ČEKA RAZMATRANJE Obezbedjenje Grada Beograda

bonke011

bonke011

Batonga
Igrač
Reaction score:0
Naslov teme: Obezbedjenje Grada Beograda

• Naziv biznisa:
    Obezbedjenje Grada Beograda
  • Vlasnik:
    Nemanja Kostic
  • Lokacija (opis ili screenshot):
    Trenutno nema stambenog prostora, ali ćemo ga obezbediti pri prvoj prilici, i biće obaveštena Vlada Republike Srbije.
  • Opis poslovanja:
    Naša privatna firma za obezbeđenje pruža širok spektar profesionalnih i prilagođenih usluga, osmišljenih tako da zadovolje potrebe različitih klijenata, bilo da se radi o fizičkom osiguranju objekata, ličnom obezbeđenju ili organizaciji sigurnosnih sistema. Glavni cilj našeg poslovanja je da obezbedimo maksimalnu sigurnost i mir klijentima, istovremeno pružajući visok nivo profesionalizma i diskrecije.
    Jedna od osnovnih usluga koje nudimo je fizičko obezbeđenje objekata. Ovo uključuje stalno prisustvo obučenih i licenciranih zaštitara na lokacijama koje naši klijenti žele da osiguraju. Naši timovi su posebno obučeni za rad u različitim uslovima i spremni su da reaguju u hitnim situacijama. Fizičko obezbeđenje može uključivati kontrolu ulaza i izlaza, nadzor kamera, inspekciju i praćenje sumnjivih aktivnosti, kao i koordinaciju sa lokalnim službama u slučaju potrebe. Pružamo usluge obezbeđenja za komercijalne objekte, stambene komplekse, poslovne zgrade, trgovinske centre, skladišta i druge lokacije koje zahtevaju stalnu zaštitu.
    Takođe, pružamo ličnu zaštitu i pratnju, prilagođenu potrebama pojedinaca ili grupacija koje žele dodatni nivo sigurnosti. Naši stručnjaci za ličnu zaštitu prolaze kroz rigoroznu obuku kako bi mogli da prepoznaju potencijalne pretnje i efikasno ih neutralizuju pre nego što postanu problem. Pratnja može biti diskretna i nenametljiva, sa ciljem da klijent zadrži normalan način života dok je zaštićen. Lična zaštita posebno je korisna za javne ličnosti, biznismene, umetnike ili svakog pojedinca koji želi da se oseća bezbedno u svakodnevnim situacijama.
    Pored fizičkog obezbeđenja, pružamo i usluge konsultacija i procene rizika. Naši stručnjaci analiziraju lokaciju, procenjuju moguće bezbednosne pretnje i predlažu optimalna rešenja. Ovo uključuje savete o instalaciji sigurnosnih sistema, rasporedu obezbeđenja, preventivnim merama i kriznom planiranju. Cilj ovih usluga je da klijent dobije celovitu sliku o bezbednosnim rizicima i rešenja koja su prilagođena njegovim specifičnim potrebama.
    Naša firma takođe nudi praćenje i nadzor objekata korišćenjem napredne tehnologije. Ovo uključuje video-nadzor, alarmne sisteme, kontrolu pristupa i automatsko obaveštavanje o incidentima. Integracija tehnologije sa fizičkim prisustvom naših zaštitara omogućava nam da brzo reagujemo na svaku situaciju, smanjujući rizik od krađa, oštećenja ili neželjenih događaja.
    Dodatno, pružamo usluge organizacije događaja i masovnih okupljanja. Naši timovi su obučeni za kontrolu mase, regulisanje ulaza i izlaza, kao i za hitne situacije. Na taj način osiguravamo da svi događaji teku bezbedno i da učesnici mogu da uživaju bez ikakvih sigurnosnih problema.
    Sve naše usluge zasnovane su na profesionalizmu, poverenju i diskreciji. Tim naše firme kontinuirano prolazi kroz obuku kako bi ostao u toku sa savremenim bezbednosnim trendovima i standardima. Naš cilj je da klijent dobije ne samo zaštitu, već i mir i sigurnost, znajući da je uvek na sigurnom mestu i u pouzdanim rukama.
    Ukratko, naše usluge i proizvodi uključuju fizičko obezbeđenje objekata, ličnu zaštitu, konsultacije i procenu rizika, nadzor i kontrolu pristupa, kao i bezbednosnu podršku za događaje i masovna okupljanja. Sve ovo pružamo sa maksimalnom posvećenošću, profesionalizmom i diskrecijom, kako bismo zadovoljili individualne potrebe svakog klijenta i omogućili im osećaj sigurnosti u svim situacijama.
  • Usluge/proizvodi:
    1. Fizičko obezbeđenje objekata – zaštita stambenih i poslovnih prostora, trgovina, skladišta i drugih lokacija.
    2. Lična zaštita i pratnja – obezbeđenje pojedinaca i grupa, diskretno i profesionalno.
    3. Procena rizika i konsultacije – analiza sigurnosnih pretnji i predlog optimalnih rešenja.
    4. Nadzor i kontrola pristupa – video-nadzor, alarmni sistemi, praćenje i brzo reagovanje.
    5. Sigurnosna podrška za događaje i masovna okupljanja – kontrola mase, regulisanje ulaza i izlaza, hitne situacije.
    Sve usluge pružamo profesionalno, diskretno i prilagođeno potrebama klijenta.
  • IC priča/narativ:
  • Oduvek sam imao ideju da jednog dana otvorim svoju privatnu agenciju za obezbeđenje. Još dok sam bio mlad, u osnovnoj i srednjoj školi, često sam primećivao da neki ljudi nisu sposobni da zaštite sebe ili druge, a nasilnici su uvek vladali situacijom. Još tada sam znao da želim da budem neko ko će moći da stoji između ljudi i opasnosti, neko kome se može verovati. Taj osećaj odgovornosti, koji me prati od tinejdžerskih dana, postao je osnova svega što danas planiram da izgradim.
    Dok sam služio u vojsci, naučio sam mnogo o disciplini, organizaciji i taktikama zaštite. To iskustvo mi je pokazalo koliko je važno biti spreman za svaku situaciju, kako fizički, tako i mentalno. U vojsci sam se susreo sa različitim izazovima i opasnim situacijama, ali svaki put kada sam uspeo da spasem kolegu ili rešim problem bez eskalacije, shvatao sam da upravo u tome leži moja snaga i interesovanje zaštita ljudi i imovine. Svaki ožiljak na mom telu priča priču o hrabrosti, ali i o učenju iz iskustava koja me oblikuju da budem bolji u onome što radim.
    Posle vojske, dok sam radio kao kamiondžija, shvatio sam da želim da radim nešto što mi pruža veću kontrolu i odgovornost, nešto što će biti moj projekt, moja vizija. Tada se rodila ideja o privatnoj agenciji za obezbeđenje. Želeo sam da stvorim nešto što će biti više od običnog posla agenciju u kojoj će ljudi znati da su zaštićeni, da mogu da računaju na profesionalce i na nekoga kome je bezbednost drugih prioritet. I tako je nastala vizija agencije „Obezbeđenje“. Ime je jednostavno, ali nosi težinu jasno govori šta je naš cilj i šta ljudi mogu da očekuju od nas.
    Planiram da agencija bude profesionalna, ali i pristupačna. Želim da zaposlim ljude koji imaju iskustvo i disciplinu, ali i one koji žele da nauče i razvijaju svoje veštine. Nije dovoljno samo fizički biti prisutan potrebno je razumeti situaciju, predvideti probleme i delovati brzo i efikasno. Moja ideja je da agencija bude poznata po pouzdanosti i kvalitetu, da ljudi kada vide naš tim znaju da su sigurni, ali i da znaju da se iza svega krije disciplina i stručno znanje.
    Veoma mi je važno da agencija „Obezbeđenje“ bude mesto gde se neguje profesionalizam, ali i timski duh. Svaki zaposleni treba da zna da nije sam, da ima podršku i da je deo zajednice koja brine o ljudima. Takođe, želim da obezbeđenje bude transparentno i pošteno da niko ne sumnja u naše motive i da svi znaju da je naš jedini cilj zaštita i sigurnost.
    Ovaj projekat je za mene mnogo više od posla ili zarade to je način da prenesem svoja iskustva i znanja, da oblikujem prostor u kojem ljudi mogu da budu mirni i sigurni. Svaka akcija, svaki zadatak koji preuzmemo, mora biti urađen sa punom pažnjom i odgovornošću. Zbog toga planiram da agencija raste postepeno, fokusirajući se na kvalitet, a ne kvantitet.
    Za mene, agencija „Obezbeđenje“ nije samo posao to je ostvarenje sna, ostvarenje vizije koju sam nosio još od tinejdžerskih dana. To je mesto gde disciplina, iskustvo i hrabrost dolaze zajedno kako bi se zaštitili ljudi i vrednosti koje su važne. I dok planiram budućnost agencije, znam da svaki uspeh počinje od mog ličnog iskustva i od svih lekcija koje sam naučio kroz život od detinjstva, preko vojske, do sadašnjeg rada i druženja sa ljudima. Svaka odluka koju donesem, svaka strategija i svaki zadatak imaju jedan cilj da ljudi budu sigurni, a da „Obezbeđenje“ postane sinonim za profesionalizam i pouzdanost u svetu zaštite.
  • Slike/logo/reklame (opcionalno):
    Download
  • Kontakt (IC broj/način):
    Direktor obezbedjenja Nemanja Kostic Broj telefona +381656510787
    Zamenik Direktora obezbedjenja Velin Velinovic Broj telefona: +381607044371
    Načelnik Sektora za obezbedjenja i akcija Francesco Belini
    Broj telefona: +381619043271

Last edited by a moderator:
Viseslav Ilic | Ben

Viseslav Ilic | Ben

Intergalakticka Jebacina
Igrač
Reaction score:34
Dobar dan !

Udji na discord fakcije Vlade RS, nacices kanal za registraciju svoje firme.

Personalize

Top Bottom