ODBIJENO Porodica Vendetta

S

Soprano777

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Vlasnik: Tony Montana

Lokacija (opis ili screenshot): Beograd na vodi, stan, sprat 26

Opis poslovanja: Familija koja ce se siriti do Batajnika vodicemo se kao da smo legalnih ako nas neko pita mi se bavimo pecanje i prodavanje riba ovaj poso sam izabro zato sto je on naj diskretan u ovaj poso nece niko sumljati, mi ce mo ribolov 10 posto vremena da radimo a 90 posto cemo osvajati teretorije kraftovati oruzije da imamo za sef i narvno nekoliko od njih prodati

Usluge/proizvodi: Osvajanje teritorija i proizvodnja pušaka, pravljenje droge da bi mogli da ih koristimo tokom pucnjave da postane mo jaci i da izgubimo stresa i strah. Neki od nas sto su nizi cinovi ce da plackaju kuca, pljacka cemo tereta sve sto ima na blekmarket da startamo to cemo da radimo i da se fokusiramo na to nikog od nase familije nece biti sam nego kad jedan ide idu svi i drzacemo se do kraja zajedno.

IC priča/narativ:Tony Montana kao sto sam objasnijo i pre je pobegao iz italije do srbije posto je imao veliku poternicu tamo se bavio kriminalom i radio za zece kriminalaca i njihov klan se zvao Vendetta sto znaci na italianski osveta. Sad je Tony stvorio u srbiji da on konacno bude vodja zato sto on je to uvek i zelijo. U mafiji ce funkcionisati da ulaznica ce da bude 150 hiljada svake nedelje da mora da se plati za porodicu znaci svi clanova ce morati to da rade. U uzvrat oni dobivaju mnogo materijala od nas tipa sada ako oni nakupe 4000 materijala oni zadrze 3 i 1000 stavljaju u sef i sa tim sto oni zadrze mogu oni sami da kraftaju i da prodaju ili sta god. Mi cemo biti 2 bossa u familiju ja Tony Montana i Zarko bonanza. Ja i zarko smo vec resili sve u napred znaci plava aplikacija gde moraju da pisu ime i prezime, posle toga duznost i sta donose u sef. Svako ko hoce da radi nek izvoli ja cu mu pruziti da postane deo nase familije i ako se dobro pokaze od mene dobija plus i na kraju rank Up, to radim ja ili Zarko. Pita ce te se 100 posto sada kako su se Zarko i Tony Montana upoznali? to je bilo bas u pocetku kad Tony Montana je krenuo iz nule on je tako radio poslove/misije za neke ljude na primer Acu Eksera kad je bio gotov hteo je sa parama koje zaradio da ode u striptiz klub i da se pocasti malo. Kad je Tony usao u taj striptiz klub tu vidi on tu budaletinu Zarku Bonanzu i neku striptizetu koja plese na njega. Zarko je malo vise popijo i poceo da dira tu striptizetu malo vise nego sto treba i odma su tu dosli obezbedjenje neki nabidalni na steroidima kad ih vidis tebra ono da ti se smuci zivot bilo ih je dvojca ih obezbedjenja, tu su oni poceli da ga vataju i bacaju ga napolje jos su poceli da ga biju. Zarko je isto srcan tip on ide na sve kao i ja i tu ja uletim sa stanglom sto sam nasao u zbunje da imam neko oruzije u slucaju ako dodje do ovake situacije. Tu ga Tony spasi i odbranio ga je srusijo je oba dva tipa iz obezbedjena sa tim stanglom i tu Zarko ustaje i poceo je da ih sutira zajedno sa Tony montanom, tu su poceli oni iz obezbedjenja da kukaju i izvinjavaju se i tu smo ja i on pobegi zajedno. Zarko je imao neka jaka kola ponazivu alfa i reko je tonyju da sedne sa njim. Tu u kola su se upoznali i predstavili se jednim drugima i pricali o svemu cime se bavu i zblizili se kao dobri drugari oni su svaki dan bili jedno uz drugim i cuvali njihova ledja oni su tada u to vreme radili legalne poslove. Njih je na kraju nekog vremena smorilo da rade za nekoga oni su hteli da oni postanu sefovi i Tony ga je pitao sto da ne stovrimo neku jaku porodicu podnazivom Vendetta i Zarko je pristao posto su Tony i Zarko bitange i ima to u krvi da se bavu illeglanim stvarima kad tad. Oni su malo po malo radili neke kriminalne poslove kao sto su pljacka kuca reketiranje drugih ljudi i tako malo po malo i svidelo im se taj stil zivota i danas otvaraju organizovani kriminal sto bi ja to nazvao. Oni imaju bas jake kontakte drugih porodica sto nece da govore za njihova imena ali oni se bave isto prodavenje materijala i pusaka sa tim hocu da kazem da ako zafali mi platimo njih da bi imali za nasu porodicu da nekrenemo bas iz nule kad pocinjemo sa nasem porodicom.Tony i zarko danas imaju puno novca ali u zivotu uvek trazu vise i hocu da se popne na najvislji vrh sto postoji za njih. Tony montana je kupio stan u beogradi na vodi i taj stan hoce da napravi familjarnim, da bas se osecemo da imamo taj luksuz sve je isplanirano kako treba i sad samo cekamo da bude legitimno.

Slike/logo/reklame (opcionalno): nemogu da postavim sliku nesto baguje ali imacemo custom sliku vendette sto je brutalan to je jedan tip sa maskom i dugom kosom, i dole sa crvenim krvavim slovima sto teku pisace Vendetta

Kontakt (IC broj/način)broj tel +381636182639

Last edited by a moderator:
Viseslav Ilic | Ben

Viseslav Ilic | Ben

Intergalakticka Jebacina
Igrač
Reaction score:34
Dobar dan !

Ovo je odeljak za predstavljanje firma/biznisa, u pogresnu forum sekciju si napisao predstavljanje familije.

Personalize

Top Bottom