ODBIJENO Prezime Lee

Status
Not open for further replies.
M

Moretti

Početnik
Igrač
Reaction score:0
Zovem se Leon Lee. Rođen sam u Osaki, ali moja priča nije baš tipična japanska. Moj otac je Korejac prezimena Lee, a majka Japanka. Odrastao sam između dvije kulture.

Moj otac je imao mali biznis s uvozom robe, ali s vremenom su se stvari zakomplicirale. Dugovi, loši poslovi i pogrešni ljudi. Kad sam napunio 18, odlučio sam da ne želim nastaviti tim putem.

Jedan moj stari prijatelj preselio se u Beograd i stalno mi pričao kako je tamo drugačije – opuštenije, više prilika ako si spreman raditi. Iskreno, trebalo mi je nešto novo. Novi početak,

Spakirao sam par stvari, uzeo nešto ušteđevine i otišao bez puno razmišljanja. Beograd mi je bio totalno nepoznat, ali baš zato i privlačan. Nitko me tamo ne zna, nitko ne zna moju prošlost.

Došao sam ovdje da napravim nešto svoje. Možda legalno, možda ne – ovisi kako se stvari poslože. Ali jedno znam, ovaj put igram po svojim pravilima.

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Šmeker
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:63
Prijava ODBIJENA
Razlog odbijanja:
NIJE PO FORMI
Fali bukvalno skoro sve:
godina i datum rođenja, izgled, obrazovanje, stil života, 11.1–11.5, sadašnje vreme, planovi

Ime i poreklo
“Leon Lee” (nije balkansko)
mora biti mnogo detaljnije objašnjeno: kako ostaje dolazi u Beograd, čime se bavi, kako se uklapa
previše površno

Slike karaktera

Prijavu poslati ponovo za 7 dana

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom