PREGLEDANO Pozdrav zalim se na kaznu zatvora

Status
Not open for further replies.
E

Eman13

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Nikola Keljanovic
- Razlog kazne
naveo sam gore
- Datum i vreme kazne
1 dan
- Kratak opis situacije
dobio sam 1 dan jaila zbog bjezanja od ppolicije koje je bilo prije 2 mjeseca i kreshala mi je igrica od tada me niko nije htjeo skinut kaznu pa sada pisem ovde, molio bi vas da je makar smanjite ili skinte skroz jel nisam kriv ne moze mi komp izdrzat 24h da radi u jailu ako mozete bas mi se igra nisam 2 mjeseca igrao zbog toga ljubim vas
- Screenshot kazne
.
dobio sam 1 dan jaila zbog bjezanja od ppolicije koje je bilo prije 2 mjeseca i kreshala mi je igrica od tada me niko nije htjeo skinut kaznu pa sada pisem ovde, molio bi vas da je makar smanjite ili skinte skroz jel nisam kriv ne moze mi komp izdrzat 24h da radi u jailu ako mozete bas mi se igra nisam 2 mjeseca igrao zbog toga ljubim vas

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Admin i Media Lider Marko Erić | Venomatic
Poštovani,

Svaka izrečena kazna na serveru mora biti odslužena do kraja, bez obzira na to kada je izrečena ili da li je došlo do crash-a igre tokom njenog izvršavanja.

Ukoliko Vam je zaista došlo do crash-a, bili ste dužni da se odmah nakon toga javite u Pomoć čekaonicu, kako bi administracija mogla da proveri da li je do crash-a zaista došlo i da utvrdi okolnosti situacije.

S obzirom na to da to nije urađeno, kazna ostaje na snazi i dužni ste da je odslužite u celosti.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom