PREGLEDANO postovanje

Status
Not open for further replies.
Miloje2

Miloje2

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
cone nenadovic
- Razlog kazne
vredjanje zenskog roda
- Datum i vreme kazne
28.4.2026
- Kratak opis situacije
evo pre svega zelim se javno izviniti toj zeni koju sam vredjao i stvarno se nece ponoviti, ali takodje sa njene strane nije bilo uredu da mi psuje majku, ali opet se izvinjavam toj personi koju sam vredjao i adminima i nece se nikad ponoviti molim vas mi dajte unban. hvala svima
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/d4IXaZ2 opet da ponovim nece se ponoviti molim vas zasluzujem unban
postovanje

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:4
@deker

Ako mozes samo reci sta dalje.

marko travica

marko travica

Batonga
Igrač
Ta cura radi koje je dobio ban je usla na server gde smo ja i miloje clanovi administracije samo da provocira i na to kad je dobila disciplinsku gubi se tamo i psuje nam projekat, kad spomenemo kacenje za psovanje majki (ingame) odma izlazi sa servera.
#pravdazamiloja

Miloje2

Miloje2

Batonga
Igrač
Ta cura radi koje je dobio ban je usla na server gde smo ja i miloje clanovi administracije samo da provocira i na to kad je dobila disciplinsku gubi se tamo i psuje nam projekat, kad spomenemo kacenje za psovanje majki (ingame) odma izlazi sa servera.
#pravdazamiloja
hvala ti i tebe ce stici pravda

Gianna Vespucci

Gianna Vespucci

Batonga
Kliper II
Igrač
E ovako Cone, to isto dete koje je u svom zahtevu reklo kako se nece ponoviti i dalje to radi, videces sad dalje slike. Njih trojica (njegovi pokemoni) mi ceo dan spamuju po komentarima i salju moje “ruzne” slike jer su jako pogodjeni ovim banom. Takodje i dalje ljudima govori kako sam ja kurva i kako on IMA PRAVO to da mi kaze iako je bez razloga. Kod njega u videu se ne cuje gde je on meni rekao mrs kurvo raspala jer je izeditvao, mjutao sta vec ali se zajebao jer se kod mene na snimku cuje, i to cu ti poslati sad. Ti mene svakako poznajes i ovako taako da ti mogu sve poslati i na bubicu. Imam ceo nas chat skrinan tako da ako krene da brise poruke zajebace se + skrinove imaju i igor i ostali jer je i njih vredjao i vredjao je ceo KCB kolektivno

Miloje2

Miloje2

Batonga
Igrač
E ovako Cone, to isto dete koje je u svom zahtevu reklo kako se nece ponoviti i dalje to radi, videces sad dalje slike. Njih trojica (njegovi pokemoni) mi ceo dan spamuju po komentarima i salju moje “ruzne” slike jer su jako pogodjeni ovim banom. Takodje i dalje ljudima govori kako sam ja kurva i kako on IMA PRAVO to da mi kaze iako je bez razloga. Kod njega u videu se ne cuje gde je on meni rekao mrs kurvo raspala jer je izeditvao, mjutao sta vec ali se zajebao jer se kod mene na snimku cuje, i to cu ti poslati sad. Ti mene svakako poznajes i ovako taako da ti mogu sve poslati i na bubicu. Imam ceo nas chat skrinan tako da ako krene da brise poruke zajebace se + skrinove imaju i igor i ostali jer je i njih vredjao i vredjao je ceo KCB kolektivno
i plus da jesam rekao kurvo raspala, STA TEBI DAJE DO PRAVA DA MI VREDJAS MAJKU. jeli

Miloje2

Miloje2

Batonga
Igrač
ne sme na bubicu mora ovde dobar pokusaj

Gianna Vespucci

Gianna Vespucci

Batonga
Kliper II
Igrač
i takodje ovo je bilo na discordu u privatnom chatu jer je provocirala @Cone🚀
Ti si prvi mene vredjao na bmrp disc gde si i igora tagovao i kad si video da NECE biti po tvom vredjao si i igora, govorio si mu da je matorac i da ne pricam sta sve dalje. Apsolutno me ne zanima, kaci me, ja nemam 12 godina da placem zbog bana od 7 dana al mi nije jasno zasto ti cmizdris kad si vredjao bmrp i rekao da te je briga za ceo server?

marko travica

marko travica

Batonga
Igrač
Ti si prvi mene vredjao na bmrp disc gde si i igora tagovao i kad si video da NECE biti po tvom vredjao si i igora, govorio si mu da je matorac i da ne pricam sta sve dalje. Apsolutno me ne zanima, kaci me, ja nemam 12 godina da placem zbog bana od 7 dana al mi nije jasno zasto ti cmizdris kad si vredjao bmrp i rekao da te je briga za ceo server?
ti si ga prva vredjala
i on te NIJE vredjo

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom