NA RAZMATRANJU Podnosim zalbu na trajni ban.

VitaminRX

VitaminRX

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Harry Gemas
- Razlog kazne
Pravilo projekta 5.4.3
- Datum i vreme kazne
04.07.2026 01:26
- Kratak opis situacije
Zbog nesporazuma u igrici,i reakcije u afektu doslo je do kazne,ali ipak bih nastavio igru i trazim da se slucaj ponovo pregleda.
- Screenshot kazne
file:///C:/Users/Korisnik/Desktop/screenshot1.png
Svestan sam da je moja reakcija nakon situacije bila neprimerena i prihvatam odgovornost za napisane poruke u afektu.Ne ulazim u raspravu oko dogadjaja,samo trazim da se odluka ponovo razmotri.Na serveru sam proveo dosta vremena,do sad sam uvek postovao pravila i tako bi bilo i ubuduce.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Dostavi sliku kazne.

VitaminRX

VitaminRX

Batonga
Igrač
zOrXYqDa5Io.png

VitaminRX

VitaminRX

Batonga
Igrač
Kakva je situacija?

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Harry Gemas | Gemas

H

Harry Gemas | Gemas

Izvrsitelj Gemas
Technical Supporter
Administrator Team
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav sa tobom je Harry Gemas - Senior Tehnical Admin,
Kaznjen si zbog pravila:
5.4.3. Zabranjeno je prodavati, prenositi ili menjati nalog u igri drugim osobama. [Permaban, poništavanje naloga]

Da navedem par razloga zbog kojeg si banovan:
  1. Banovan si zbog vredjanja administracije, slike ce biti poslate Sabotu u DM.
  2. Takodje si banovan i za prebacivanje imovine - dva skupocena vozila + novac u iznosu od 15 miliona.
Da li imas sta da kazes u svoju odbranu? Ili da mi dostavis IC razlog prodaje vozila od 300 miliona za 10 miliona?

VitaminRX

VitaminRX

Batonga
Igrač
Ja sam u gore navedenom napisao da znam razloge. Ako moze unban moze, ako ne moze sve najbolje i to je to. Nikad jednu zalbu nisam imao ovde.

H

Harry Gemas | Gemas

Izvrsitelj Gemas
Technical Supporter
Administrator Team
Igrač
Ja sam u gore navedenom napisao da znam razloge. Ako moze unban moze, ako ne moze sve najbolje i to je to. Nikad jednu zalbu nisam imao ovde.
Da nisi prodavao imovinu, dobio bi samo ban na 14 dana i mogao bi opet da igras. Sobzirom da si prodavao imovinu, odnosno prebacivao istu, uradio si to sa namerom.
Odluka nije na meni da li ces dobiti unban ili ne, nego na Chiefs of Staff-u.
Vozila su svakako oduzeta igracima, kao i novci koje si im prebacio.

VitaminRX

VitaminRX

Batonga
Igrač
Vidi ovako ,ovo mi je zena pisala jer joj bilo krivo sto sam dobio BAN, ja nisam hteo da se ponizavam jer nisam debil tj jesam debil koji ima 29 godina i igra sa decom. Decom koja su usrala ovaj server, mada ovo je igrica za decu, igraj se mali harry i uzivaj! Na mladjima svet ostaje, UZIVAJTE!

H

Harry Gemas | Gemas

Izvrsitelj Gemas
Technical Supporter
Administrator Team
Igrač
Vidi ovako ,ovo mi je zena pisala jer joj bilo krivo sto sam dobio BAN, ja nisam hteo da se ponizavam jer nisam debil tj jesam debil koji ima 29 godina i igra sa decom. Decom koja su usrala ovaj server, mada ovo je igrica za decu, igraj se mali harry i uzivaj! Na mladjima svet ostaje, UZIVAJTE!
Kakve ja imam sa tvojim ponizavanjem i sa time da li je neko “usrao” kako tvrdis server ili ne? Osobe u Menadzmentu imaju 27+ godina, dok Sabot i Cone imaju 28+ godina, dok ja imam 26 godina i ne vidim kakve ja imam veze sa serverom kada uopste ne odlucujem u nicemu?
Dobio si ban za vredjanje admina i servera. Svaki ID koji prodje kroz mene pogledam da li je slucajno prekrsio jos neko pravilo, sto se u ovoj situaciji dogodilo da si prekrsio.

Sabote, Cone, odluka je vasa.

Personalize

Top Bottom