P
pablo e$kobarovichh
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Naziv teme: Ime i prezime karaktera i statičan ID
1. Prezime, Ime, Statičan (ID):
Ridvan Memedov — 390-0972. Godine i datum rođenja:
23 godine — 08.03.2003.3. Fotografije lika:https://medal.tv/games/gta-v/clips/mI7awxUSZeHigL10z?invite=cr-MSx4bjUsMjY4MTY1MjE3 https://medal.tv/games/gta-v/clips/mI7aEuGM3JODd1I9A?invite=cr-MSxsYzUsMjY4MTY1MjE3 https://medal.tv/games/gta-v/clips/mI7aQZ25H59RlzlI6?invite=cr-MSx6NWgsMjY4MTY1MjE3 https://medal.tv/games/gta-v/clips/mI7aWF0Xtl94Ge-CU?invite=cr-MSwzcW0sMjY4MTY1MjE3
4. Pol:
Muško5. Religija:
Pravoslavna6. Nacionalnost:
Rom7. Roditelji:
Mirjana i Dževdet Memedov7.1. Brat/sestra:
Nema.8. Izgled
Ridvan ima french crop frizuru i uglavnom nosi tamnu garderobu, trenerke i jakne u uličnom stilu. Na licu skoro uvek ima ozbiljan izraz jer retko kome veruje. Na levom ramenu ima ožiljak od metka koji je zadobio tokom sukoba u Bitoli.9. Karakteristične osobine
- Ožiljak na levom ramenu
- Posekotina iznad obrve iz tuče
- Veoma oprezan prema ljudima
- Ćutljiv i smiren dok ga neko ne isprovocira
10. Obrazovanje
Ridvan je završio samo pet razreda osnovne škole. Zbog loših uslova u porodici i čestih problema u detinjstvu rano je prestao da ide u školu. Umesto obrazovanja, više je bio na ulici gde je učio kako da se snalazi u životu i u teškim situacijama.11. Stil života
Ridvan je odrastao u teškim uslovima i rano naučio da se snalazi sam. Navikao je na ulični život, oprez i brzo donošenje odluka. Kroz godine je stekao različita iskustva i kontakte, ali i naučio da izbegava nepotrebne probleme.Danas pokušava da živi mirnije nego ranije. Fokusiran je na posao i zaradu, dok sve više ostavlja prošlost iza sebe i izbegava stare navike.
11.1. Rano detinjstvo (0-3 godine)
Ridvan je rođen u siromašnom delu Bitole. Njegovi roditelji radili su razne fizičke poslove kako bi imali za osnovne stvari, ali novca nikada nije bilo dovoljno. Odrastao je u teškim uslovima i još kao mali gledao je svađe i probleme zbog dugova i loše finansijske situacije.11.2. Detinjstvo (3-12 godina)
Detinjstvo je uglavnom provodio na ulici sa decom iz kraja jer su mu roditelji stalno radili. U školi nije bio dobar učenik i često je pravio probleme zbog društva sa kojim je bio okružen. Već sa 11 godina ulazio je u sitne krađe i tuče, pa je vremenom sve manje išao u školu, a više vremena provodio napolju.11.3. Tinejdžerske godine (12-18 godina)
Tokom tinejdžerskih godina počeo je ozbiljnije da ulazi u ulični život. Radio je sitne ilegalne poslove za starije momke iz kraja i tako stekao prve konekcije. Bio je poznat kao neko ko ne priča mnogo i završava ono što treba bez pravljenja problema. Sa 16 godina učestvovao je u većoj tuči nakon koje je ostao ožiljak iznad obrve.11.4. Mladost (18-30 godina)
Kako je postajao stariji, problemi u Bitoli postajali su sve ozbiljniji. Ušao je u sukobe sa ljudima sa ulice i često imao problema zbog dugova i lošeg društva. Sa 19 godina ranjen je u levo rame tokom jednog sukoba i tada je odlučio da promeni život.Nakon oporavka odlazi u Beograd gde počinje od nule. Radio je građevinu, obezbeđenje i razne fizičke poslove kako bi preživeo. Kasnije je preko poznanstava ušao u sitne poslove i preprodaju automobila, pokušavajući da zaradi legalnije i stabilnije nego ranije.
12. Sadašnje vreme — Kako lik sada živi
Ridvan danas živi mirnije nego ranije i pokušava da se udalji od problema iz prošlosti. U Beogradu ima nekoliko poznanstava iz različitih poslova i polako gradi stabilniji život. Najviše se bavi sitnim poslovima i fizičkim radom, a kroz vreme je stekao i određene kontakte koji mu pomažu da se snađe u gradu.Iako ga prošlost i dalje prati i ljudi ga znaju po starom načinu života, trudi se da izbegava sukobe i nepotrebne probleme. Fokus mu je na zaradi i tome da napravi sigurniju budućnost.
13. Planovi za budućnost
Planira da otvori svoju firmu i potpuno se udalji od života koji je ranije vodio.14. Zaključak
Ridvan Memedov je lik koji je odrastao u teškim uslovima i rano naučio da se snalazi sam. Kroz život je prošao kroz mnogo problema, zbog čega je stekao iskustvo i oprez u ponašanju prema ljudima i situacijama.Iako ima prošlost vezanu za ulicu i probleme, danas pokušava da se drži mirnijeg i stabilnijeg života. Fokusiran je na posao, zaradu i izgradnju bolje budućnosti, uz izbegavanje starih grešaka.