ODBIJENO RP biografija Šimun Babić

Status
Not open for further replies.
S

Simun Babic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
1.Prezime i ime+ statican (ID):
Šimun Babić | 681-646

1. Godine i datum rodenja:
19 godina |16.04.2007

1. Pol:
    Muški

1. Religija:
    Pravoslavna

1. Nacionalnost:
    Srbin / Italijan

1. Roditelji:
    Otac Domagoj Babić majka Elena Babić

7.1. Braća / sestre:
Nemam rođene braće ni sestara, ali ljude sa kojima sam odrastao gledam kao porodicu.

1. Izgled:
    Visok oko 185cm, vitke ali jake građe. frizura moderan stil dredova crne boje, uredan izgled i dosta tetovaža po telu. Većinom delujem mirno dok ne dođe do problema.

1. Stil oblačenja:
    Najviše nosim sportsku garderobu ili sportski elegantno. Volim dobre patike, dukseve i trenerke, ali ne volim da previše privlačim pažnju izgledom.

1. Obrazovanje:
    Završio sam srednju školu. Nikad nisam bio nešto vezan za knjigu i teoriju, više sam učio kroz život, ljude i iskustvo.

1. Stil života:
    Živim brzo, ali gledam da uvek imam kontrolu nad sobom i situacijom. Trudim se da budem disciplinovan, redovno treniram i ne volim da gubim vreme na gluposti. Ne pijem i ne koristim drogu jer volim da mi glava bude čista.

ŽIVOTNA PRIČA

11.1. Rano detinjstvo (0–3 godine)

Rođen sam u Beogradu. Otac mi je iz Italije, a majka iz Srbije. Od malena sam odrastao uz obe kulture i naučio da poštujem porodicu i reč koju daš.

11.2. Detinjstvo (3–12 godina)

Detinjstvo sam provodio između Beograda i Italije. Ćale me je još kao klinca učio da čovek mora da stoji iza svojih postupaka i da ne okreće leđa ljudima koji su uz njega. Dok su druga deca jurila fudbal po kraju, mene su više zanimali razgovori starijih i način na koji funkcionišu ozbiljne priče i poslovi.

11.3. Tinejdžerske godine (12–18 godina)

Kako sam rastao, počeo sam da upoznajem razne ljude i da ulazim u ozbiljnije priče. Naučio sam kome može da se veruje, a kome ne. Bilo je situacija koje su me dosta promenile i naterale da brzo sazrim. Posle nekog vremena sam shvatio da u životu moraš da ostaneš hladne glave i da ne pokazuješ slabost pred svakim.

11.4. Mladost (18–19 godina)

Sa 18 godina sam počeo samostalno da gradim svoje kontakte i da se snalazim bez pomoći drugih. Gledam svoja posla i trudim se da uvek budem korak ispred. Ne volim buku ni pažnju, više volim da ljudi znaju za mene preko dela nego preko priče.

1. Sadašnje vreme — kako lik sada živi
    Danas živim mirno i držim mali krug ljudi oko sebe. Ne verujem lako svima i gledam da budem okružen ljudima koji poštuju mene kao što ja poštujem njih. Bavim se poslovima gde su poverenje i brzina najbitniji.

1. Planovi za budućnost
    Plan mi je da jednog dana napravim ozbiljan i legalan posao koji će povezati ljude i kontakte iz Italije i Srbije. Ne zanima me da budem poznat po problemima, nego po tome što sam napravio nešto svoje.

1. Zaključak (šta lik zna, sme itd.)
Suština ličnosti:
Lojalan, smiren i razmišlja pre nego što napravi potez. Ne voli izdaju i teško oprašta nepoštovanje.
Zna:
Da proceni ljude, da pregovara i da ostane pribran pod pritiskom.
Sme:
Da rizikuje kada misli da je nešto vredno toga i da zaštiti ljude do kojih mu je stalo.
Ne sme:
Da okrene leđa porodici i ljudima koji su bili uz njega kada je bilo najteže.

SAŽETAK

Šimun Babić je momak koji je odrastao između dve kulture i rano naučio kako funkcioniše život. Kroz razna iskustva postao je ozbiljniji nego većina svojih vršnjaka. Ne voli mnogo da priča o sebi, ali ljudi koji ga poznaju znaju da drži do poštovanja, lojalnosti i svog imena.

S

Simun Babic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Sako treba slika mogu to dodat kad mi istekne ban 31.5 molim vas nemam sliku hvala unaprjed ;)

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Šmeker
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:65
Tvoja biografija je ODBIJENA
Razlog odbijanja:

Biografija trenutno nije spremna za prihvatanje jer određeni delovi priče nisu dovoljno razrađeni i karakter deluje previše idealizovano za RP standard servera.
Potrebno je doraditi sledeće stvari: detaljnije objasniti čime se karakter zapravo bavi i kakve su to “ozbiljne priče i poslovi” koji se više puta spominju kroz biografiju, realističnije prikazati svakodnevni život lika i njegove konkretne aktivnosti, smanjiti “misteriozni i previše savršeni” utisak karaktera.
Takođe: karakter trenutno gotovo da nema ozbiljne mane, slabosti ili posledice svojih odluka, većina osobina su pozitivne (smiren, lojalan, disciplinovan, pribran, oprezan), zbog čega lik deluje previše idealizovano, potrebno je dodati više realnih mana, grešaka, problema ili unutrašnjih konflikata kako bi karakter delovao prirodnije i realističnije.
Dodatno: određeni delovi priče su previše površno opisani i ostavljaju utisak da se namerno pokušava, prikazati “ulični ozbiljan lik” bez dovoljno konkretnih događaja i razvoja, za godine koje karakter ima, ponašanje i način razmišljanja deluju previše formirano i “iskusno”, bez dovoljno prikazanih grešaka i sazrevanja kroz život.
Slike karaktera dodati

Novu prijavu poslati za 7 dana

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom