što radi.
13. Planovi za budućnost:
Planovi za budućnost su takvi da nastavi da se bavi pravljenjem muzike kao i pisanjem tekstova, ujedno da nastavi da radi u Bezbednosno Informativnoj Agenciji.
Hoće da pokrene možda i neki svoj privatan biznis od kog će imati para.
14. Zaključak(Ovde ukratko napisete sta vas karakter zna, sme, itd...):
Zna za granice
Zna da izvidi situacije
Zna da vidi ko je kakav
Itd...
Sme da se suprostavi
Sme da radi šta hoće
Sme da pokaže da je hladan
Itd...